Üst komşu

Benim evimde bana biri gelip vurcak yok öyle elim armut toplamiyor. Kanuni olarak çözmek demişsiniz ama kusura bakmayın onada inanmiorm hicbisey adil deil şimdilerde. Ayrıca bence konu sahibine olduğu gibi biri gelip size vursa etkiye tepki kesinlikle olur sanmiorm hicbisey olmams gbi direkt karakola gidiceginizi. Kadın onun pis oğlunun kusmugunu temizlemek zorundami? Hem suçlu hem güçlü bide gelip vurmuş oldu canım diğer yanağını donseyms evet konu sahibi yanls yapms

Kiracı olsam çoktan çıkardımda ev kendimizin ve daha alalı bir yıl oldu çok begenerek severek aldım sanırım bu gidişte satıcam ama gelen kişi sessiz müşayim olursa o kadınada üzülürüm

Oğlu hayırsız olabilir. Kadın onunla baş edemiyor olabilir. Dünyanın en kötü evladı da olsa anne evladına toz kondurmak istemez, onu savunur ama size yaptığı çok yanlış hem annesinin hem de oğlunun.

Keşke kavga etmeden direk polisi arasaydınız. Şuan haklıyken haksız durumuna düşmeniz çok olağan. Kadın da sizi şikayet edebilir onu darp ettiğinizden dolayı.

Benim evimde gelip biri bana vursa polisi ararım. Niye kan çıkana kadar döveyim?Niye suçlu duruma düşeyim?Haneye tecavüzle yırtacak kadar basit bir mesele değil bu..
Siz nasıl şiddeti savunursunuz?Hicmi izlemiyorsunuz komşular birbirini öldürüyor?Adalete güveniniz yoksa dağ başında yaşayın o zaman ne diyeyim..

Valla kim ne derse desin yaşamayan bilemez. Yazlıkta üst katta bir nalet var insanlıktan nasip almamış. Şarıl şarıl tepemize su akıtır, öyle pis halıları çırpar ki tozdan içeri kaçarız.kocası bile başgelemiyor. Yapacak bişey yok hayvan hayvandır

Hayvanlara hakaret olur bir köpege bile tuvalet egitimini verince orta yere yapmıyo bunlara hayvanlık sıfatı yakışmaz

Bu tarz insanlarla neden muhattap okuyosunuz polis var belediye var bir sikayete resme bakar .

Hali mi silkiyo su mu dokuyo cekin resmini bitti.

Simdi onlardan nefarkinuz kaldi ?

hayatımda bir kez 2. katta oturdum onda da üst kattakilerle kavga edip çıktım evden. Onun dışında da şuanda da en üst katta oturuyorum bunlarla karsılasmaktan korktugum ıcın. Saygısızlıga hiç tahammül edemiyorum. Çok haklısınız bence konunuzda. İnanın okurken gerildim, kendimi sizin yerinize koydum. Böyle insanlarla başetmek öyle zor ki. Aklıma çözüm gelmedi. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz evi satmak haricinde? Eşiniz ne düşünüyor?

Bu tarz insanlarla neden muhattap okuyosunuz polis var belediye var bir sikayete resme bakar .

Hali mi silkiyo su mu dokuyo cekin resmini bitti.

Simdi onlardan nefarkinuz kaldi ?
Kusarken. Nsl çekeyim resmini ki yada o pisliği çeksem inanırlar mı bana ha kusmuk analizi yapıyolarsa dna alıp ondan haberim yok

Ulkede polis diye birileri var hic duymadiniz mi? Herkes kendi adaletini saglamaya sokaga cikarsa vay halimize

Kusarken. Nsl çekeyim resmini ki yada o pisliği çeksem inanırlar mı bana ha kusmuk analizi yapıyolarsa dna alıp ondan haberim yok

Sizin camin disina kusma ihtimaliniz var mi ? Ustten biri kusmus belli iste geldiklerinde soyleyin ustumdeki kusuyo kac kere oldu gordum deyin .
Ilkinde uyarirlar birdaha olursa ceza keserler .

Burda oturmaya devam edersem bu kadar pisliğe nsl dayanırım bilmem eşim çok sinirli sadece iki kusmaktan haberi var diğerlerini bilmiyo bunu sölersem 3 olacak ve tutamam eşimi o yüzden söleyemem çünkü erkek kavgası kadının ki e benzemez

Eline sağlık ben olsam ben de vururdum ama maalesef çözüm olmaz. Mahkemelik bile olsanız bikac kez ceza alır yine bir şey olmaz maalesef.

Sizin camin disina kusma ihtimaliniz var mi ? Ustten biri kusmus belli iste geldiklerinde soyleyin ustumdeki kusuyo kac kere oldu gordum deyin .
Ilkinde uyarirlar birdaha olursa ceza keserler .
Keşke bu kadar basit olsa o kadar yalancı çirkefler ki biz yapmadık diyolar anca mahkemelık olmam lazım elimde bi örnek pislikle

Eline sağlık ben olsam ben de vururdum ama maalesef çözüm olmaz. Mahkemelik bile olsanız bikac kez ceza alır yine bir şey olmaz maalesef.
Aynen öle hiç bişey olmaz ben çektimöe kalırım para cezası öderler o cezada bunlara koymaz

Ya Allah askina her ay pencereniz kusmuk olsa bi de kadin kapiniza gelip sacinizi tutsa uste ciksa naparsiniz lutfen hanfendi oturun biraz konusalim mi dersiniz

Ulkede polis diye birileri var hic duymadiniz mi? Herkes kendi adaletini saglamaya sokaga cikarsa vay halimize
Hanım efendi cahil cühella okumamış insanlıktan anlamayan kişi degilim yazdım yorumları okursanız o anda siz ne yapardınız bi zahmet söleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…