kocanız kocasına söylesin o zaman. Yüzsüz kadınapartmanda uc kisiyiz herkes kafasina gore konusmaya ciktigimda kapiyi yuzume kapadi
Nereyi sirkeliyor?Yemin ediyorum artik deli olacam malum yaz ve kapi pencere acik ustteki umursamaz komsum her taraftan sirkeliyor sirkeleme yasak ya belli bir gun ve saatimiz var o saat disinda her taraftan sirkeliyor bugun hali sirkeleme sesiyle kalktim bide ne goreyim koskoca haliyi pencereden sirkeliyoryahu sen o haliyi nasil gecirdin o pencereden yatak odasinin cami da acik ciktim cama kizdim sirkeleme gunu degil sirkeleme tarafi bu taraf degil neden her yerden sirkeliyorsun diye kadinin umrunda degil ne yapayim bilmiyorum usandim valla camlari acamaz oldum korkudan
O odana giren herşeyi topla kapısına bırakyukari cikip uyarayim dedim kapiyi yuzume kapadi
en iyisi bu heralde :):):)Recep İvedik gibi silkelediği anda tutun çekin, belki kadında düşer kökten kurtulursunuz
En üst katta mı bunlar?
Kapatın evinizin kapı-penceresini, alın elektrikli süpürgenizin dolu toz torbasını, çıkın çatıya, patlatın, içini sallayın baklonlarına pencerelerine doğru. Her seferinde yapın bunu, ne zaman ki vazgeçer, o zamana kadar yapın.
Daha beter olursa, bulaşık suyu, çürük meyve sebze ne varsa çatıdan hop balkonlarına, çöplerinizi günlük gidin orada boşaltın.
Neyse, uymayın siz bana, çıngar çıkartacak şeyler bunlar. Ama düşüncesi bile keyifli
Şu an yaptığımı hayal ediyorum... Bir rahatlama geldi