Gelen gideni yok mu? Belki kizi, oglu varsa, durumu anlatsaniz, onlar uyarsa daha etkili olur mu? Kac yaslarinda? Psikolojisi bozuk, ya da bunama belirteleri varsa, esya cekistirme, ya da bisey aramak icin dolanma, surekli cekmece karistirma vs olabiliyor maalesef.Ya yürümesi falan dinç gibi, yani yaşlı İnsan istirahat halinde olur aslında ama yok sürekli hareket ittirme çektirme düşürme olayları hiç bitmiyor , dediğim gibi sabah 5,30 da başlayıp bitmek bilmiyor hayret ediyorum ben im eşyalar sabit durur o napıyo bu kadar, o evde 2 genç çocuklu bi aile yaşasa nasıl okurdu acaba diyorum sabrediyorum ama normal aile yaşayan evlerde ses durumları nasıl ? Ben üst kattaydım o yüzden fikir almak istiyorum
Aklima ilk bu geldi cok mu haber izliyorum netövbe tövbe
Tüh ya bana denk geldi , walla oğlu bar bizim katta ama söylemedim bişey henüz , eşime söylettirecem , oğlu ile eşim konuşsun , keşke ana oğul alt üst otursa idiler ,ama kadın hep evde çocuk ya da başka insan sesinduymuyorum, sadece kendi , sıkıcı bir hayat ı var belli acısı benden çıkmamalı diye düşünüyorumGelen gideni yok mu? Belki kizi, oglu varsa, durumu anlatsaniz, onlar uyarsa daha etkili olur mu? Kac yaslarinda? Psikolojisi bozuk, ya da bunama belirteleri varsa, esya cekistirme, ya da bisey aramak icin dolanma, surekli cekmece karistirma vs olabiliyor maalesef.
Mutlaka konussun esiniz. Evet, mantikli olan onlarin altli ustlu oturmalari zaten, annesi zorda kalsa hemen duyardi.Tüh ya bana denk geldi , walla oğlu bar bizim katta ama söylemedim bişey henüz , eşime söylettirecem , oğlu ile eşim konuşsun , keşke ana oğul alt üst otursa idiler ,ama kadın hep evde çocuk ya da başka insan sesinduymuyorum, sadece kendi , sıkıcı bir hayat ı var belli acısı benden çıkmamalı diye düşünüyorum
Acaba sağlığıyla ilgili yaptığı bi spor olabilir mi?Walla ben de namaz diye düşündüm ama yürümesi seri yani öyle düzensiz değil , halı Yok gibi evinde ne yaparsa sanki bizim evde gibi, namaza kalkan insan en az Kırbrş dakika yatak odada sürekli halde neden terlikle yürüsün pat küt ve çekme sesleri çıkartsın aklım almıyor , tv sesi için uyarmaya gittiğimde de normal konuştuk yani öyle duyma sorunu yaşamadı , nasıl bu kadar ses oluyor anlayamıyorum evden soğudum İnan, ama bizim evde hiç öyle çekme itme vs sesleri Yok , üstten gelen şey neyin nesi
Kiracıyız neyse ki, sizin eve gelen sesler çok mu ? Böyle pat küt sürükleme terlik sesleri tv sesi oluyor mu ?
normal degil. gidin söyleyinMerhaba arkadaşlar , üstte tek bir kadın yaşıyor yaşlı ya yakın ,bu kadının terlikleri yürümesi sürekli bişeyler çekmesi indirip kaldırması aksamlari son ses açık tv si , sa ah erkenden kalkıp yatak odada enaz kirbes dakika bişeyler çekip düşürmesi , pat küt sabah 5.30,HER SABAH istisna yok. suan da da gündüz ama sanırım tahammülüm kalmamış artık sürekli çekiyor gumburtu lu bi sesler yapması, yani bu normal mi benim aşağıya bu tarz seslerim gitmiyordur eminim. Sizin evlerinde de böyle sürekli çekme düşürme ittirme ve terlik sesleri oluyor mu ? Hoş mu görmeli yoksa rahatsız olmakta haklimiyim
Merhaba arkadaşlar , üstte tek bir kadın yaşıyor yaşlı ya yakın ,bu kadının terlikleri yürümesi sürekli bişeyler çekmesi indirip kaldırması aksamlari son ses açık tv si , sa ah erkenden kalkıp yatak odada enaz kirbes dakika bişeyler çekip düşürmesi , pat küt sabah 5.30,HER SABAH istisna yok. suan da da gündüz ama sanırım tahammülüm kalmamış artık sürekli çekiyor gumburtu lu bi sesler yapması, yani bu normal mi benim aşağıya bu tarz seslerim gitmiyordur eminim. Sizin evlerinde de böyle sürekli çekme düşürme ittirme ve terlik sesleri oluyor mu ? Hoş mu görmeli yoksa rahatsız olmakta haklimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?