Üst komşu

Görümcem de aynı tavsiyeyi verdi bu gece yapmayı düşünüyorum elektrikli süpürgenin sapını çıkarıp odaya koydum, şaka gibi.
Yapmayin Hanim efendi ortalik bozulmus gecen konsununa gurultu Yapmayin die mesaj atan komsuyu evinde dovduler polisi arayin isminizi vermeyin sikayet edin bi polis gitsin kapiya belki ise yarar

Aslında polisi arayıp şu apartmanın şu katında adam kadını boğazlıyor diye ihbar yapmak var da neyse
Benim arkadasimin komsusu da boyleydi. Ben bile defalarca sahit oldum. Kiz kiza mutlu mutlu oturuyoruz,bir anda haykirislar feryatlar bagirtilar kufurler... insanin tüm modu düşüyor.
Apartmanda biri bir gün polisi aramis,'adam kadini oldurecek' diye. Ama kadin gelen polise yok birsey deyip apartmandakilere bagirmis.
Adeta bir kapicilar krali filmi. Ama tamamen gercek hikaye.
Polis de gelse kadin 'yok birsey'dedikten sonra birsey olmuyor maalesef.
Konu sahibi,bir yerden sonra alismaya basliyorsun merak etme. Arkadasimin o evde 3. Senesi. Hala kavga ediyorlar ama dikkatini oraya vermeyince duymuyor bile

Benim arkadasimin komsusu da boyleydi. Ben bile defalarca sahit oldum. Kiz kiza mutlu mutlu oturuyoruz,bir anda haykirislar feryatlar bagirtilar kufurler... insanin tüm modu düşüyor.
Apartmanda biri bir gün polisi aramis,'adam kadini oldurecek' diye. Ama kadin gelen polise yok birsey deyip apartmandakilere bagirmis.
Adeta bir kapicilar krali filmi. Ama tamamen gercek hikaye.
Polis de gelse kadin 'yok birsey'dedikten sonra birsey olmuyor maalesef.
Konu sahibi,bir yerden sonra alismaya basliyorsun merak etme. Arkadasimin o evde 3. Senesi. Hala kavga ediyorlar ama dikkatini oraya vermeyince duymuyor bile
Ya birşey olacağından değil de hani maksat seslerini kesmek
Birbirlerini dövceklerse de çok ses yapmasınlar hani millet olay var sanıp polisi aramasın yine diye yola gelirler diye düşündüm bi an

Bizim yan daire aynı şekilde çocuk gürültüsü mü dersin, top sektirme mi dersin, gece yarıları kavgalar bağırışlar mı dersin hepsi mevcut yatak odamızla yan yana duvarlar a deseler bende duyuyorum ama uğraşmıyorum napayim isterseler boğazlasınlar birbirlerini, karışmayın sizde size takarlar sonra onlar iyi olur siz kötü olursunuz.

Sesin çok geldiği bir gece,.polise şikayet edin. Kapıya gelip uyarırlar, daha.tedbirli davranırlar o zaman belki

Sopayla vurmak iyi bir fikir değil.tahrik edici aşağı inip sizle de kavga edebilirler en usturuplusu adam yokken kadınla guzelce konusmanız. Çocugunuzun gece sese uyanıp uyanmakta zorlandığını söyleyebilirsiniz sakin ve anlayış bekler bir uslupla. Kadının tavrına göre sonra farklı yöntemleri düşünürsünüz polis vs.

Sitede her katta iki daire var yan odalardan diğer daireye ses gitmiyor yani, sadece alt ve üst komşularla muhatap oluyorsun. Öyle olunca da şikayet etsem adam bilecek ya alt komşu ya üst komşu diye yine tebelleş olur mu bilemiyorum off çok mu tırsıyorum bilmiyorum. Aslında ben ilk zamanlar çıkıp konuşacaktim eşim engel oldu simdilerde de ne demek istediğini yeni yeni anlıyorum bir insan beş dakika önce sehpa bardak çanak ne varsa fırlatıp bağırırken ya da eşine vururken beş dakika sonra nasıl hiçbir şey olmamış gibi kahkaha atabilir hafsalam almıyor. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum ve cidden nasıl davranmam gerekiyor bu tiplere karşı hiç bilmiyorum
Bu da kötüymüş ama yine çok kavgalı bir zamanda kapıdan geçen bile duyabilir hiç üstünüze alınmazsınız çıkıp gelirse
Karşısına geçmeyin dürüstçe çarpışıcak insanlar değiller

Back
X