Üst komşudan gelen ses seviyesi

Aman yarabbim ne cesaret ne cüret yaa, sabah altıya kadar yüksek ses tv neden ya ? Benim tv yi açtığımdan komşumun haberi asla olmaz ya , basıl insanlar va r
O da yasli sanirim duymuyo ama son ses yani. Saglam insan sagir olur. Yalitim da kotu oldugu gibi ses evde. Biraz da dengesiz insanlar kendileri.

Kablo kesmek nedir arkadaş dengesiz insan çok işte napıcaksın

neden bilmiyorum ama benim de komşu olduğum yaşlılarda böyle sürekli birşeylerin yerini değiştirme, itme kakma huyları oluyor. hamilelik izninde olduğum için evdeyim, ve bazen yatak odası ve ebeveyn banyosundan gün içinde o kadar takur tukur ses geliyor ki yani gerçekten ne yaptıklarını merak ediyorum.
bu komşuyla ilgili size diyebileceğim şey tekrardan bir konuşun, konuyu izah edin. eğer anlamazsa, gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum. kusura bakmayın, yaşlı diye herşeylerine göz yumacağız diye birşey yok. saygı karşılıklı sağlanır.

evet insan gerçekten çok merak ediyor neler olduğunu yukarda,
iananın eve gitek sitemiyourm sürekli tak tuukkk güüm pattt,
üstüne akşam standart tv si var hanımın, bir de kalbi çarpıyormuş dün tartışırken çarpıntım başladı deyip durdu, ev sahibne anlattım , ama çözüleceğine asla inanmıyourm, tavan vurdum üç tıktan rahatsız olan insan eşya çekme ittirme ve tv yi son ses açma lüksünden vazgeçemez,
ha bir de bizden başka rahatsız olan da olammaış kendisinden!!!
rahatsız olmak suç moduna getrdiler resmen olayı,
gece doğru düzgün uyumaıdm desem yeridir,
gidip yaşlı kaıdn ve oğlu ile konuşmak istiyorum aslında, böyle çok huzursuzum, küslük falan hiç bana göre değil..........
ama beni görünce şikayet için geldiğim sanıp kapıyı açmaz ne oğlu ne de yaşlı kadın

Kızlar ilk defa bu akşam evimde sakin oturuyorum biliyor musunuz şoktayım , akşam bi açtı yine son ses , son bir buçuk saattir kısık tv sı , İnan'ın şoktayım , çok yıpratıcı imiş o tv sesi şimdi daha iyi anlıyorum , kadın evinde yine sesi geliyor ama çılgınca hunharca değil , allahım inş hep böyle devam eder de şu gerginliğim geçer artık

İnsanın evinde huzursuz oturması çok kötü. İnşallah hep böyle gider

Yeni evler böyle ses yalıtımı hiç yok..yıllardır çekiyorum ben de. Üstteki devamlı eşya çekiştiriyor devamlı hareket halinde. Artık onu da suçlamıyorum ekstra bişey yapmadığını söledi kadın. Evde halının az olması, parkelerin kalitesizliği ve kat aralarının çok ince olması maalesef her sesi geçiriyor. İnan aynı evde yaşıyor gibiyiz zili çalsa ben sıçrıyorum, misafiri gelse evim yaşanılmaz oluyor...

Yeni evler böyle ses yalıtımı hiç yok..yıllardır çekiyorum ben de. Üstteki devamlı eşya çekiştiriyor devamlı hareket halinde. Artık onu da suçlamıyorum ekstra bişey yapmadığını söledi kadın. Evde halının az olması, parkelerin kalitesizliği ve kat aralarının çok ince olması maalesef her sesi geçiriyor. İnan aynı evde yaşıyor gibiyiz zili çalsa ben sıçrıyorum, misafiri gelse evim yaşanılmaz oluyor...

Arkadaşlar komşudan gelen tv sesine nasıl tahammül ediyorsunuz ? Bi yolu yordamı var mı ? Allahın cezası bi kadın var üstümde , akşamları onun tv sesinden cinnet geçirecek gibi oluyorum , evinde Huzur istiyorum , uyardım tartıştım anlayış Yok , napacam , sizin evleriniz de de var mı ? Nasıl tahammül ediyorsunuz , kalbim çarpıyor artık sinirden

Bu magarada yasamayi hakeden komsulardan bizde de var. Hatta konum da vardi bunla ilgili. Bu tipler insan olmadiklari icin ne derseniz deyin anlamazlar. Bunlarin bir de sabah altiyaa kadar son ses tv izleyenleri var. Insan cinnet geciriyo gercekten
Senin komşular gece yüksek ses tv mi izliyor ?

