- 12 Mart 2017
- 978
- 2.397
- 63
Ya elbette ses duyuluyor biz alt komsu alttan bizi aradigi zaman konuştuğunu telefondan daha net duyabiliyoruz diyebilirim ama tabi insanlarin cikardigi gürültüye de bagki bu size konuşma sesi vs gelmiyormus hunharca gürültü yaniWalla yanlarla bağlantı da sıkıntı Yok şükür , ama üstteki naklen yayın , o yüzden üstünde komşusu oturanların evlerinde ses oluyor mu diye merak ediyorum
Karşı dairedeki oğluna söyledim bu sabah , biliyorum dedi ama laf anlamıyor gibisinden bişey söyledi , oğluna ilk seferim gayet kibardı ama şuan hala çekiyor tak tik sürekli ya , yalıtımdan değil halı Yok evde bildiğinKomşudan gelen ses diyince genelde kk da daha değişik seslerden şikayet gelir
Terlik seslerini tercih ederim tabii. Ama hiç bitmemesi fena
Kadını uyarın bence.
Farkında bile olmuyordur belkide kulakları ağır işitiyorsa falan.
Bide yalıtım kötü olabilir. Yoksa bu kadar çok rahatsız edecek şekilde sesin sürekli gelmesi imkansız.
Canım İnan aklım almıyor artık sabah erken kalkıyor hiç durmadan hiç , seri halde , ne eşya varsa evde indirip tekrar yerine diziyor herhalde , İnan artık midem bulanıyor sinirden , terlik yokken güm güm yürüyor ona razıyım da yani vücut dinç kafa kontak belli ki !!!!! İnan çekilecek gibi değil , gittim çaldım zillerini , oğlun A kibar ni dille söyledim , sese hassassanız normal biliyorum çekiyor dedi , sese hassaslığı geçtim dedim zıplıyorum sesinden dedim çekiyor sürekli dedim, anlıyorum dedi ses kaynaklarını kurutmaya çalışayım dedi, çok sevinirim dedim geldim bakalım ne olacak , şişe ile de tavana vurdum şimdi ama kadın aynı durmuyor , bizim evi temizlesin gelsin de enerjisi içine sığmıyor belli kiCanım, senin eşin gidecek karşı dairenin zilini çalacak ve oğluna diyecek ki annenizin gürültüsünden oturamıyoruz. Annesini uyarsın ve bir işitme cihazı alsın! Bir yaşlı kadının neresinden çıkıyor bu kadar gürültü anlamadım ki. Ne yapıyor bu kadın?
Hiç karşılaşmadım bilemiyorum canımBizim ust komsuda mutemadiyen ciftlesiyor emin olun gecenin bir vakti bogurtuyle uyanmak daha rahatsiz edici
İlk uyarıyı yaptım bakalımBazı insanlar apartmanda yaşamamalı aynı üst komşunuz gibi. Kendi evimizi kiraya verip kiraya çıktık aynen bu dertten dolayı. Yanlız ve yaşlı bir kadındı 72 yaşında sabaha kadar gürültü artı trt4 türk sanat müziğiyle günü karşılıyırduk. Üç saat uyuyordu sonra apartmanın yarısını evine toplayıp kahvaltıdan gece çayına kadar milleti besler tepindirirdi.
Yerleri sildiği suyu bizim panjurlardan aşağı şar şar dökerdi. (Şuan cinlerim tepeme çıktı o günler aklıma gelince)
İnsan gibi uyarmanız yada insanlıktan çıkıp kavga etmeniz hiçbir işe yaramıyor dahada azıtıyorlar mslesef.
Mobilya ayaklarına keçe koyuyorlar, ondan önerebilirsiniz oğlunaCanım İnan aklım almıyor artık sabah erken kalkıyor hiç durmadan hiç , seri halde , ne eşya varsa evde indirip tekrar yerine diziyor herhalde , İnan artık midem bulanıyor sinirden , terlik yokken güm güm yürüyor ona razıyım da yani vücut dinç kafa kontak belli ki !!!!! İnan çekilecek gibi değil , gittim çaldım zillerini , oğlun A kibar ni dille söyledim , sese hassassanız normal biliyorum çekiyor dedi , sese hassaslığı geçtim dedim zıplıyorum sesinden dedim çekiyor sürekli dedim, anlıyorum dedi ses kaynaklarını kurutmaya çalışayım dedi, çok sevinirim dedim geldim bakalım ne olacak , şişe ile de tavana vurdum şimdi ama kadın aynı durmuyor , bizim evi temizlesin gelsin de enerjisi içine sığmıyor belli ki
Bizim ust komsuda mutemadiyen ciftlesiyor emin olun gecenin bir vakti bogurtuyle uyanmak daha rahatsiz edici
Walla oğlu kendi söyledi o tarz birşey ama Benim hala umudum yok , tek çekme sesi değil ki pat küt sanki eve yeni taşınılıyor gibi , hergün her Sabah olunca insanın psikolojisi bozuluyorMobilya ayaklarına keçe koyuyorlar, ondan önerebilirsiniz oğluna
Benim de hep tercihim üst kat, katlanılabilir gibi değil bi de son yıllarda üst katta oturup da şimdi böyle sorunlu bir ara kata taşınınca insan neye uğradığını şaşırıyor , hayat zaten yeterince zor , bi de böyle extra huzursuzluklar çıkınca insan dumur oluyor , Of allahım ya taşınmak çok zor , ne hevesle girdim bu daireye bu SemteOnceki evimde ayni sorunlari yasayip illallah ettigimden suan en ust kata tasindim rahatim.
