üst komşu

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Hanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım

Nazikçe konuşup ikâz etmişsiniz , eğer kiraciysa ev sahibine şikâyet edebilirsiniz .

Sanirim kiracı tüm bina şikayetçi ama ilk başlarda anlayışla yaklaşıyim dediysemde olmadı sonuçta bende hamileyim yarın öbürgun bende zor duruma dusebilirim dedim ama bunlar artık çok farklı boyuta gecti

Sizi çok iyi anlıyorum..Kiracımın eşi onu döverken net duyduğum sesler piskolojimi mahvetmişti..
Ev sahibiyle konuşun,Gerekirse apartmandakilerle imza toplayın.

Kimseyi tanımıyorum binada bi eşimin is arkadaşı var onun hanimiyla samimiyim ona söyledim onlar öyle herkes şikayetçi kadının psikolojisi bozuk dedi

Nefret ediyorum ust komsulardan resmen. Ben de ramazan bayraminda simdiki evime tasindim. Gerizekali, pislik insanlar! Bir gurultu bir gurultu anlatamam ya, evde televizyonun senini duyamiyoruz hani o derece! Gecen ust kata ciktim uyarmaya, baktim yasli basli insanlar, cocuklari da yok. Meger o tum ses, sabahin 6sinda beni uyandiran kaba saba insanlar, ust caprazimdakilermis... Uyarmaktan ziyade gittin eve cok gurutlu geliyor da ust katin cocugu yokmus, sanirim ses sizden geliyor, televizyonun sesini bile duyamiyoruz dedim. Kadinin cevap ayni sizinki gibi tek farkla 'apartmanin ses yalitiminda bir sorun var galiba, bizden gelmesi inkansiz, cocuk bunlar yapacak bir sey yok' bla bla bla. Ben kadini uyarirken veletleri de geldi iki tane kucuk erkek cocugu ve o arada da esim herhangi bir cocuk gurultusu duymamis. Ben eve dondum ses de benle dondu resmen.

Nasil sinir oluyorum var ya yaz gelse de kontrat bitse ve tasinsam diye bakiyorum aylardir. Ama yakinda gidip yoneticiyle konusacagim sanirim, uyarsin kimlerin cocugu varsa. Milleti evinin icinde rahatsiz etmeye ne haklari varsa sanki.

iyi bir ses sistemiyle müzik dinlet rack metalika sıradışı müzikler

bu tipler konuşmaktan anlamaz, tamam 3-4 yaşında çocukşlar gürültü yapar ama anne en azından onları zaten çocukların yatması gereken saatte yatırabilir
malesef ev sahibi de ilgilenmez, bence yapabileceğin hiç bişey yok, benzer sorunu biz de yaşıyoruz ve yazın taşınmayı düşünüyoruz

Hepimizin kanayan yarası resmen kadın beni dovucekti kapıda o derece belli psikolojisi bitik öyle çığlıklar atıyo ki adam döver ken geçen gece eşim isteydi ve ağlama krizine girdim resmen zaten çocukken hep kavgalı huzursuz bi evde büyüdüm birden gözümde canlandı hersey kendimden bile korktum hamileyim cok etkileniyorum

yok öyle ben yapıcam sen çekecen. yöneticiyle konuş, gerekirse imza toplayıp yollayın. yada gürültü bağırış esnasında kameraya çek sesi. polise şikayet et. gitsin giriş kata taşınsın. sen mecbur musun milletin eziyetini çekmeye.

Oyle bi durumda polisi arayip adinizin gizli kalmasini rica edebilirsiniz. Ama sikayet edenin siz oldugunu anlarlarda sikinti da olabilir . :/

Kocasi evdeyken .
Madem butun bina sikayetci gidip konusun
Belki adam da utanir da bidaha karisan el surmez.
Kadin psikolojim bozuk demis bide.
Belki bu durumdan oda rahatsizdir ama evdeki AYI ya anlatamiyodur.

Ay bilmiyorum şaşırdım artık ne yapıcagimi Zaten zor bi hamilelik geçiriyorum sürekli kusuyorum bide bunlar iyice çöktüm yönetimle konusucaz artık

Oyle bi durumda polisi arayip adinizin gizli kalmasini rica edebilirsiniz. Ama sikayet edenin siz oldugunu anlarlarda sikinti da olabilir . :/

Polis napicak çocuklara kadın zaten sanmam dayak yiyorum desin kocada ben dovuyorum ses gidiyo demez yani ise yaramaz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…