Yemin ediyorum artik deli olacam malum yaz ve kapi pencere acik ustteki umursamaz komsum her taraftan sirkeliyor sirkeleme yasak ya belli bir gun ve saatimiz var o saat disinda her taraftan sirkeliyor bugun hali sirkeleme sesiyle kalktim bide ne goreyim koskoca haliyi pencereden sirkeliyoryahu sen o haliyi nasil gecirdin o pencereden yatak odasinin cami da acik ciktim cama kizdim sirkeleme gunu degil sirkeleme tarafi bu taraf degil neden her yerden sirkeliyorsun diye kadinin umrunda degil ne yapayim bilmiyorum usandim valla camlari acamaz oldum korkudan
ehehe cok guzel bi fikirSilkeliyor demek istediniz herhalde ? Yönetici varsa sikayet edin... O da çözüm olmazsa bir daha silkeleme yaptığında azıcık halinin ucundan tutup aşağı çekin oldu bitti gitti...
3 kisiyiz zaten kiraciyiz hepimiz kirayi verirken soyluyorum ev sahibine hic orali olmuyorApartman yöneticiniz varsa ona söyleyin.
Görgü kuralları keşke parayla alınabilse, birkaç kişiye alıp hediye etmek isterdim
iki defa gittim guzelce uyardim kadin yuzume kapatti kapiyiGit kapısına öyle olmaz uzaktan göster pençelerini
Valla insana gına geliyor inanın... Benimde yanda bir tane var. Normalde pazar günleri silkeleme olur. Bu kadın Allah'ın her günü pat küt silkeliyor. Aşağıda oturan ablamızı bezdirdi kadın gitti kendine başka yerden ev aldı. Apartmanı pis görünce utanıyor fakat halı silkelemek, çöpü balkondan atmaktan hiç utanmıyor. Bir kere bana bulassin istiyorum ya !ehehe cok guzel bi fikir
Silkelemek olacak doğrusu.. o halıyı silkelerken yakalayiverin ucundan çekin aşağı
apartmanda uc kisiyiz herkes kafasina gore konusmaya ciktigimda kapiyi yuzume kapadiŞikayetinizi bildirebileceğiniz bir yer yok mu? Apartman toplantılarında filan ben olsam isim vererek söylerdim. Yada siz çıkın konuşun olmadı bi de kocanız kocasıyla konuşsun
Bildiğin baya edepsiz çıktı. Güzellikten çıkıp çirkinleşme vakti o zaman.iki defa gittim guzelce uyardim kadin yuzume kapatti kapiyi
iyi yapmissiniz valla sonunda bende boyle yapacam heraldeBirkaç sene önce bizim üst katımızdaki kadın da böyleydi. Her gün camlarımızı kapatan çarşaflar sererdi. Her gün ya her gün. Üç odalı evde nasıl oluyorsa otuz beş tane halısı vardı sanırım. Her gün halı silkelerdi. Hortumla balkondaki tentesini yıkardı. Bir çıkardık balkonda zeytin çekirdeği, yumurta kabukları. Afiyet olsun iyi yemişsiniz bugün filan derdim yukarı. Çok uğraştık, yönetici, belediye bir sürü şey, değişmedi kadın. Bir gün gözüm döndü, önce bir çarşafını çektim aşağı. Sonra devam edince iki tane çektim. Sonraki gün halısını çektim. Işığımı kapatan ne varsa o gün o balkonda çektim. Bir daha yapamadı korkudan. Şimdi önünden geçiyorum yine çırpınıyor kadın her gün oradan, çarşafları hep yerlere kadar yine. Medeniyetsiz insanlar.
bisey demiyor musunuz?Ben de ust komsudan muzdaribim bu sabah saatin 5 bucugunda pencere yikiyor fransiz balkon tarzi. Cama vuran su sesiyle uyandim cam da acikti evin icine sular giriyodu ya sabir cektim
Var boyle gereksiz tipler sonra 9 gibi de ev supurmeye basladi
Hay Allahim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?