Üst komşudan gelen ses seviyesi

Sizinki de zormuş , iş saatinize aktarması konusunda anlaştığınıza sevindim , haftasonu falan yapıyorlar mı ses ? Sizden başka rahatsız olan olamaması da şaşırtıcı

Sabahın o saatlerinde namaz kılıyor olabilir. Yaşlı olduğundan belli yerde yavaş hareketli ve destekli yürüyordur. Sizin binanın cephesi nasıl bu kadar sesi iletebiliyor ki

Yok canim bende hergun hergun yapmiyorum. Beni rahatsiz edecek birsey yaparsa ertesi gun yapuyorum. Eskiden surekli rahatsiz ederdi bir sekilde. Artik etmiyor. Boyle tiplere karsi suskun kalinca tepenize cikiyorlar. Aynısını hissettireceksiniz.

Sabahın o saatlerinde namaz kılıyor olabilir. Yaşlı olduğundan belli yerde yavaş hareketli ve destekli yürüyordur. Sizin binanın cephesi nasıl bu kadar sesi iletebiliyor ki
Walla ben de namaz diye düşündüm ama yürümesi seri yani öyle düzensiz değil , halı Yok gibi evinde ne yaparsa sanki bizim evde gibi, namaza kalkan insan en az Kırbrş dakika yatak odada sürekli halde neden terlikle yürüsün pat küt ve çekme sesleri çıkartsın aklım almıyor , tv sesi için uyarmaya gittiğimde de normal konuştuk yani öyle duyma sorunu yaşamadı , nasıl bu kadar ses oluyor anlayamıyorum evden soğudum İnan, ama bizim evde hiç öyle çekme itme vs sesleri Yok , üstten gelen şey neyin nesi

Cogu apartmandaki gibi yalitim bizde de kotu. Konusmalar ayak sesleri her sey duyuluyor ama herkes birbirini idare ediyor sagolsun. Ben olsam konusmaya gitmezdim o yuzden. Bir de yanliz yasayan teyzeymis. Korktugu icin aciyor olabilir tv'nin sesini.

Son düzenleme:
Simdi aklima geldi. Bir arkadasimin annesi var oyle cok yasli da degil bakinca normal gorunuyor disaridan ama rahatsizligi varmis. Arada bir bagiriyor. Ozellikle belli saatlerde. Hatta yakinina tasinacaktik ogrenince vaz gectik. Bebek var bizim korkabilir belki diye. Psikolojik rahatsizliktan oturu kosan, yuruyen insanlar da varmis. Komsunun oyle bir problemi olabilir canim. Bu durumda konusman hicbir ise yaramayabilir hatta yurudugunun bilincinde bile olmayabilir. Tamamen istemsiz yani.

Evet de ben de çalışıyorum ve uyku sorunum var , genciz diye sapasağlam olacak değiliz maalesef

yalıtım kötüdür
uyku tutmuyordur belli bir yaştan sonra uyanıyor insanlar sabahları.
kendi kendine birseylerle uğraşıyordur.neler yaptığını görseniz eminim cok saçma gelecektir.hatta hergün ayni şeyi farkli yerlere bile koyuyor olabilir.
yapacak işi yoktur.
bende çok rahatsiz olurum gürültüden.
taşınma imkanınız varsa taşının yoksa konuşmanın çok faydalı olacağını sanmıyorum.
onu epey meşgul edecek bir fikir verseniz .
sabah kalkar kalkmaz onu yapmaya koyulsa.en azindan denemiş olursunuz belki işe yarar.
örgü felan orebiliyor mu mesela.bisey örmesini isteseniz sizin için.

Evet de ben de çalışıyorum ve uyku sorunum var , genciz diye sapasağlam olacak değiliz maalesef
Ne yapilabilir ki? Ilacla tedavisi yok sanirim boyle seylerin biraz bastirabilir ancak. Biz durumu ogrenince tasinmadik o binaya. Onceden uyadilar sag olsunlar. Su an oldugum yer de gurultulu ama hangi ses neden oluyor bildigimiz icin tedirgin olmuyoruz. Ev seninse yalitim yaptirabilirsin. Apartman hayati boyle...

Ay seninki yine terlik sesiymis. Ben yab dairedekilerin yatak gacirtisi, inleme seslerinden uyuyamiyorum gece..Beterin beteri var

Evet belli uyku tutmuyor , ama uyku saati ve gün içinde sürekli pat küt , pat küt , oğlu da bizim katta yaşıyor ona mı söylesem diyorum ama değişen bişey olacağını sanmadığımdan söylemiyorum ama gerçekten çok sinir yapıyor bu durum , en üst kattaydım öncesinde , soğuk vs gibi dezavantajları olsa en üst hep tercihimdir , insanlarla uğraşmak çok zor ben artık takıntı yapmaya başladım bu durumu

bence hos grulmelı bırde sız cok takmıssınız kafanıza algıda secıcılık olusmus bıraz

Kiracıyız neyse ki, sizin eve gelen sesler çok mu ? Böyle pat küt sürükleme terlik sesleri tv sesi oluyor mu ?

Sizinki de zormuş , iş saatinize aktarması konusunda anlaştığınıza sevindim , haftasonu falan yapıyorlar mı ses ? Sizden başka rahatsız olan olamaması da şaşırtıcı

Hafta sonu ses olmuyor. Yeni taşındığımızda sordum birkaç kişiye "sesi duyuyor musunuz?" diye, çok gelmiyor dediler. O zaman ben de çok şaşırmıştım, halbuki stüdyo gibi oluyor ev : p

Sesin bu kadar cok ve net duyulmasi Yalitimdan dolayi olabilir. Benim gorumcemin de yan dairesinde telefonla konussalar naklen canli yayin olarak duyuluyor valla rahatsiz edici bi durum. Insanlarin hep eşref saatleri olmuyor eşşek saatine de denk geldiği oluyor çekilmez.

bence hos grulmelı bırde sız cok takmıssınız kafanıza algıda secıcılık olusmus bıraz
Ben de öyle olmaması için uğraştım uğraşıyorum da gece 3.30 da pat küt falan la uyandım , bi saat odamın üstünde ki odada sürdü , gündüz de az uzanayım belki dalarım dedim salonda yine aynı sesler , sürekli ;( böyle içim zıplıyor sürekli

Hafta sonu ses olmuyor. Yeni taşındığımızda sordum birkaç kişiye "sesi duyuyor musunuz?" diye, çok gelmiyor dediler. O zaman ben de çok şaşırmıştım, halbuki stüdyo gibi oluyor ev : p
Walla öyle rahatsız olmayan tiplerden olmayı isterdim yani

Walla yanlarla bağlantı da sıkıntı Yok şükür , ama üstteki naklen yayın , o yüzden üstünde komşusu oturanların evlerinde ses oluyor mu diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…