Üst komşudan devamlı gürültü.

Benim üsttekiler de müzisyen bir aile. Piyano, keman sesi gelince TV sesini kapatıyorum. Dinlemek hoşuma gidiyor

Pisiannesi , ben bu konuda bulunduğum konumda her yere şikayette bulundum. Benim sorunumun çözülememesinin sebebi şikayet ettiğim kişi ve şikayetimi inceleyen kişinin tanıdığı olması. Şu an onla uğraşıyorum. Avukatınız yanlış biliyor, polis de görevini bilmiyor, aynı sorunu ben de yaşadım. Diyorum ki, onlar yanlış biliyorsa siz de bunu başkalarına bu şekilde aktarmayın. Bana da aynı kurum aynı şikayet için 2 farklı cevap verdi, onları da şikayet ettim. Bulunduğunuz yerdeki il çevre müdürlüğüne sorun, bilgi isteyin siz de. Cezası var kabahatler kanunu madde 36 ya göre ama bunu bilen bir görevli yok.

Bence taşının
Bu tip insanlarla bir arada yaşanmaz
Benim üst komşum da bir yürüyor evde valla yer oynuyor ya çok ilginç asker gibi
Evde yürümeyi bilmiyor insanlar
Şu yaşıma kadar hiçbir komşum ses geliyor sizden diye şikayet etmemiştir bizi
Bu nedir ya

Keşke benim üsttekilerde sabah yapsalar seside akşam kafamı dinleyebilsem. 4 erkek öğrenci bir evde ve tepemde hava kararmaya başladığı an kurt adama dönüşüyorlar.
Ki bizde bide ev sahiplerimiz aynı ama çözümsüz... Ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez gibi

Gürültüde bişey yapmazlar da misal kadın çocukları çocuklar kardeşini vs vs dövüyor çok gürültü var diye polis çağırsanız .
Benim yanda ki çocuk kız kardeşini mahvediyor .
Üst kat torun bakıyor .Okula gidene kadar tepiniyor şımarık ,gittikten sonra da tüm ev cazır cuzur temizlik.
Hayırlısı artık

Çözümü yok bence. Çünkü bu insan görünümlü varlıklar insanca yaşamayı, toplum içinde yaşamayı bilmeyen mahlukatlardır. Allah yardımcınız olsun konu sahibi.

Karşı komşumun üst katında üç elti bi arada oturuyor çocuklar da bar tabi kavga gürültü küfürler gece yarılarına kadar geçen komşumda kadını uyarmak istedi sen misin onu diyen vay efendim ev bizim sen karışamazsın da bilmem ne de komşumda kocanın sana ettiği küfürleri dinlemek zorundamıyım dedi bu hala üste e çıkmaya çalıştı o gün inatlarına sabaha kadar yerlere bişeyler attılar . Demem o ki insanlar bi arada yaşamayı bilmiyo kimsenin kimseye saygısı yok ev senin olabilir ama onlara da saygı göstermek zorundasın okullarda edep insanlık dersi şart ! Benim bebeğim kolik sabahlara kadar ağlıyo sırf komşularım rahatsız olmasın DİE salonda uyuyorum kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok

Merhaba sikayet edin bnce cezasi var bi daha asla yapmazlar insanda anlayis olur biraz benim aşşağdada var komsular yemin ederim sabah uyanirken falan kapilarimi yavas kapatiyorum assagda firin var ona seslenmiyorum ekmek diye rahatsiz olsun istemem kimse ben olsam sikayet ederim

Bizim de alttaki teyze müziğin sesini sona kadar açmış aslında müziği güzel Ama gece yarısı ses son birde sabah 7 uykumun en güzel yerinde açıyordu eşime anlattım eşime anlattığım vakit tekrar ses geldi artık eşimin baş ağrısı oldu o derece gidip teyzeye güzel bir dille anlattı durumu teyze de ama oğlum ilahidir demiş :) teyze ben de ilahi seviyorum ama sabah çok erken işe gidcem VS demiş
O gün bu gündür yapmıyor :) ses gelse dahi arada çok az geliyor. Bazı insanlar var ama maalesef laftan anlamazlar sizinki de onlardan olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…