Üst komşu

Hanfendi konu sandalye sesi değilki. Yatak odasında mobilya çekiyo her sabah her gece abartmıyorum. Gün içinde ne yaparsa yapsın. Gece ses ne kadar yankılanıyo bilirsiniz. Ya yalnız bi kadın ne yapıyo olabilir sürekli. Yaşlı pofuruk diil bu arada en fazla 60 var. Aktif bi kadın araba kullanıyo.
Tavana vurmayı denedin mi ? O gelsin kapına , sen o her çektiğinde vur ısrarla

Üst komşu terlik gitmiyor ama yürürken tavan sallanıyor , onlar evde mi değil mi net bir şekilde anlıyorum
Çok geç yatıp sabahın altısında kalkıyorlar , o kadar net ki sesleri
Sabah karı koca Türkü çığırıyorlardı yatak. Odada , güm güm yürüyorlar , aklım almıyor ne enerji var bu emeklilerde

Yaa bizde de üsttekiler hep bisey çekiyor, 24 saat çekme sesi.. bari gece uyumuyorlar mı diye düşünüyorum , çekiciler mi ne :KK70:

Benimde altımda var öyle bir teyze . Sürekli tadilat yaptırıyor onu geçtim ne olsa bizim kattan biliyor en son dayanamadım 3 aya taşınıyorum teyze rahat edersin artık dedim. Dış kapı sesini bile takip ediyor . 5 yıldır komşusuyum bu sene oturduğu evi satın alınca bir haller oldu . Öyle ki babamı bile arayıp apartmana tadilat yapılması gerekiyorsa ona söylüyor . Babam bile bezdi artık kızım çıktıktan sonra daha beter bir kiracı gelsin de görsün diye dua ediyor oda.

Bizim apartmanda da var
Kim çarpıyor anlamak mümkün değil ama tüm Evim sallanıyor o kapılar çarpıldığında
Ne kadar tebiyesizlik
Dayağa karşı değil kullanmasam da kullanasım çok
Bizim komşu benim muhabbet kuşlarıma taktı.bizim kapının önünden geçerken kapıyı dinliyor eğer kuşlar ötüyorsa kapıyı bi yapıştırıyor hayvanlar bile korkup sıçrıyorlar.Allah görüyor o hayvancıklarında vebalini alıyor.hiç uğraşmaya değmez.

Bizim komşu benim muhabbet kuşlarıma taktı.bizim kapının önünden geçerken kapıyı dinliyor eğer kuşlar ötüyorsa kapıyı bi yapıştırıyor hayvanlar bile korkup sıçrıyorlar.Allah görüyor o hayvancıklarında vebalini alıyor.hiç uğraşmaya değmez.
Evinde otururken sesleri falan mı gidiyor komşuya

Daha 3 aylık ise alışır bizde elektrik supurppurgesi sesi ile uyutuyorduk. Şimdi öyle uyumuyor mesela. O ses olduğu zaman dışarıdan gelen gürültüler pek rahatsız etmezdi. Bir de kolikti çok ağlardı biz o yüzden uzun süre kullandık bu beyaz gürültü olayını.
Bizimki arabada uyuyo genelde. Beyaz gürültü işe yaramadı. İlk bi ay kasılıyodu ağlarken ama çok şükür erken bitirdi. Şimdi uyku zamanları ağlaması var sadece.

Sabah çıkmadan önce vurdum ama devam etti hiç tınlamadı.
Direk kafasına vurmak lazım
Çok ama çok sinir Bozucu bu üst komşu olayları
Anlamadığım şey şu onlara kendi üstlerinden ses gelmiyor mu hiç ?
Ne kadar net aşağıya indiğini anlamıyorlar mı hiç
Ne kadar büyük duyarsızlık
Benim üstteki tavandan aşağı düşecek sanıyorum yürürken o nasıl bir güçle yürüyorsa
Ben de evimde yürürken sakince yürürüm hep , her yerde halı var benim evimde

