- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Minikkuala
-
yok öyle ben yapıcam sen çekecen. yöneticiyle konuş, gerekirse imza toplayıp yollayın. yada gürültü bağırış esnasında kameraya çek sesi. polise şikayet et. gitsin giriş kata taşınsın. sen mecbur musun milletin eziyetini çekmeye.
Sen bide bizim eve gel :)) üst komşu ne konuşuyor sa duyuyoruz tv izlerler bütün ses bizde 2 çocuğu var biri 10 diğeri 18 yaşında evde futbol güreş ne ararsan var bıktık artık ve üstelik kiracimiz çık diyoruz çıkmaz napim çocuk der durur sürekli bela oldu başımıza !!!
Yok kız, senin rahatsızlığı geçtim, iyi durumda olmayan ailede yetişen 2 çocuk var.
Ne bileyim onlar için en azından, bir mail atabilirsin
Güzellikten anlamıyorsa her seferinde polisi arardım ben . 2 kere gelsinler kapısına bak bakalım ses yapıyor mu bidaha
Aynen :)) 12 yaşında çocuğum var hiç böyle birşey görmedim. Bunlar arsız terbiyesiz bencil insanlar başka birşey değil yani..Ayy bizde cocuktuk ama annemiz bi bakınca mum olurduk
Benimi anlatiyorsun dedim resmen dün gecede bizde uyuyamadik gece onbirden sonra ikaz etmeme rağmen hem yönetici hem kapici hemde kadinin kendisine soylememize ragmen cocuklar hoplayip ziplamaya kendiside elektirik supurgesi acmaya devam etti esim emniyet mensubu baktik resmen alay ediliyor bizim le kapiyi kapatana kadar tekrar devam ediyor esimde ekipteki arkadaslarini cagirip sikayetci oldu toparlayip götürdüler hic biseye karismadik sadece arkalarindan baktik oylece para cezasi verdiler muhatap olmadan onlarada ders oldu ilk defa evimde huzurlu uyudum bugün..
Kesinlikle evimi en ust kattan alicam net cok cektim
Bu sorun bi bizde saniyodum valla ben bi an bizim salona duscek diye korkuyorum yukardaki sipalar kosarken.Cocuklar yurumeyi bilmiyor resmen kosuyolar.Anne baba ogretmen oldugu halde ne uyarma ne de dur yapma alt katimizda insan var evladim deme dusuncesi yok.Kac kere notta biraktim babamin okuldan ogretmen arkadasi olmasa catir catir kavga ederimde ayip olmasin diye gondermiyorlar.
Aynen :)) 12 yaşında çocuğum var hiç böyle birşey görmedim. Bunlar arsız terbiyesiz bencil insanlar başka birşey değil yani..
Evet kesinlikleBöyle olmadığımız için kaybediyoruz diye düşünüyorum bazen
Benimde şu anda üst katta iki tane çocuk koşturuyo ikiz kız bunlar üç yaşında. Nedir bu üst komşulardan çektiğimiz
Ben seni insan gibi uyardım der kapıyı kapatırım valla.Inip kavga eder öyle bi tip
Üst kat dedim bende üst kata taşımdım fakat bu kezde aşağıdan inanılmaz sesler gürültüler şok oldum. Daha önce orta katta oturuyordum ilk deda üst kata oturdum bıkmıştım çünkü gürültüden yanlız aşağıdan gelen ses hiçbir farkı yok sanki üst kattan gelir gibi ne yapıyolar ben anlamadımBenimi anlatiyorsun dedim resmen dün gecede bizde uyuyamadik gece onbirden sonra ikaz etmeme rağmen hem yönetici hem kapici hemde kadinin kendisine soylememize ragmen cocuklar hoplayip ziplamaya kendiside elektirik supurgesi acmaya devam etti esim emniyet mensubu baktik resmen alay ediliyor bizim le kapiyi kapatana kadar tekrar devam ediyor esimde ekipteki arkadaslarini cagirip sikayetci oldu toparlayip götürdüler hic biseye karismadik sadece arkalarindan baktik oylece para cezasi verdiler muhatap olmadan onlarada ders oldu ilk defa evimde huzurlu uyudum bugün..
Kesinlikle evimi en ust kattan alicam net cok cektim
Ben seni insan gibi uyardım der kapıyı kapatırım valla.
Onlar polisi görünce seni unutur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?