yukari cikip uyarayim dedim kapiyi yuzume kapadibence silkeleme günü olmamalı. yıl artık 2017 halıları süpürebiliyoruz. eğer yöneticiniz varsa ona bildirin,baktınız olmuyor çıkın yukarı halı pisliğini kapısına dökün.
Aman ha o da ucundan tutuyor olmasın halınınoyle yapayim bi dahakine :):):)
Valla diyemiyorum cunku uzaktan akrababisey demiyor musunuz?
Ev sahibiniz aldığı paraya bakıyor gerisi umrunda değil demek ki. O zaman işiniz zor.3 kisiyiz zaten kiraciyiz hepimiz kirayi verirken soyluyorum ev sahibine hic orali olmuyor
yönetime şikayaet edinYemin ediyorum artik deli olacam malum yaz ve kapi pencere acik ustteki umursamaz komsum her taraftan sirkeliyor sirkeleme yasak ya belli bir gun ve saatimiz var o saat disinda her taraftan sirkeliyor bugun hali sirkeleme sesiyle kalktim bide ne goreyim koskoca haliyi pencereden sirkeliyoryahu sen o haliyi nasil gecirdin o pencereden yatak odasinin cami da acik ciktim cama kizdim sirkeleme gunu degil sirkeleme tarafi bu taraf degil neden her yerden sirkeliyorsun diye kadinin umrunda degil ne yapayim bilmiyorum usandim valla camlari acamaz oldum korkudan
halilara sirke dokme islemi. cok rutin bir islemdir hic duymadin mi? aaa cok ayipSirkeleme ?
Silkeliyor demek istediniz herhalde ? Yönetici varsa sikayet edin... O da çözüm olmazsa bir daha silkeleme yaptığında azıcık halının ucundan tutup aşağı çekin oldu bitti gitti...
yorumu girunce benimde aklima bu geldi. Allah korusun.Kadin da beraber dusebilir tehlikeli .
Ben olsam halıyı tutup çekerdim aşağıya.Yemin ediyorum artik deli olacam malum yaz ve kapi pencere acik ustteki umursamaz komsum her taraftan sirkeliyor sirkeleme yasak ya belli bir gun ve saatimiz var o saat disinda her taraftan sirkeliyor bugun hali sirkeleme sesiyle kalktim bide ne goreyim koskoca haliyi pencereden sirkeliyoryahu sen o haliyi nasil gecirdin o pencereden yatak odasinin cami da acik ciktim cama kizdim sirkeleme gunu degil sirkeleme tarafi bu taraf degil neden her yerden sirkeliyorsun diye kadinin umrunda degil ne yapayim bilmiyorum usandim valla camlari acamaz oldum korkudan
O da var tabiki... Ama insan cidden çok rahatsz oluyor... Allah'tan en üst kattayim ve silkeleme huyum yok :)Kadin da beraber dusebilir tehlikeli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?