• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşuların yokluğu

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
37
merhaba bayanlar
benim bir sorunum var...şöyle anlatayım kısaca 4 katlı bir sitede oturuyoruz.ben en alt kattayım.bu sene üst katımız boşaldı ve ev sahibi kiraya vermeyeceğini boş kalacağını söyledi. malum önümüz kış önceden bebekli bir komşu vardı. doğalgazı sonuna kadar açardı biz hiç ısınamama sorunu yaşamadık biz doğalgazı açmasak bile ev ılık olurdu sizce bu sene nasıl olur?gerçekten etkisi varmı üst katta yanan kaloriferin

Soguk olur. Tavanlariniza yalitim yaptirabilirsiniz. Kopuk tabaka gibi satiliyor,alin kendiniz yapin. Ya da dogalgazi fazla odeyeceksiniz kacari yok.

merhaba bayanlar
benim bir sorunum var...şöyle anlatayım kısaca 4 katlı bir sitede oturuyoruz.ben en alt kattayım.bu sene üst katımız boşaldı ve ev sahibi kiraya vermeyeceğini boş kalacağını söyledi. malum önümüz kış önceden bebekli bir komşu vardı. doğalgazı sonuna kadar açardı biz hiç ısınamama sorunu yaşamadık biz doğalgazı açmasak bile ev ılık olurdu sizce bu sene nasıl olur?gerçekten etkisi varmı üst katta yanan kaloriferin
Kesinlikle çok etkisi oluyor ... Bu sene usuyeceksiniz ve daha çok fatura gelecek malesef...

merhaba bayanlar

kesinlikle var. önceki evimde üst katımda çocuklu aile vardı kışın çok soğuklarda onlara 400 küsür tl fatura gelmişti ben en fazla 60 ödedim. geçen yaz da buraya taşındım üst katım ev sahibim almanyada yaşıyor kış bir geldi pir geldi. kombi yetmiyor elektrikli ısıtıcı aldım o da yetmedi elektrik battaniyem var yatağımda ev buz gibi gece gündüz yaktık 470 ödedim en fazla

merhaba bayanlar
Konuyla alakası yok ama keşke bizim üst komşu da yok olsa...

Çok fark etmez dogal gaz tavana doğru ısı veriyor evin yalıtımı iyiyse altida boş ya da dükkan değilse çok fark etmez

Sen üst katı isitmissin :)

Son düzenleme:
Soguk olur,
Bizim alt komsu yakmıyodu bi ara donmuştuk,
Ama alt kadar etki olmaz sanırım ayaklar ısınınca vücutta ısınır.

Çok fark eder.
Bizim üstte yüzsüz bir komşu var kışın 15 gün evde yoktuk doğalgazı da kapatıp gittik haliyle dönünce bize "Sizin yüzünüzden çok açtık gazı ısınamadık bi daha gidince kapatmayın." dedi:KK53:

Valla bizim ilk kış hem altımız hem de üstümüz boştu. 3 sene önce 350 falan ödüyorduk. 60 derecenin üstünde yakıyorduk kalorifere el degdiremezdin ama bildiğin donuyorduk. Sonraki sene üstümüze biri geldi. 50 dereceye kadar düşürdük geçen sene de altımıza biri geldi 40 dereceye indik. Çok rahatız şimdi

Bizim ustumuz cati
Altimiz calisan bi cift catidan hallice
Soba yakar gibi kalorifer yakiyoruz ama anca isiniyoruz

Back
X