Üst komşudan gelen ses seviyesi

Walla yanlarla bağlantı da sıkıntı Yok şükür , ama üstteki naklen yayın , o yüzden üstünde komşusu oturanların evlerinde ses oluyor mu diye merak ediyorum
Ya elbette ses duyuluyor biz alt komsu alttan bizi aradigi zaman konuştuğunu telefondan daha net duyabiliyoruz diyebilirim ama tabi insanlarin cikardigi gürültüye de bagki bu size konuşma sesi vs gelmiyormus hunharca gürültü yani

Bizim ust komsuda mutemadiyen ciftlesiyor emin olun gecenin bir vakti bogurtuyle uyanmak daha rahatsiz edici

Karşı dairedeki oğluna söyledim bu sabah , biliyorum dedi ama laf anlamıyor gibisinden bişey söyledi , oğluna ilk seferim gayet kibardı ama şuan hala çekiyor tak tik sürekli ya , yalıtımdan değil halı Yok evde bildiğin

Canım İnan aklım almıyor artık sabah erken kalkıyor hiç durmadan hiç , seri halde , ne eşya varsa evde indirip tekrar yerine diziyor herhalde , İnan artık midem bulanıyor sinirden , terlik yokken güm güm yürüyor ona razıyım da yani vücut dinç kafa kontak belli ki !!!!! İnan çekilecek gibi değil , gittim çaldım zillerini , oğlun A kibar ni dille söyledim , sese hassassanız normal biliyorum çekiyor dedi , sese hassaslığı geçtim dedim zıplıyorum sesinden dedim çekiyor sürekli dedim, anlıyorum dedi ses kaynaklarını kurutmaya çalışayım dedi, çok sevinirim dedim geldim bakalım ne olacak , şişe ile de tavana vurdum şimdi ama kadın aynı durmuyor , bizim evi temizlesin gelsin de enerjisi içine sığmıyor belli ki

İlk uyarıyı yaptım bakalım

Namaza falan kalkıp sandalye falan mı çekiyor acaba.
Altı silikon olan ev terliklerinden hediye alıp sonrada diğer şikayetlerinizş aöyleyip dikkat etmesini sitersenşz belki işe yarar

Mobilya ayaklarına keçe koyuyorlar, ondan önerebilirsiniz oğluna

Bizim ust komsuda mutemadiyen ciftlesiyor emin olun gecenin bir vakti bogurtuyle uyanmak daha rahatsiz edici

Bu da iyiymiş. Ama adam böğürüp de kadın sessiz kalıyorsa ben korkardım şahsen yoksa kadını öldürdü mü diye. Ha kadın da bağırıyorsa mutlu olurdum

Öyle böğüren hayvan gibi adamlardan korkarım da ben

Onceki evimde ayni sorunlari yasayip illallah ettigimden suan en ust kata tasindim rahatim.
Ne tepemde tepinen var ne de camasirlarimin uzerine kilim silkeleyen.

Tabi ki rahatsiz olmakta haklisiniz. 5.30 gurultu yapilacak saat degil.

Mobilya ayaklarına keçe koyuyorlar, ondan önerebilirsiniz oğluna
Walla oğlu kendi söyledi o tarz birşey ama Benim hala umudum yok , tek çekme sesi değil ki pat küt sanki eve yeni taşınılıyor gibi , hergün her Sabah olunca insanın psikolojisi bozuluyor

Onceki evimde ayni sorunlari yasayip illallah ettigimden suan en ust kata tasindim rahatim.
Ne tepemde tepinen var ne de camasirlarimin uzerine kilim silkeleyen.

Tabi ki rahatsiz olmakta haklisiniz. 5.30 gurultu yapilacak saat degil.
Benim de hep tercihim üst kat, katlanılabilir gibi değil bi de son yıllarda üst katta oturup da şimdi böyle sorunlu bir ara kata taşınınca insan neye uğradığını şaşırıyor , hayat zaten yeterince zor , bi de böyle extra huzursuzluklar çıkınca insan dumur oluyor , Of allahım ya taşınmak çok zor , ne hevesle girdim bu daireye bu Semte

Namaza falan kalkıp sandalye falan mı çekiyor acaba.
Altı silikon olan ev terliklerinden hediye alıp sonrada diğer şikayetlerinizş aöyleyip dikkat etmesini sitersenşz belki işe yarar
Walla çok ince bir davranış olur bu terlik hediye etme olayı falan , ama ince uyarımı yapmıştım iki defa , kadının tavırlarından sonra hediye almak falan bilemedim...

