Üst komşu

11gulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
1.457
1.761
133
kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn

Hayır size vurduğu an polisi cagirsaydiniz.daha mantıklı gelmiyormu kulağa sizcede?
Şiddet çözdümü probleminizi?
Bakın hala devam ediyormuş.
İşte o an insanın canı yanınca gözü görmüyor anlık bişey bide kendi evimde bunu yapınca insan o an akıllı düşünemiyor

[
Ben sizden insan gibi akıl bekliyorum görüyorum ki sizlerin benden daha çok akla ihtiyacı var elimle vurdum kadına hiç üzülmeyin 1.70 boyunda en az 90 kilo öle acınacak bi kadın degil

kapınıza gelen birini kan çıkacak kadar dövdüm deyip bir de insan gibi (o ne demekse) akıl beklemek ne demek.
belki bugüne kadar haklıydınız ama iş işten geçmiş.
ne aklı verilecek pardon ama.
polisi aramalıydınız.şuan arasanız da o haklı durumuna geçecek.çünkü işin içinde darp var.
anlamak istemiyorsunuz ve geçmeyen sinirinizi burada çıkarmaya çalışıyorsunuz

Ben sizden insan gibi akıl bekliyorum görüyorum ki sizlerin benden daha çok akla ihtiyacı var elimle vurdum kadına hiç üzülmeyin 1.70 boyunda en az 90 kilo öle acınacak bi kadın degil
Sizin kadına gücünüz yetmiş dövmüşsünüz,hemde kan çıkacak kadar,onunda oğlunun gücü size yeter,şimdide gelip o mu sizi dövsün?
Şiddet çözümmü? Polis,mahkemeler ne işe yarıyor?

Acınacak halde değil mi kan içinde bırakmışsiniz ve pişman değilsiniz... tamam kusmasi vs haklisniz ama kimseye şiddet uygulmayada hakkınız yok... insan nasil boyle yapar da ici rahat eder anlayamıyorum

İyi yapmssn bende aynısını yapardm
Nasıl bunu diyebiliyorsunuz yahu?O an birinden biri delirse yada oğlu da gelse bıçakla filan saldırsa daha mı iyi olacak?Böyle durumlarda sakin davranmak lazım. Kanuni olarak çözmek varken olayı mahalle kavgasına çevirmenin nesi normal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…