Ne tepemde tepinen var ne de camasirlarimin uzerine kilim silkeleyen.
Tabi ki rahatsiz olmakta haklisiniz. 5.30 gurultu yapilacak saat degil.
Walla çok ince bir davranış olur bu terlik hediye etme olayı falan , ama ince uyarımı yapmıştım iki defa , kadının tavırlarından sonra hediye almak falan bilemedim...Namaza falan kalkıp sandalye falan mı çekiyor acaba.
Altı silikon olan ev terliklerinden hediye alıp sonrada diğer şikayetlerinizş aöyleyip dikkat etmesini sitersenşz belki işe yarar
O zaman bir ara oğlunu eve oturmaya çağırın(kahvaltı zamanı gürültü oluyorsa sabah kahvaltısına çağırın) ya da siz gidin, bu konuyu ve çözümünü etraflıca konuşmak için,anlayışlı insanlara benziyorlar, teyzeye de hep beraber gidebilirsiniz, hem evi ve eşyaları görmüş olursunuz. Belki sizin aklınıza bir fikir gelir, aklı yerinde değilse, belki tedaviye ihtiyacı falan vardır. Şimdilik evden çıkma gibi bir seçeneğiniz yok sanırım. Sabrınız taşana kadar beklemektense, şimdiden adım atmanız iki taraf için de iyi, beraber bir çözüm bulalım diye yaklaşırsanız hayır demezler sanırım.Walla oğlu kendi söyledi o tarz birşey ama Benim hala umudum yok , tek çekme sesi değil ki pat küt sanki eve yeni taşınılıyor gibi , hergün her Sabah olunca insanın psikolojisi bozuluyor
Polis ne diyor ? Yada sen polise ne anlatıyorsun ? Nasıl işliyor süreçBen boyle durumlarda direk polisi ariyorum
Polis ne diyor ? Yada sen polise ne anlatıyorsun ? Nasıl işliyor süreç
. Hımm illa 12 yi geçmesi mi Laz'ım , sürekli çekme itme düşürme sesleri artık o sesi duyduğumda kalbim çarpıyor , polise sürekli itme çekme düşürme pat küt sesleri geliyor gece gündüz farketmiyor , akşam 7-10 arası standart yüksek tv sesi onun dışında sürekli ev de Yen'i ev yerleştiriliyor gibi gümbürtü koltuk çekme sandalye çekme bişeyler dökme sürtme sesleri desem ? Ama sürekli gelirler mi ?gelşmce kadın yaşlı diye bişey dememe durumu olur mı ? Oğlu keşke anasını kendi üstüne oturtsaydı , Emin'im eşi ile papaz olurdu , karııs sustur durdur ananı derdi Emin'im kavgalrı bitmezdi adım gibi eminim , canım bu sesleri söylesem gelirler mi ?Saat gece 12yi gectigi an ariyorum rahatsizligimi guzelce anlatiyorum polis memurlari gelip uyariyorlar ses kesiliyor boylece gereksiz polemiklere girmiyorum komsularla
. Hımm illa 12 yi geçmesi mi Laz'ım , sürekli çekme itme düşürme sesleri artık o sesi duyduğumda kalbim çarpıyor , polise sürekli itme çekme düşürme pat küt sesleri geliyor gece gündüz farketmiyor , akşam 7-10 arası standart yüksek tv sesi onun dışında sürekli ev de Yen'i ev yerleştiriliyor gibi gümbürtü koltuk çekme sandalye çekme bişeyler dökme sürtme sesleri desem ? Ama sürekli gelirler mi ?gelşmce kadın yaşlı diye bişey dememe durumu olur mı ? Oğlu keşke anasını kendi üstüne oturtsaydı , Emin'im eşi ile papaz olurdu , karııs sustur durdur ananı derdi Emin'im kavgalrı bitmezdi adım gibi eminim , canım bu sesleri söylesem gelirler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?