Bizde de aynı sorun var. Çocukları aşırı ses yapıyor ya. Eski bina zaten terlik sesi bile geliyor. Yere bir şey düşürseler sanki bizim evde düşmüş sanıyorum korkuyorum bazen. Çocukları kaç taneyse artık sabah 8 dedimmi başlıyor gümbür gümbür koşma sesleri bir oraya bir buraya dur durak olmadan... Kah bir şeyler atıyor yerlere ya da yere tekme vuruyor gibi. Bağırıyor çığlık atıyor acayip bir çocuk yani psikopat gibi benim böyle çocuğum olsa muhtemelen pedagoga gösteririm o derece. Yaşlı babanneleri mi annanneleri mi ne var o kadını bile çıldırtıyorlar yapma diye bağırıyor kadın. Sabahları alarma uyanamayan ben, sayelerinde sabahın köründe uyanıyorum. Hele bir oyuncakları var müzikli o hiç kapanmıyor zaten kafayı yiyeceğim o müzikten hiç durmuyor. Gündüzleri neyse de gece ayrı bir çekilmez oluyor ya.

Eşim işten çok geç saatte geliyor çok yoruluyor sinirleri de zaten bozuluyor genelde iş yerinde. Geçen çocuk yine güm güm koşuyordu en az bir saat durmaksızın dinledik ve gına geldi sesi duysanız sanki binayı tepemize yıkmaya çalışıyorlar. Eşim sinirlendi hem televizyonları son ses açık hem çocukları hiç durmuyor yapma desem de kalktı tavana vurdu sussunlar diye. Sonra televizyon kısıldı, çocuğa kızdılar koşma diye sesleri kesildi biraz. Ama konuşma sesleri bile net duyuluyor ya binada da sorun var bu kadar ses geçirmemeli normalde. O yüzden ev seçiminde binanın eski olup olmaması çok önemli bence.

İlk başta ayıp etmişler ev taşınıyor elbette biraz ses olabilir. Ama sizin sonradan yaptıklarınız bence çok daha ayıp. Sizi yüksek sesten şikayet etme hakları var evinizden olabilirsiniz ayrıca böyle bir kanun çıkmıştı. Ben olsam sizi edebileceğim en yüksek mertebeye şikayet eder bu işin peşini bırakmazdım. İyi ki taşınıyorsunuz kurtuluyorlar sizden.

Bence komşular birbirine hoşgörü ile yaklasmali. "Komsunu kendin gibi sev" demişler. Benim de kucuk çocuğum gürültü yaptı ama alt komşum çok anlayisliydi. Allah ondan razı olsun. Ben de bu tip durumlara ses çıkarmam. Olabilir insanlik hali,yaşlı kadın isitmiyor olabilir. Hoşgörüsü,merhameti yoksa bir insanın neyi kalıyor ki geriye?

Bu zamana kadar hiç üstten gelen sesten rahatsız olmamıştım ses olduğunda hep anlayışla karşılamıştım insanlık hali olabiliyor. Biz de çocuk olduk bizden de çok rahatsız olan komşumuz olmuştu bir keresinde. Vicdanlı bir insanımdır misafirleri olabilir der sineye çekerim normalde ama bizim üstümüzdekiler sürekli ses yapıyor sabah akşam uyuyamıyoruz doğru düzgün sinire koyacak kadar vurdumduymazlar. Artık çocuk da olsa insanda sabır kalmıyor inan ki bir zaman sonra. Şu an bile tepemde ses var bu süreklilik haline gelince insanın psikolojisi bozuluyor. İnsanlar da biraz anlayışlı olmalı ya. Çocuğunu biraz dizginlemeli sinirden ağlayacak noktaya geliyorum bazen.

Aynen katılıyorum. Benim de var iki çocuğum ama evin içinde ziplatmam. Aksam ondan sonra uyumadilarsa bile resmen parmak ucunda yururuz. Altimizdaki rahatsız olmasın diye ki genelde ona varmadan uyumuş olurlar. Çok enerjileri tavan yapıyorsa dışarı cikartsinlar çocuklarını. Gecenin biri olmuş hala çocuk tepemizde güm güm zıplıyor, pat pat koşuyor. Kadın sürekli eşya, sandalye çekiyor ve topuklarina vura vura yürüyor. Kaç kişi oturdu üstte farkı anlayabiliyoruz. Önce müsamaha gösterdim ama kesilmediği gibi artıyor da. Herhalde alttakiler rahatsiz olmuyor diye düşünüyorlar. Onun için konuşacağım bende. Baktım olmuyor gece on ikiyi bir geçtiği anda polisi arayacağım. Erken yatıp erken kalkiyoruz büyük okula gidiyor eşim işe. Ama uyurken yataktan zipliyorum resmen gümbür gümbür bir sese. Dediğim gibi ya çocuk hopluyor ya eşya çekip düşürüyorlar. Gündüz de aynı yani. Kafami dinleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…