- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
Aynı durumu yaşıyoruz bunlar da baya baya kişilik problemi olan kişiler belli yani, eşim o yüzden hiç konuşma taraftarı değil, şunların ruh haline baksana laftan mi anlarlar diyor.Siz yine de dilkat edin benimde üst komşum işk taşındığımda evlerinde ses sistemi var sanırım bir müzik dinliyorlardı sesi anlatamam duvarlarda ki yalıtımda berbat alt katta zil çalıyor sanki benim evimde çalıyor o derece her neyse üst katımdakiler oldukça sıkıntılı tipler hiç muhatap dahi olmadık taşındığımızdan beri ama gerçekten bir kavga ediyorlar ağza alınmayacak laflar kıyametler kopuyor p kadar geriliyorum ki evde o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ve daha neler neler balkonumda çamaşır oluyor yukarda denizliklerine koyduğu çiçekleri suluyor ve o su aşağıya akıyor olduğu gibikendi ev sahibim dayanamayıp çıkmış kiraya gitmiş ben hiç baş edemem deyip geçiyorum mecbur... siz yine de bulaşmayın bence ortalık piskopat kaynıyor
Ya başka çare kalmadı gibi geldi ama iş inada binerse tabi iyice yapışırlar diye de endişelenmiyor degilimBunu yapmanı tavsiye etmem kuzum pislik insanlarsa inada biner. Benim alt katımdakiler böyle naletler. Polisi ara en temizi
Bizim alttakiler ne gece ne gündüz susmuyolar sağolsunlar. Hatta ilk evlendiğimde gece inleme sesleri zevk sesleri hepsini duyduk. Yere vurduğumda adam daha çok hönkürüyodu düşün. Ev sahibine de şikayet ettim yöneticiyede ama yok. En son hamileyken bi bağırdım ondan beridir gece seslerini kestiler. Gündüz bağırış çağırışları için apartman grububa yazınca da dağdan mı geldin dedi banaYa başka çare kalmadı gibi geldi ama iş inada binerse tabi iyice yapışırlar diye de endişelenmiyor degilim
Sitede her katta iki daire var yan odalardan diğer daireye ses gitmiyor yani, sadece alt ve üst komşularla muhatap oluyorsun. Öyle olunca da şikayet etsem adam bilecek ya alt komşu ya üst komşu diye yine tebelleş olur mu bilemiyorum off çok mu tırsıyorum bilmiyorum. Aslında ben ilk zamanlar çıkıp konuşacaktim eşim engel oldu simdilerde de ne demek istediğini yeni yeni anlıyorum bir insan beş dakika önce sehpa bardak çanak ne varsa fırlatıp bağırırken ya da eşine vururken beş dakika sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi kahkaha atabilir hafsalam almıyor. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum ve cidden nasıl davranmam gerekiyor bu tiplere karşı hiç bilmiyorumBence hiç bulaşmayın duvara falan vurmayın gidip konuşmayın şiddetli bir kavgalarında polisi arayın adam kadını öldürüyor diye yüzyüze çarpışıcak anlayacak kişiler değil bunlar mecburen arkadan iş çevireceksiniz
Çok doğru söylüyor eşiniz uzak durun lütfen eşine o şekilde davranan size ne yapmaz boşverin.Aynı durumu yaşıyoruz bunlar da baya baya kişilik problemi olan kişiler belli yani, eşim o yüzden hiç konuşma taraftarı değil, şunların ruh haline baksana laftan mi anlarlar diyor.
Benim gibi duvara zarar verirsiniz ben de oklava ile tavana vurdum cokukluk oldu sivadaGörümcem de aynı tavsiyeyi verdi bu gece yapmayı düşünüyorum elektrikli süpürgenin sapını çıkarıp odaya koydum, şaka gibi.
Ay ne hale geldik bu kadar mı yani. Bakın mesela şu anda ses kaydı atabilseydim keşke ortalığı yıkıyor kadın ben de oğlumu uyutmaya çalışıyorum, tam daldı diyorum kadının sesine gözlerini açıyor, ninni söyleyip kadının sesini bastırıcam diye uğraşıyorum. Ben her gece boyle yapmak zorunda mıyım dimi, toplu yaşam alanında hayatını idame ettirmeyi bilmeyen gelmese de olsa bitseBence polis çağırmayın, nasıl insanlar olduklarını bilmiyorsunuz, belki polis gidince adam kapınıza dayanıcak Allah korusun.
Bizim apartmandaki bir komşu bir sebepten diğer komşuyu polise şikayet etmiş. Polisler uyari yapip gitmişler. Ama şikayet edilen komşuda bir kaç ay sonra ilk polise sikayet eden komşu icin evlerinde eroin var diye ihbarda bulunmuş. Yazik adamcağızın evini didik didik aramışlar ve 2 gün karakolda kalmış. Iftira atmış yani..
O yüzden bence tanımadan polise şikayet etmeyin. Çünkü ulkemizde malesef komşu şikayetleri yahut kavga olayları polisler tarafindan pek onemsenmiyor.