Walla oğlu kendi söyledi o tarz birşey ama Benim hala umudum yok , tek çekme sesi değil ki pat küt sanki eve yeni taşınılıyor gibi , hergün her Sabah olunca insanın psikolojisi bozuluyor
O zaman bir ara oğlunu eve oturmaya çağırın(kahvaltı zamanı gürültü oluyorsa sabah kahvaltısına çağırın) ya da siz gidin, bu konuyu ve çözümünü etraflıca konuşmak için,anlayışlı insanlara benziyorlar, teyzeye de hep beraber gidebilirsiniz, hem evi ve eşyaları görmüş olursunuz. Belki sizin aklınıza bir fikir gelir, aklı yerinde değilse, belki tedaviye ihtiyacı falan vardır. Şimdilik evden çıkma gibi bir seçeneğiniz yok sanırım. Sabrınız taşana kadar beklemektense, şimdiden adım atmanız iki taraf için de iyi, beraber bir çözüm bulalım diye yaklaşırsanız hayır demezler sanırım.

Polis ne diyor ? Yada sen polise ne anlatıyorsun ? Nasıl işliyor süreç

Saat gece 12yi gectigi an ariyorum rahatsizligimi guzelce anlatiyorum polis memurlari gelip uyariyorlar ses kesiliyor boylece gereksiz polemiklere girmiyorum komsularla

Saat gece 12yi gectigi an ariyorum rahatsizligimi guzelce anlatiyorum polis memurlari gelip uyariyorlar ses kesiliyor boylece gereksiz polemiklere girmiyorum komsularla
. Hımm illa 12 yi geçmesi mi Laz'ım , sürekli çekme itme düşürme sesleri artık o sesi duyduğumda kalbim çarpıyor , polise sürekli itme çekme düşürme pat küt sesleri geliyor gece gündüz farketmiyor , akşam 7-10 arası standart yüksek tv sesi onun dışında sürekli ev de Yen'i ev yerleştiriliyor gibi gümbürtü koltuk çekme sandalye çekme bişeyler dökme sürtme sesleri desem ? Ama sürekli gelirler mi ?gelşmce kadın yaşlı diye bişey dememe durumu olur mı ? Oğlu keşke anasını kendi üstüne oturtsaydı , Emin'im eşi ile papaz olurdu , karııs sustur durdur ananı derdi Emin'im kavgalrı bitmezdi adım gibi eminim , canım bu sesleri söylesem gelirler mi ?

Bizim 3 cocuklu bi yan komsumuz vardi yuzyuze baktigimizdan ve annem yasinda oldugundan uyaramiyordum canimiza tak ettirmislerdi artik gece 12 ye kadar normal sayiliyor genelde olaylar sizde bilirsiniz. Ben polisi aradim geldi uyardilar daha sonra yine ayni sesler gurultuler oldu bir kez daha aradik polis bizimde kapimizi caldi sikayetcimisiniz diye ses geliyor evet dedik merkeze gotureceklerdi ama tamam dedik uzatmadik zaten kiracilardi tasinip gittiler ama apartman hayati ve medeniyetten bi haberlerdi.

Gürültüye tahammülün yok diyor bana herkes valla kendimden şüphe eder oldum ama yalnız değilmişim şükür. Benim üst katımdakilerde de aynı durum var. Sabah 8de kalkıyor çocuklar. Ve yatak odalarımız aynı altlı üstlü ve o saatte orada zıplanılmaz! Ama anlatamıyoruz. Sürekli yere birşeyler atan koşan bir oğlu var ki beni deli ediyor. Defalarca kavga ettik polis geldi fakat eşim şikayetçi olmak istemedi. Üstümün üstünde 3çocuk var onlar azıcık gürültü yapsa polis çağırıyor ama kendi gürültüsünü kabul etmiyor. Eve ses sistemi alıcaz en azından gün içinde seslerini duymayalım diye. Ayrıca annemin üst katında oturan yaşlı bir çift var ki bu itme çekme olayları onlarda da var. Sabahtan başlıyorlar. Kahvaltı ve akşam yemeklerinden önce mutfağı inletecek ne yapılıyor bilmiyorum. Gece yatmadan önce de öyle ya 3 oda 1 salon evde gece çekyat mı açıyorlar 2 kişi bilmiyorum ama salonla mutfağı yıkacaklar az kaldı. Kadın terlikle yürüyor ve temizliği adam yapıyor kadının beli sakat diye ben hiçbir şey anlamadım bu işten. Beli sakat olan topuklu terlik neden giyer? Sanki evin içinde demirden tekerlekli bişeler sürekli itilip çekiliyor, eşyalar yer değiştiriyor. Ama tahammülsüz olan ben oluyorum garip yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…