Çok sinirliyim çünkü artık sesten başıma ağrılar girdi. Bulaşığımı yarım bıraktım buraya konu açmaya geldim çünkü durum vahim. Bu üstteki insansı varlıklar sabah 8 den hava kararana kadar evi başımıza yıkmaya çalışıyorlar. Ben normal düzeyde sese karışıp rahatsız olan biri değilim ama bu sesler gündüz bile olsa cidden normal değil. Kızım sabah sese uyanmış kalkmış dış kapıyı açmaya çalışıyor. Ses dışarıdan geliyor sanmış. Kalktım napıyosun annecim dedim. Anne bu ses ne dedi bana. Korkmuş. (2.5 yaşında)
Eşim çok uyardı yukarı çıkıp insanca. Ama hiçbir değişiklik olmadığı gibi inadına daha çok ses yapıyorlar gibi. Devamlı yerlere birşeyler düşüyor ayağımın altındaki yer bile titriyor. Akşam olunca sesler kesliyor herhalde babadan korkuyor çocuklar. Ama bu defa da kadınla adam kavga ediyor. Bir sefer silah sesi duyduk polis çağırdık öldüler mi diye.
Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz şikayet etsek birşey çıkar mı? Benim gibi toleranslı birini bile çileden çıkardılar. Kiracı da değillermiş işimiz zor galiba.