Üst komşudan gelen ses seviyesi

Gelen gideni yok mu? Belki kizi, oglu varsa, durumu anlatsaniz, onlar uyarsa daha etkili olur mu? Kac yaslarinda? Psikolojisi bozuk, ya da bunama belirteleri varsa, esya cekistirme, ya da bisey aramak icin dolanma, surekli cekmece karistirma vs olabiliyor maalesef.

Tüh ya bana denk geldi , walla oğlu bar bizim katta ama söylemedim bişey henüz , eşime söylettirecem , oğlu ile eşim konuşsun , keşke ana oğul alt üst otursa idiler ,ama kadın hep evde çocuk ya da başka insan sesinduymuyorum, sadece kendi , sıkıcı bir hayat ı var belli acısı benden çıkmamalı diye düşünüyorum

Mutlaka konussun esiniz. Evet, mantikli olan onlarin altli ustlu oturmalari zaten, annesi zorda kalsa hemen duyardi.
Duzelmezse tasinmayi dusunun, ben de bir kere uyaninca yeniden uykuya dalmakta cok zorlanirim, o yuzden nasil hissettiginizi anliyorum. Evde ki huzur, sukunet cok onemli.

bu yeni binalardaki yalıtım problemiyle insanların duyarsızlığı birleşince bu sorunlar çıkıyor ortaya malesef.geçenlerde akşam oturuyoruz üst kattan yeter artık Allah belanızı versin bıktım sesinizden diye haykırmaya başladı birisi..yalnız aynı esnada kendi çocuğu da bizim üstümüzde tepinme halindeydi..zaten koca 12 yaşında çocuk koş koş bitiremedi evi..kendi verdikleri rahatsızlıktan bi haber başkalarına laf saydırmakta ayrı bir yetenek olsa gerek..diğer yanımızda ayrı bir duyarsızlıklar kraliçesi var ki geçenin üçünde bir saat çocuğunun çığlıklarını dinletiyor bize yatak odasında..gecenin o saatinde çocuğun biryerlere vurma sesleri eşliğinde uyumaya çalışıyoruz.Alıp çocuğunu başka odaya gitmek aklına gelmiyor hanımefendinin.bıktım usandım seslerinden çok sevdiğim evimi satıp gidesim var..soğudum resmen..

Benim bebeğimin sürekli ağladığını söyleyen komşuya senin oğulların koridorda sürekli koşturduğu için bebeğim ya uyuyamıyor ya da uykusunu almadan uyanıyor dedim de herkes kendi çöpüne bakmayı öğrendi
Demem o ki başkalarının hatasını kafaya takıyoruz ama kendimizi de sorunsuz görmeyelim

4 sene birini çektim illallah ettim. Biri daha geldi üstelik ev sahibi. Sanki taşınan geri geldi aynı versiyon. Bir bayan evde topuklarina vura vura yürüyerek nasıl ses cikartiri ikisinde gördüm. Arada başka kiracı da girdi onlarda olmuyordu ondan ayırt edebiliyorum. Ve bu yürüme güm güm gecenin 2 sine kadar itme, çekme, yere birşeyler düşürmeyle birlikte devam ediyor. Cocuklarinin ayağında da takunya mı var nedir? Onlar da takkidi tukkudu anasına eşlik ediyor. Bir aya yakindir tadilatı bitmedi zaten. Hadi ona neyse yapacak edecek. Eve taşındı hala matkap hala tadilat. Zaten gece taşındılar gümbür gümbür itele cek. İnsan bir söyler komşu şöyle şöyle işimiz var. Gerçi anlayış olsa zaten böyle yapmaz. Ben akşam dokuzdan sonra parmak ucunda yuruyorum çocuklarım zaten uyumuş oluyor.
Benim sinirler tavan artik. Böyle tipler uyarınca da anlamıyor. İlkini güzellikle uyardım yok hala aynı. Hatta fazlasını yapmaya başladı. Bıktım cidden.

Bir de teyze çok sessizse eğer gürültüler bir üst kattan geliyor olabilir. Üst katim boşken onun üstündeki dairenin sesi gumburtusu geliyordu çok yoğun gürültü olunca.

ahh aynısından annemlerde de var.genelde orada kalırım aman cınnet gecırıyorum sesten bır gun gıdıp aprt.ypnetmelık kuralları vardır bellı saatlerde seslere dıkkat edersenız cok sevınırım dedım napalımm bız tasınırken bızı karsıladınız mı cay getırdınız mı gormeye geldınız mı evınıze bır kahveye davet ettınız mı dedı.ben sok tabı okey sız manyaksınız zaten bugune kadar muhattap olmadık cunku nerden surgun edıldgınızı bılıyorum dedım.bazıları cıddı manyak