Direk kafasına vurmak lazım
Çok ama çok sinir Bozucu bu üst komşu olayları
Anlamadığım şey şu onlara kendi üstlerinden ses gelmiyor mu hiç ?
Ne kadar net aşağıya indiğini anlamıyorlar mı hiç
Ne kadar büyük duyarsızlık
Benim üstteki tavandan aşağı düşecek sanıyorum yürürken o nasıl bir güçle yürüyorsa
Ben de evimde yürürken sakince yürürüm hep , her yerde halı var benim evimde
Ben evlenmeden öncede çok dikkat ederdim rahatsızlık vermek istemem. Hala daha bebeğim ağladığı zaman salona götürürüm alt katımda da bebek var çünkü rahatsız etmiyim diye. Dediğim gibi gün içinde ne yaparsa yapsın ama gece ve sabahın köründe mobilya çekmesin. Mobilya sesiylede bebek sesini bir tutmasın. Çok alındığınıda zannetmiyorum çünkü şuan tepemde devam ediyo.

Ben evlenmeden öncede çok dikkat ederdim rahatsızlık vermek istemem. Hala daha bebeğim ağladığı zaman salona götürürüm alt katımda da bebek var çünkü rahatsız etmiyim diye. Dediğim gibi gün içinde ne yaparsa yapsın ama gece ve sabahın köründe mobilya çekmesin. Mobilya sesiylede bebek sesini bir tutmasın. Çok alındığınıda zannetmiyorum çünkü şuan tepemde devam ediyo.
Yatak odasında mı yapıyor şuan sesi?
Bence tam da zamanı tavana vurmak için

Ayyy bu konu hakkında konu acmisligim bile var böyle insanlar türkiye cumhuriyetine zul olsun diye gelmişlerdir geberip gitseler memlekete yapcaklari tek faydaları olur bizim yukardaki edepsizler misafir adı altında evi otel yapmışlar sanırım onasil bir ses gürültü çözmüş değilim uyardim defalarca yok uc kez polus cagirdim yok anlamiyolar gecendede boklu çamaşırlarını balkonumu kapatacak şekilde asinca artık tak etti beynime aldım koca bir bardak çamaşır suyu boşaltıp firlatim camasirlarina bebegimi aglatip beni sandalye köşelerinde pineklettirmelerine saysinlar yeni planim çocuklar gidince kapı deliğinden biber gazi sıkmak cokmu delirdim:işsiz::işsiz::sinirli::KK62:

Üst komşum manyakmış bu sabah anladım. Taşınalı bi sene oldu. Tek başına 60 yaşlarında bi kadın. Sabah bişey çeker gece çeker. Küçük bebeğim var.
En son bu sabah 8:30da çekme sesine uyandım yukarı çıktım. Bide suçlu oldum. 2 ayda bir temizlik yaptırırmış bugün o yüzden ses geliyomuş normalde onun evinden ses çıkması imkansızmış. Benim oturma odamın olduğu yerde mutfak masasıyla sandalyeleri var. Gece onun sesi geliyo işte. Yalan söylüyo bi kere olmasıyla insan çıkar mı yukarıya. Bi senedir böyle. Benim ordanda bebek sesi geliyomuş. Bebek bu susturucu takamam ya ağzına dedim. Bide benim evimden erkek sesleri geliyomuş camın önünde sigara içiliyomuş. Evde bi erkek kocam var biz sigara kullanmıyoruz dedim. Bende balkonda sigara kokusu alıyorum dumanı geliyo onu mu kollucam dedim. Misafir erkek geliyo desem en son 2 ay önce kaynım geldi. Sabah sabah sinir oldum. Eşya çekme sesiyle bebek sesini bir tutuyo. Şimdi biliyorum benim kız ağlasa o da kapıma gelecek.
Yaa aynisi bende de vardi bi teyze oturuyodu tek basina surekli biseyler cekiyodu yere atiyodu.biseyleri sürüklüyordu. Benmde kizim var ciktim teyze biraz sessiz olur musun dedim bebek uyudu sese uyaniyo diye ben yapmiyorum ki dedi gozumun icine baka baka o yastaki kadin yalan soyledi.eve geldim ses kesildi. Simdi tasindi evini kiraya verdi simdiki de sabah 7 de ev süpürür gece temizlik yapar. Bi insan oturmadi ust kata yani hala sinir oluyrm cildiriyrm.sizi cok iyi anliyorum.kizimi muzikle uyutmaya calisiyrm seslerden korkuyo o kadar cok cikiyo ki ses.allah yardimciniz olsun.boyleleri apartmanda oturmamali ya gercekten mustakil evde otursalar keske

