Kesinlikle çok etkisi oluyor ... Bu sene usuyeceksiniz ve daha çok fatura gelecek malesef...merhaba bayanlar
benim bir sorunum var...şöyle anlatayım kısaca 4 katlı bir sitede oturuyoruz.ben en alt kattayım.bu sene üst katımız boşaldı ve ev sahibi kiraya vermeyeceğini boş kalacağını söyledi. malum önümüz kış önceden bebekli bir komşu vardı. doğalgazı sonuna kadar açardı biz hiç ısınamama sorunu yaşamadık biz doğalgazı açmasak bile ev ılık olurdu sizce bu sene nasıl olur?gerçekten etkisi varmı üst katta yanan kaloriferin
merhaba bayanlar
benim bir sorunum var...şöyle anlatayım kısaca 4 katlı bir sitede oturuyoruz.ben en alt kattayım.bu sene üst katımız boşaldı ve ev sahibi kiraya vermeyeceğini boş kalacağını söyledi. malum önümüz kış önceden bebekli bir komşu vardı. doğalgazı sonuna kadar açardı biz hiç ısınamama sorunu yaşamadık biz doğalgazı açmasak bile ev ılık olurdu sizce bu sene nasıl olur?gerçekten etkisi varmı üst katta yanan kaloriferin
Konuyla alakası yok ama keşke bizim üst komşu da yok olsa...merhaba bayanlar
Aynen :\Konuyla alakası yok ama keşke bizim üst komşu da yok olsa...
Benimde alttaki :)Konuyla alakası yok ama keşke bizim üst komşu da yok olsa...
Aynı fikirdeyim. :/Konuyla alakası yok ama keşke bizim üst komşu da yok olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?