Üst komşu

Aynı durumu yaşıyoruz bunlar da baya baya kişilik problemi olan kişiler belli yani, eşim o yüzden hiç konuşma taraftarı değil, şunların ruh haline baksana laftan mi anlarlar diyor.

Ya başka çare kalmadı gibi geldi ama iş inada binerse tabi iyice yapışırlar diye de endişelenmiyor degilim
Bizim alttakiler ne gece ne gündüz susmuyolar sağolsunlar. Hatta ilk evlendiğimde gece inleme sesleri zevk sesleri hepsini duyduk. Yere vurduğumda adam daha çok hönkürüyodu düşün. Ev sahibine de şikayet ettim yöneticiyede ama yok. En son hamileyken bi bağırdım ondan beridir gece seslerini kestiler. Gündüz bağırış çağırışları için apartman grububa yazınca da dağdan mı geldin dedi bana
Herkes her dk seslerinden şikayetci ama insan olmadıkları için anlamıyolar karısıda öğretmen yani görmüş geçirmiş insan olması lazım.
İşin kötüsü ev sahibi evi sattı ve bunlar aldı.
Artık güzel bi ev bulursak biz taşınmayı düşünüyoruz ciddi ciddi yoksa eşim bigün fena inecek aşağıya
Bende bidaha çok gürültü yaptıklarında şikayet edicem dedim ama kocası makedonyadan gelmiş oturma izni vs yok şikayet edersen sınır dışı ederler çocğuna yazık deyip vicdan yaptırdılar. Sabır sabır bakalım ne kadar sabır edebilcem

Sitede her katta iki daire var yan odalardan diğer daireye ses gitmiyor yani, sadece alt ve üst komşularla muhatap oluyorsun. Öyle olunca da şikayet etsem adam bilecek ya alt komşu ya üst komşu diye yine tebelleş olur mu bilemiyorum off çok mu tırsıyorum bilmiyorum. Aslında ben ilk zamanlar çıkıp konuşacaktim eşim engel oldu simdilerde de ne demek istediğini yeni yeni anlıyorum bir insan beş dakika önce sehpa bardak çanak ne varsa fırlatıp bağırırken ya da eşine vururken beş dakika sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi kahkaha atabilir hafsalam almıyor. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum ve cidden nasıl davranmam gerekiyor bu tiplere karşı hiç bilmiyorum

Sado mazo takılıyorlar demek..
Nasıl vurdum falan.
Çok ilginc..
Hiç amaa hiççç bulasmazdim ben olsam.
İnsanlar manyak, sudan sebeplerden cinayet çıkıyor, Allah korusun..
Ya taşının, ya duymamaya çalışın zor da olsa.

Bence polis çağırmayın, nasıl insanlar olduklarını bilmiyorsunuz, belki polis gidince adam kapınıza dayanıcak Allah korusun.

Bizim apartmandaki bir komşu bir sebepten diğer komşuyu polise şikayet etmiş. Polisler uyari yapip gitmişler. Ama şikayet edilen komşuda bir kaç ay sonra ilk polise sikayet eden komşu icin evlerinde eroin var diye ihbarda bulunmuş. Yazik adamcağızın evini didik didik aramışlar ve 2 gün karakolda kalmış. Iftira atmış yani..

O yüzden bence tanımadan polise şikayet etmeyin. Çünkü ulkemizde malesef komşu şikayetleri yahut kavga olayları polisler tarafindan pek onemsenmiyor.

Kiracılarsa ev sahiplerinin numarasını alıp şikayet edebilirsiniz kim olduğunuzu belirtmeden. Inanin 3 yıldır uğraşıyorum ama duvara vurunca da bişey olmuyor. Komşum ben duvara vurdum diye apartmanı ayağa kaldırmıştı, beni mahkemeye verecekmis nasil duvara vururmuşum rahatsiz oluyormuş. Yani insanlar birde utanmadan üste çıkıyorlar.

Ben sizin yerinizde olsam vurmaya da konuşmaya da cesaret edemezdim. Neler okuyoruz neler görüyoruz allah korusun. Canın sıkılmasında sonuna kadar haklısın ama belli ki sorunlu insanlar. Size bulaşabilir ve huzurunuzun daha fazla kaçmasına sebep olabilirler. Biraz daha sabretmekte fayda var. Nacizane tavsiyem eşini de bu konuda doldurmaman. Erkekler bizden daha farklılar. Eşinde bi anlık sinirle yukarı çıksa tatsızlık çıkabilir diye düşündüm ben

Acaba gecenin 3 ünde olduysa adam istemiştir kadında vermemiş midir şaka bir yana bnce birşey demeyin takıntılı biri çıkarsa büyük sorunlarda çıkabilir zaten düşünce olsa dedıklerınzı yapmazlar en azından site yönetimi olana kadar sabır edin derim

Ay ne hale geldik bu kadar mı yani. Bakın mesela şu anda ses kaydı atabilseydim keşke ortalığı yıkıyor kadın ben de oğlumu uyutmaya çalışıyorum, tam daldı diyorum kadının sesine gözlerini açıyor, ninni söyleyip kadının sesini bastırıcam diye uğraşıyorum. Ben her gece boyle yapmak zorunda mıyım dimi, toplu yaşam alanında hayatını idame ettirmeyi bilmeyen gelmese de olsa bitse

Ev sahibini siz arayın bizim ust kat da aynıydı birbirlerini kesicek diyodum en son dayanamadım ve soledim ogunden sonra çıt sesi cikmiyor.

Çok haklısınız gerçi eşimden daha ziyade ben gaza gelen bir insanım, bugün okuldan çıktım eve geliyorum dışarıdan üst kata baktım birisi güneşlik çekiyor hıh dedim evde (sigortacı imişler karı koca gündüz yoklar çoğu zaman) önce kendi evime uğrayıp bebeğime bakacaktım görümcem durdurdu abimin hoşuna gitmez yaptığın bence ondan habersiz gitme dedi o durdurdu beni. Şu an bile çıkmamak için zor tutuyorum kendimi yaa mobilyaları mı ittiriyor ne yapıyor bilmiyorum sürekli bir şeyleri sürüme sesleri hır gür, yeter artık bıktım diye bağırıp hakaretler ediyor kadın. Bunun bir sonraki leveli de susan koca atağa geçiyor bu sefer dayak konuşuyor

Oglunuzun sıcrayarak uyanmasına uzuldum, sızı de bu kısmı baglıyor zaten
Onlar kavga edince veya edecek diye siz neden stres oluyorsunuz ki? Uyuyamıyoruz deseniz anlarım, duymayın. Onlar kavgaya baslayınca sizde tvnın sesını acın Veya kulaklık takın. Ya da cocuk ıcın, esiniz adamla konussun. Kavga edıyosunuz etmeyin demesin tabıı, oglumuz Kucuk ve yuksek sesten korkuyor desın
Bılemedım yanı zor. Insallah ev sahibi degıllerdır

Bizde üsttekilerin afedersiniz ama cok net bi sekilde yatak odasi seslerini duyuyoruz. Hergece deil tabiki genelde haftasonlari ama oyle oluyorki cocuk uyaniyor o sesden bazen igrenc mide bulandirici insanda biraz edep olur normal gurultu olsa coktan cikmistim ama bu gurultuye cikacak edepsizlik yok bende. Bu apartmanlarda ozel hayat kavrami pek yok sanki adamlar yanimda sey ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…