Maalesef alt katta oturanların %90 bu dertlerden muzdarip. Bizde de var bir tane , hadi saat 10 a kadar normaldir dedik suyunu çıkardı akşam 9 'da bir temizlik yapıyor ama nasıl bir süpürgeyi yere sürme, eşyaları çekme. (Hoş temizlik yapmasa da hergun o sandalye- masa sürükleniyor) Ya hu kaldırıp çekince olmuyor mu illaki insanların beynine etmek mi lazım . Zaten gürültülü bir işte çalışıyoruz erken kalkıyoruz 2 kez haber gönderdik kapıcı ile 2 kez biz çıktık hala aynı. En son geçen akşam dayandım kapısına bu saatte apartmanda ev süpürmezsin bu şekilde diye biz görgüsüz olduk.(Dinlenme saatlerinde gürültü yapmak suç bu arada onu da araştırdım pek caydırıcı cezası olmasa da) Kapı kolunu kullanma huyları hiç yok zaten saat kaç olursa olsun o kapılar küt diye çarpılıyor ..Gece 01 e kadar bazen yatak odasinda cekmece , dolap kapısı çarpma, bir şeyler sürükleme de cabasi .Hoş evin içinde kendilerine saygıları yok ki alttakine olsun . En son eşim kocasına denk gelmiş güzelce anlatmış. Adamın dediği bizim üsttekiler de yapıyor ama biz kapılarına dayanmıyoruz. E güzel kardeşim git uyar. Senin üsttekinin gürültü yapması sana da aynı hakkı vermiyor . Ben de saf gibi haftasonu 12 den önce süpürge açmam akşam 6 dan sonra süpürge/ makine açmam alttakilere yazık diye. Sırf üst komşu görgüsüzlüğü çekmemek için en üst kata taşınıp donmaya bile razıyım artık.