Üst komşu

Vallah ne diyeyim herkes sana kızmış ama o kadın seni döverken sen zaten nasıl polisi çağıracaktın ya sen karşılık vermeseydin seni yere yatırıp iyice pataklardı herhalde o yüzden iyi yapmışsın. En iyisi polise git şikayetet sende nefsi müdafa mı yaptın artık ne deniyorsa onu yapmışsın zaten

İşte o an insanın canı yanınca gözü görmüyor anlık bişey bide kendi evimde bunu yapınca insan o an akıllı düşünemiyor
Kendi evi,onun evi,sokak vs fark etmez.siz haklı iken haksız durumdasınız şu an.
Yapacağınız tek şey şikayet etmekti.ama şimdi bunu yaparsanız oda onu dovdugunuzu söyleyecek ve olay kilit..anlatabiliyorum umarım.

Tamam çok sabrınızı zorlamışlar ama böyleside kötü olmuş.iş daha kötü yerlere gitmez umarım

Hanım efendi anlamak istemiyorsunuz sanırım kadın benim evimde bana vurdu darp raporu alsa ne haneye tecavüze girer bu dava keşke gidip şikayetçi olsa

Haklisniz cama kusmasi igrenc
Ama agzini burnunu dagitarak siz haksiz konuma dusmussunuz.ofke gelir goz kararir ofke gider yuz kizarir.
Kiraciysaniz cikin evden.
Degilaeniz bir daha benzer sey yaparlarsa polisi arayin direk

Pencere üstlerine uzunca pervaz yaptırın ister tükürsün ister kussun sizi etkilemez

Allah razı olsun ya anlayan bi kişi cıktı benim kimseden korkum yok korkum olsa benden uzun benden en az 40 kilo fazla hatta annem yaşında bi kadına saygısızlık yapmazdım ama 1 senedir kusmuk siliyorum ayda bir yıldım artık

bayanı kan içinde bırakacak kadar gücünüz yetiyorsai tutup kolundan evinizden atacak kadarda yetiyordur . o bütün duyduğumuz bıçaklanma, vurma olayları böyle bir anlık gafletle oluyor. çok şükür ki bunla sonuçlanmamış aranızdaki tartışma..konunun sonuna kadar pişmanlıkla ilgili bir cümle bekledim ama oda yok.

Hem belediyeye hemde karakola gidip sikayetci olacaksiniz.

size de kadına da çok üzüldüm. oğlunu elbette savunacak bu ondan çekmediği anlamına gelmiyor ama o da şiddete başvurmuş sizde... ne yazık ki her iki tarafta suçlu olacak polise gidilirse. bu raddede size akıl veremem ama can güvenliğiniz için bir süre sessiz kalın bence.. umarım bir daha yaşamazsınız geçmiş olsun.

Vallahi ben sizi çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. inanın öyle komşular var ki hayretler edersiniz. eski oturduğum evimde üst katımdaki komşum yüzüme karşı " koltuk tepelerine çıkıpta gümm gümmm atlıycam bak gör sen " dedi bana hiç unutmam. insanlıktan nasibini almayanlara laf anlatamazsınız hiç yormayın kendinizi. hangi dilden anlıyorlarsa o dilden konuşmak gerek. bizzat yaşadım ve gördüm. ve kesinlikle polise şikayet edin. heee birde o kustuğu pislediği yerleri kürek vss.. birşeyle olduğu gibi alın ve kişinin kapısının önüne fırlatın. hatta kapısına da bulaştırın güzelcene. işte ozaman anlar... ( eski komşum bebek bezlerini apartman boşluğuna atıyordu. topladım ve açık vaziyette kapısının önüne koydum. bilin bakalım ne oldu )

Haklıyken haksız ve hatta suçlu duruma düşmüşsünüz.
Öfkenize bu kadar yenilmeniz sorununuzu çözmediği gibi üstüne daha da inatlaşır oldunuz.
Bir laf var ya "Öfke, fare zehrini kendiniz içip, farenin ölmesini beklemek gibidir" diye, sizin bu derece saldırganlaşmanız ancak sizi mahfeder ve onların işine yarar.

Öncelikle sakin kalmayı öğrenin, sonra da gidin zabıtaya şikayet edin. İlgilenirler, ceza da yazarlar.

Tabikide pişman degilim bir kere gelip benden özür dilemediler o kadarsklerini temizledim helallik istemediler ben nie pişman olayım tutup kolundan itme gibi. Bian yoktu hanfende sacınızı tutup. Var gücüyle çekeni itermisiniz o an sizde döver misiniz

ilk önce burda bile çok gerginsiniz suan.ban felan almadan sakinlesin bence biraz.
evet yaptiklari hoş değil evet kapiniza gelip size vurmasi çok büyük bir yanlış..
ama yanlış yanlışla kapatilmaz.50 yasinda kadini kan gelene kadar nasil vurdunuz bilemiyorum ama suan bahsederken yazdiklariniz bile o kadar tuhafki.
sizin vurmaniz sonucu o anda telafi edilemeyecek bir hasar olsa kadinda ne olacak ti?
değer mi??
böyle bir durumda direk kapiyi kapatıp muhatap olmamak en iyisi.bundan sonrasi icin ne yaparsınız bilemiyorum ama şiddetin çözüm olmadığını anlamışsınızdır umarım..

Damdan düşüni anca damdan düşen anlar işte şuan tepemde ayı gibi tepiniyorlar gıcıklına yapıyolar cagırsam şuan zabıtayı uyarıp gidecekler bişey olmadı diyip böbürlencekler

Valla son derece medeniyim diye düşünüyordum ama biri benim de kapıma gelip bana vursa ben de o tokadı yapıştırırdım. Burnuna geldiyse kanamış olması normal. Ağzını burnunu dağıtacak kadar olmamıştır herhalde.
Ev sizinse durum zor. Kiraysa ben kesin taşınırdım. Durumunuz varsa ev sizinse satın derim başka yerden bakın ev. Bu tip insanlar için asla ve asla çözüm bulamazsınız. Ya gururunuzu ayak altına alıp barış teklif edeceksiniz, ya da mahkemeye vereceksiniz. Darp raporu almadıysa problem de olmaz.

Şiddet tabi ki çözüm degil inanın bende öle çirkef bi kadın değilim öle olsam böle bi konu acıpta şuan hiç tanımadım insanlardan akıl almaya çalışmak yerine kendi bildiğimi yapardım herke kendi yasadını bilir gecenin 3 ünde kızı topuklu ayakkabılarlaevde geZer şuan bile devam ediyo oğlu camıma kusar kadın pis suları döker kocası asagı tukurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…