- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Sabahlara kadar eşya çeken üst komsuma çözüm bulamadim 4 senedir..
Keşke çocuklu aileler olsa en azından uyur çocuklar elbet..
Bunlar uyumuyor vampir gibiler..
Kavgalar şarkılar türküler aglasmalar sabahlara kadar..
İnsan olsa insanlar birazcık keşke..
Ohooo sen geç bile kalmışsınIleri zamanlarda sonumuz bu olucak galiba bi cocuk sesi falanda değil manyak kocası gece 11 de bi saat koşu bandında koşuyor bide onu söylemeyi unutmuşum bak
Sırf kadinın bu tavrindan öturü şikayet edebilirdim kibarlıgıma karsılik azar yiyorsam gece 1 e kadar kavga gürültü dinliyorsam bunu yapma hakkını kendimde bulurum.
Benim üst katimdada çok fazla ses olur bi şekilde sinyalini verdim ama bi çogunada katlanıyorm bebegim olucak benimde diye şimdi bebegim aglarsa filan gürültu olursa kimse bana bisey diyemez çunku özellerine kadar herşeylerini aşirı yasarken malesef seslerine şahit olmak zorunda kaldim gece 2 ler 3 lere kadar.
Gece 10 dan sonra gürultu yapamazlar yasal haklariniz var bunlari arastirin derim
Ohooo sen geç bile kalmışsın
Geçici bir durum olsa uğraşma diyeceğimde , değil ki.Şuan oturduğum binaya taşınalı çok olmadı.Sabah çocuklar okula giderken erken vakitte çok ses yapıyolardı üçer beşer iniyorlar merdiveni.bende bir gün komşıyla kapıda konuşurken biraz sesli bir şekilde söyledim (yukarıdakilerin kapısı açıktı) hadi onlar çocuk anne babalarıda mı uyarmıyor , her sabah uyanmak zorunda değilim dedim.Sesler kesildiBazen çok saf salak olduğumu düşünüyorum ama o kadar salak biride değilim ugrasmak mi istemiyorum yada çok mu iyi niyetli yaklasiyorum bilemedim
diğer komşularda şikayetçiyse yöneticiye ve ev sahibine söyleyinHanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım
Geçici bir durum olsa uğraşma diyeceğimde , değil ki.Şuan oturduğum binaya taşınalı çok olmadı.Sabah çocuklar okula giderken erken vakitte çok ses yapıyolardı üçer beşer iniyorlar merdiveni.bende bir gün komşıyla kapıda konuşurken biraz sesli bir şekilde söyledim (yukarıdakilerin kapısı açıktı) hadi onlar çocuk anne babalarıda mı uyarmıyor , her sabah uyanmak zorunda değilim dedim.Sesler kesildi
diğer komşularda şikayetçiyse yöneticiye ve ev sahibine söyleyin
Bazen çok saf salak olduğumu düşünüyorum ama o kadar salak biride değilim ugrasmak mi istemiyorum yada çok mu iyi niyetli yaklasiyorum bilemedim
canım inşallah düzelir ya komşudan gelen gürültü cidden çekilmez. bazen bize de geliyor acaba eve biri mi girdi diye korkuyorumÇözüm bu olsa keşke ama bunuda denicem yarın ilk isim yönetime gitmek
Bu sizin saflığınızdan değil, karşı tarafın kabalığından, görgüsüzlüğünden kaynaklanan bir şey. İnsan olan düşünür zaten, gidipte uyarmaya, bazı şeyleri hatırlatmaya gerek bile yok aslında.
canım inşallah düzelir ya komşudan gelen gürültü cidden çekilmez. bazen bize de geliyor acaba eve biri mi girdi diye korkuyorum
Dövme sesi duysam gider kapıya dayanır müdahale ederim ama çocuk sesi beni neden bilmiyorum hiç rahatsız etmiyor. Alt kat komsumun 2 çocuğu var onlar da çok ses çıkartır ama bir kere bile uyarmadim çünkü hickimse saat olmuş gecenin 10u çocuğu oradan oraya koşup ses çıkarsın istemez kendi de çekemez belli ki çocuk yetistirmekte sorun var istediğin kadar uyar o iş lafla duzelmez
Marmaris'ten buraya sosyallesmek için tasinmislar burası aman aman çok gelişmiş bi yerde değil ızmitte etrafımiz dağ orman havası yanio sosyallesicek diye biz kendimizi kaybedicez
Ya bence onlar kovulmuştur ordan
Benim bi tanıdığımın üst katındakiler de böyle bir aile, daha önce yaşadıkları binadan bu sebeplerden şikayetle atılmışlar, şimdi o tanıdığımın başını ağrıtıp duruyorlarmışakıllanmamışlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?