Kiracılarsa ev sahiplerinin numarasını alıp şikayet edebilirsiniz kim olduğunuzu belirtmeden. Inanin 3 yıldır uğraşıyorum ama duvara vurunca da bişey olmuyor. Komşum ben duvara vurdum diye apartmanı ayağa kaldırmıştı, beni mahkemeye verecekmis nasil duvara vururmuşum rahatsiz oluyormuş. Yani insanlar birde utanmadan üste çıkıyorlar.
Ev sahibini siz arayın bizim ust kat da aynıydı birbirlerini kesicek diyodum en son dayanamadım ve soledim ogunden sonra çıt sesi cikmiyor.Oturduğumuz sitelerin yapımı yeni bitti sayılır, eylülden beri buradayız üst komşumuz da bizden sonra geldi. Sadece pazar günüm boş olduğu için de henüz siteden kimseyle tanışma fırsatım olmadi, hoş kimsede de tanışma hevesi yok zaten. Sorunuma gelecek olursak üst katta oturan çift sürekli kavga ediyor ve inatla bu kavga saatleri her gece sektirmesiz 3de oluyor. Baya ciddi tartışmalar bağırmalar hakaretler havada uçuşuyor, tartışmasız geçirdikleri gecelerde de sürekli kapıları çarparak kapatma, topukları yere vura vura yürüme seslerine maruz kaliyoruz. Bir ara çıkıp konuşmaya yeltendim ama bu çift mesela tartışıyor, kadın hüngür hüngür agliyor, on beş dakika sonra adam kadına "sana nasıl vurdum ama çok iyidi dimi" diyor ve karşılıklı sacma sapan gülüşmeler başlıyor. Bir bakıyorum kadın deli gibi bağırıyor sonra bakıyorum kahkahalar havada uçuşuyor filan, böyle gelgitli değişik karaktere benziyorlar. O yüzden eşim çok muhattap olmak istemiyor, ben işteyken ya kapıya dayansa birisi ya başınıza bir şey gelse nasıl yetisecegim, adam belli ki manyak taktı mi takar deyip benim çıkıp konuşmamı engelliyor. Sitede yönetici yok, henüz yeni yapılanmaya başladığı için oturmuş bir düzen yok yani. Kapıcı var o herkese her şeye hakim üst katın ev sahibini aramasını kiracılarını ikaz etmesini istedik çıkın kendiniz söyleyin diyor o da. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayim, her gece kavga sesinden etkilenmeye başladım psikolojim bozulmaya başladı gürültüleri kavgaları başlasın kalbim sıkışmaya deli gibi çarpmaya basliyor, bunun yanında oğlum da sıçrayarak uyanıyor uykusundan uyandığı zaman da dalamıyor kolar kolay. Oda degistirelim desek salonda görümcem yatıyor bir tane daha odamız var orası da yatak koyamayacak kadar küçük. Canımı sıkıyor bu durum fazlasıyla.
Çok haklısınız gerçi eşimden daha ziyade ben gaza gelen bir insanım, bugün okuldan çıktım eve geliyorum dışarıdan üst kata baktım birisi güneşlik çekiyor hıh dedim evde (sigortacı imişler karı koca gündüz yoklar çoğu zaman) önce kendi evime uğrayıp bebeğime bakacaktım görümcem durdurdu abimin hoşuna gitmez yaptığın bence ondan habersiz gitme dedi o durdurdu beni. Şu an bile çıkmamak için zor tutuyorum kendimi yaa mobilyaları mı ittiriyor ne yapıyor bilmiyorum sürekli bir şeyleri sürüme sesleri hır gür, yeter artık bıktım diye bağırıp hakaretler ediyor kadın. Bunun bir sonraki leveli de susan koca atağa geçiyor bu sefer dayak konuşuyorBen sizin yerinizde olsam vurmaya da konuşmaya da cesaret edemezdim. Neler okuyoruz neler görüyoruz allah korusun. Canın sıkılmasında sonuna kadar haklısın ama belli ki sorunlu insanlar. Size bulaşabilir ve huzurunuzun daha fazla kaçmasına sebep olabilirler. Biraz daha sabretmekte fayda var. Nacizane tavsiyem eşini de bu konuda doldurmaman. Erkekler bizden daha farklılar. Eşinde bi anlık sinirle yukarı çıksa tatsızlık çıkabilir diye düşündüm ben
En doğrusu o olacak sanırım çünkü sineye çekip hadi susayım ağzımızın tadı kaçmasın modunda olunacak gibi degil.Ev sahibini siz arayın bizim ust kat da aynıydı birbirlerini kesicek diyodum en son dayanamadım ve soledim ogunden sonra çıt sesi cikmiyor.
Cok zor birebir yasadim bende maalesef kendı ev sahibimi aradım cikiyorum dedim sonra anlattim oda ust komsunun ev sahibini aradi sukurEn doğrusu o olacak sanırım çünkü sineye çekip hadi susayım ağzımızın tadı kaçmasın modunda olunacak gibi degil.
Valla o da aklıma geldi, daireler bildiğin çürük vursam nolur acaba diye düşünmedim değilBenim gibi duvara zarar verirsiniz ben de oklava ile tavana vurdum cokukluk oldu sivada
Yapma bacim sonra senin süpürge sapına olacak olan onlar yarın yine nasıl vurdum ama diyecekValla o da aklıma geldi, daireler bildiğin çürük vursam nolur acaba diye düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?