Benim evimde bana. Vurmasına seyirci mi kalsaydımKadınımı dovdun hemde kan çıkıncaya kadar?
Bunu demeseydin tavsiyem olacaktı biraz ama maalesef şimdi tek bir tavsiyeyi dahi hak etmediğini düşünüyorum. Üzgünüm.
Keşke alsada gelsepolise gidip darp raporu almaması için dua edin
Oglundan gayet memnun50 yasinda, oğlundan bu kadar ceken kadina vurmak pek olmamis...
Hayır size vurduğu an polisi cagirsaydiniz.daha mantıklı gelmiyormu kulağa sizcede?Benim evimde bana. Vurmasına seyirci mi kalsaydım
Ben sizden insan gibi akıl bekliyorum görüyorum ki sizlerin benden daha çok akla ihtiyacı var elimle vurdum kadına hiç üzülmeyin 1.70 boyunda en az 90 kilo öle acınacak bi kadın degilKan çıkacak kadar neyle vurdun
Oglundan gayet memnun
İyi yapmssn bende aynısını yapardmBenim evimde bana. Vurmasına seyirci mi kalsaydım
İşte o an insanın canı yanınca gözü görmüyor anlık bişey bide kendi evimde bunu yapınca insan o an akıllı düşünemiyorHayır size vurduğu an polisi cagirsaydiniz.daha mantıklı gelmiyormu kulağa sizcede?
Şiddet çözdümü probleminizi?
Bakın hala devam ediyormuş.
Ben sizden insan gibi akıl bekliyorum görüyorum ki sizlerin benden daha çok akla ihtiyacı var elimle vurdum kadına hiç üzülmeyin 1.70 boyunda en az 90 kilo öle acınacak bi kadın degil
Sizin kadına gücünüz yetmiş dövmüşsünüz,hemde kan çıkacak kadar,onunda oğlunun gücü size yeter,şimdide gelip o mu sizi dövsün?Ben sizden insan gibi akıl bekliyorum görüyorum ki sizlerin benden daha çok akla ihtiyacı var elimle vurdum kadına hiç üzülmeyin 1.70 boyunda en az 90 kilo öle acınacak bi kadın degil
Nasıl bunu diyebiliyorsunuz yahu?O an birinden biri delirse yada oğlu da gelse bıçakla filan saldırsa daha mı iyi olacak?Böyle durumlarda sakin davranmak lazım. Kanuni olarak çözmek varken olayı mahalle kavgasına çevirmenin nesi normal?İyi yapmssn bende aynısını yapardm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?