Yaa aynisi bende de vardi bi teyze oturuyodu tek basina surekli biseyler cekiyodu yere atiyodu.biseyleri sürüklüyordu. Benmde kizim var ciktim teyze biraz sessiz olur musun dedim bebek uyudu sese uyaniyo diye ben yapmiyorum ki dedi gozumun icine baka baka o yastaki kadin yalan soyledi.eve geldim ses kesildi. Simdi tasindi evini kiraya verdi simdiki de sabah 7 de ev süpürür gece temizlik yapar. Bi insan oturmadi ust kata yani hala sinir oluyrm cildiriyrm.sizi cok iyi anliyorum.kizimi muzikle uyutmaya calisiyrm seslerden korkuyo o kadar cok cikiyo ki ses.allah yardimciniz olsun.boyleleri apartmanda oturmamali ya gercekten mustakil evde otursalar keske
Ya yaptığınıda kabul etmiyo yalancı çıkarıyo insanı. Bide üste çıkmaya çalışıyo.

Ayyy bu konu hakkında konu acmisligim bile var böyle insanlar türkiye cumhuriyetine zul olsun diye gelmişlerdir geberip gitseler memlekete yapcaklari tek faydaları olur bizim yukardaki edepsizler misafir adı altında evi otel yapmışlar sanırım onasil bir ses gürültü çözmüş değilim uyardim defalarca yok uc kez polus cagirdim yok anlamiyolar gecendede boklu çamaşırlarını balkonumu kapatacak şekilde asinca artık tak etti beynime aldım koca bir bardak çamaşır suyu boşaltıp firlatim camasirlarina bebegimi aglatip beni sandalye köşelerinde pineklettirmelerine saysinlar yeni planim çocuklar gidince kapı deliğinden biber gazi sıkmak cokmu delirdim:işsiz::işsiz::sinirli::KK62:
Sizinkiler çok olmuş ya. Allah yardımcınız olsun.

Üst komşum manyakmış bu sabah anladım. Taşınalı bi sene oldu. Tek başına 60 yaşlarında bi kadın. Sabah bişey çeker gece çeker. Küçük bebeğim var.
En son bu sabah 8:30da çekme sesine uyandım yukarı çıktım. Bide suçlu oldum. 2 ayda bir temizlik yaptırırmış bugün o yüzden ses geliyomuş normalde onun evinden ses çıkması imkansızmış. Benim oturma odamın olduğu yerde mutfak masasıyla sandalyeleri var. Gece onun sesi geliyo işte. Yalan söylüyo bi kere olmasıyla insan çıkar mı yukarıya. Bi senedir böyle. Benim ordanda bebek sesi geliyomuş. Bebek bu susturucu takamam ya ağzına dedim. Bide benim evimden erkek sesleri geliyomuş camın önünde sigara içiliyomuş. Evde bi erkek kocam var biz sigara kullanmıyoruz dedim. Bende balkonda sigara kokusu alıyorum dumanı geliyo onu mu kollucam dedim. Misafir erkek geliyo desem en son 2 ay önce kaynım geldi. Sabah sabah sinir oldum. Eşya çekme sesiyle bebek sesini bir tutuyo. Şimdi biliyorum benim kız ağlasa o da kapıma gelecek.
Komşuların hepsi manyak oluyo zaten. Ucuz atlatmışsın. Benim yan komşunun kapısına sevgilisi dayandı içmiş içmiş kadın açtı kapıyı döve döve öldürüyordu polisi aradım geldiler kapıya çıkıp binaya bağırıyo küfür ederek kim şikayet etti beni evde adam yok dedi gönderdi polisi. O gün bu gündür evinden ölü kokusu gelse aramam polisi.

Evinde otururken sesleri falan mı gidiyor komşuya
orda temelli kalmıyorlar zaten 1 haftalığına falan gittiğimde götürüyorum.dişi olanın hiç sesi çıkmaz bebek olanda oyuncaklarıyla falan konuşup öter ara ara artık hişt diye susturuyoruz.

Bence herkesin üst komşusuyla ilgili şikayeti vardır,benim de üstümde kocaman bekar adam erkek arkadaşlarını çağırıp bağıra bağıra o bad sesiyle şarkılar söylüyor enstrüman çalıyor babasıyla sürekli tartışıyor,arada da bi kadın eve gelip sürekli ağlıyor

Back
X