Ya bu dandik parkeleri yapıyorlar artık evlere çok ses çıkıyor maalesef ayrıca her ses çok geçiyor aşağı yıkarı her türlü şey duyuluyor çok kötü yukarda terlik sesi de kötü çekme sesi de kötü sürekli olunca sinir bozucu , kadın yaşlıysa işiniz zor ama rahatsız olduğunuzu söylemek zorundasınız yumuşak tabanlı bir terlik alabilir plastik tabanlı terlikler çok ses çıkartıyor biliyorum bunu mesela

üst katımdakinin 3 oğlu var ikisi akşama kadar evn tüm odalarında çift kale maç yapıyor, sonuncusu da her gece sabaha kadar ağlıyor. hiç rahatsız olmuyorum var bende bir tuhaflık, zaten tv sesinde falan uyumayı çok severim
eğer gündelik yaşam kalitenizi düşürecek ölçüde bir gürültü sözkonusuysa tabi ki şikayet edin ama değilse her gün yüzyüze baktığınız insanlarla arayı bozmaya değmez.

Acaba sağlığıyla ilgili yaptığı bi spor olabilir mi?
Bilemedim şimdi, elbette rahatsızlık verir yalnız yaşıyordu değil mi?
Peki hiç ziyaretine gittiniz mi?

Ay Yok konuşulmaz bizim üst katımızdaki hanımefendinin 2 ve 6 yaşlarında iki evladı var akşamları horon tepiyorlar mecazen değil gerçekten yüksek ses müzikle horon tepiyorlar. Bir kez annemden rica ettim konuşması için çünkü ben 23 yaşında bi birey olarak 11-12 gibi uyuyorum ama onlar gece 2-3 lere kadar bu sesler yetmezmiş gibi sabah erkenden aynısı. Derken bi gün karşılaştık bana dediği şuydu; küçük oğlunun sağlık sorunundan ötürü topuklarına basarak yürüyormuş (horon tepmek bir rahatsızlıksa demek) velhasıl çözümü Yok.

Bitişik apartmandaysaniz yaninizdada ses olur yukarıdan gibi gelir kesinlikle anlasilmiyo bizim bitişik 4 blok gürültünün nerden geldiği belli değil yeni evliyik işten geldim uyumam gerek gece 1 de kahkaha sesleri gelmeye başladı saat üç oldu dayanamadık çıktık üst kata adam bizden değil dedi ve gelen sesler genlerin muhhabet gurultusuydu yani yan taranmış daha sonra öğrendik neyse gürültüyü tercih ederdim üst katimdaki çok sessiz ama.sağolsun çorabını ayağındaki donunu çıkarıp silkeler halıları soylemiyorum bile.

Yalitim cok kotu su an ust kattakiler konusuyor normal ses tonunda ve duyuyorum. Bizde tv sesi hic olmuyor apartmanda kimse izlemiyor ama ayak sesi, cocuk sesi, supurge sesi muzik sesi her sey oluyor ilginc bir sekilde herkes birbirini idare ediyor genelde. Komsular arasinda inatlasma kesinlikle olmaz. Kavga hic olmaz.
Kiracıyız neyse ki, sizin eve gelen sesler çok mu ? Böyle pat küt sürükleme terlik sesleri tv sesi oluyor mu ?

normal degil. gidin söyleyin

Sert bir dille konusun, rahatsiz oldugunuzu ve uyku uyuyamadiginizi soyleyin.
Eger yumusak konusursaniz anlamaz boyleleri. Apartmanda oturma terbiyesi yok bu tip insanlarda. Terbiyesiz cahiller.

Komşudan gelen ses diyince genelde kk da daha değişik seslerden şikayet gelir
Terlik seslerini tercih ederim tabii. Ama hiç bitmemesi fena
Kadını uyarın bence.
Farkında bile olmuyordur belkide kulakları ağır işitiyorsa falan.
Bide yalıtım kötü olabilir. Yoksa bu kadar çok rahatsız edecek şekilde sesin sürekli gelmesi imkansız.

Bizim üst kat varlığı ile yokluğu bile belli değil bnce uyar

Bazı insanlar apartmanda yaşamamalı aynı üst komşunuz gibi. Kendi evimizi kiraya verip kiraya çıktık aynen bu dertten dolayı. Yanlız ve yaşlı bir kadındı 72 yaşında sabaha kadar gürültü artı trt4 türk sanat müziğiyle günü karşılıyırduk. Üç saat uyuyordu sonra apartmanın yarısını evine toplayıp kahvaltıdan gece çayına kadar milleti besler tepindirirdi.
Yerleri sildiği suyu bizim panjurlardan aşağı şar şar dökerdi. (Şuan cinlerim tepeme çıktı o günler aklıma gelince)
İnsan gibi uyarmanız yada insanlıktan çıkıp kavga etmeniz hiçbir işe yaramıyor dahada azıtıyorlar mslesef.

Canım, senin eşin gidecek karşı dairenin zilini çalacak ve oğluna diyecek ki annenizin gürültüsünden oturamıyoruz. Annesini uyarsın ve bir işitme cihazı alsın! Bir yaşlı kadının neresinden çıkıyor bu kadar gürültü anlamadım ki. Ne yapıyor bu kadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…