- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
Görümcem de aynı tavsiyeyi verdi bu gece yapmayı düşünüyorum elektrikli süpürgenin sapını çıkarıp odaya koydum, şaka gibi.Vurun sizde kuvvetlice duvara
Yani muhattap oluncak gibi değiller demek. Bakalım ne yapacaklarGörümcem de aynı tavsiyeyi verdi bu gece yapmayı düşünüyorum elektrikli süpürgenin sapını çıkarıp odaya koydum, şaka gibi.
Hiç tepki vermeden zabıtayı çağırın yada polisi çağırın gece 3 te oraya bütün devriyeleri yığın..Gerçekten yapın belki biraz utanırlar.Oturduğumuz sitelerin yapımı yeni bitti sayılır, eylülden beri buradayız üst komşumuz da bizden sonra geldi. Sadece pazar günüm boş olduğu için de henüz siteden kimseyle tanışma fırsatım olmadi, hoş kimsede de tanışma hevesi yok zaten. Sorunuma gelecek olursak üst katta oturan çift sürekli kavga ediyor ve inatla bu kavga saatleri her gece sektirmesiz 3de oluyor. Baya ciddi tartışmalar bağırmalar hakaretler havada uçuşuyor, tartışmasız geçirdikleri gecelerde de sürekli kapıları çarparak kapatma, topukları yere vura vura yürüme seslerine maruz kaliyoruz. Bir ara çıkıp konuşmaya yeltendim ama bu çift mesela tartışıyor, kadın hüngür hüngür agliyor, on beş dakika sonra adam kadına "sana nasıl vurdum ama çok iyidi dimi" diyor ve karşılıklı sacma sapan gülüşmeler başlıyor. Bir bakıyorum kadın deli gibi bağırıyor sonra bakıyorum kahkahalar havada uçuşuyor filan, böyle gelgitli değişik karaktere benziyorlar. O yüzden eşim çok muhattap olmak istemiyor, ben işteyken ya kapıya dayansa birisi ya başınıza bir şey gelse nasıl yetisecegim, adam belli ki manyak taktı mi takar deyip benim çıkıp konuşmamı engelliyor. Sitede yönetici yok, henüz yeni yapılanmaya başladığı için oturmuş bir düzen yok yani. Kapıcı var o herkese her şeye hakim üst katın ev sahibini aramasını kiracılarını ikaz etmesini istedik çıkın kendiniz söyleyin diyor o da. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayim, her gece kavga sesinden etkilenmeye başladım psikolojim bozulmaya başladı gürültüleri kavgaları başlasın kalbim sıkışmaya deli gibi çarpmaya basliyor, bunun yanında oğlum da sıçrayarak uyanıyor uykusundan uyandığı zaman da dalamıyor kolar kolay. Oda degistirelim desek salonda görümcem yatıyor bir tane daha odamız var orası da yatak koyamayacak kadar küçük. Canımı sıkıyor bu durum fazlasıyla.
Hayır onu sakin yapmayın bunlar belli ki arsız sonra daha fazla abartırlar..En güzeli polis çağırın Adam kadını dövüyor diye..O zaman kimse size bir şey diyemez.Görümcem de aynı tavsiyeyi verdi bu gece yapmayı düşünüyorum elektrikli süpürgenin sapını çıkarıp odaya koydum, şaka gibi.
Yalan ihbar mı sizce?ulasimiz , insanlara lütfen yalan ihbarda bulunun demeyin. kendisinin başı ağrıtacaksınız.
1, zabıta şikayeti alır, ertesi gün gelir.
2. polisi ararsınız, işini yapan birisiyse uyarı işe yarar, yok "hahah hihi" yaptı işte o zaman daha kötü.
imza: bu konuda savaş veren biri.
Kesinlikle oyle. Polis cagirirsa belki utanir da yapmazlar. Hastalar midir nedir? Duvara vurarak inatlasmaya gerek yok. Polis komsu adi da vermiyor zaten.. sikayet var karinizi dovuyormussunuz der gerekeni yapar. En azindan biraz sesleri kesilir.Yalan ihbar mı sizce?
Kavga etmiyorlar mı ?
Karısına vuruyormuş adam..Belki boğmaya da çalışıyor olabilir. Bunu konu sahibi bilemez ki?
Ve onların sesinden artık rahatsız oluyor..
Aynen kapıcı alakası olmasa bile işine gelen her olaya müdahil olur, tam ise yarayacağı mevzuda beni karıştırmayın moduna girdi. Üst katın ev sahibine ulaşmam lazım bir şekilde yoksa bitmeyecek bu kavga gürültüKapıcınız ne terbiyesizmiş. Çekirdek çitleyecek kavga arıyor herhalde. Sizi daire sahibiyle görüştürmek yada olanı biteni iletmek zorunda. Bence sizde kapılarına gitmeyin tavana tık tık vurun
Polis kimin ihbar ettiğini söylemez dimi, bir gece baya baya dövdü kadını dedim herhalde öldürecek polisi arayayım diye aklımdan geçiriyordum ki birden kadın kahkaha atmaya filan başladı böyle de değişikler anlam veremiyorumHiç tepki vermeden zabıtayı çağırın yada polisi çağırın gece 3 te oraya bütün devriyeleri yığın..Gerçekten yapın belki biraz utanırlar.
Bunu yapmanı tavsiye etmem kuzum pislik insanlarsa inada biner. Benim alt katımdakiler böyle naletler. Polisi ara en temiziGörümcem de aynı tavsiyeyi verdi bu gece yapmayı düşünüyorum elektrikli süpürgenin sapını çıkarıp odaya koydum, şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?