Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

LoV3R

Anne oluyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
478
271
303
Kızlar merhaba...
Üst komşumla çok samimiyiz o benden ben ondan çıkmayız iki güne bir mutlaka görüşürüz hergünde telefonda konuşuruz aslında seviyorum iyi biri ama sorun şu...
Ben yeni evliyim 2 yıl oldu evimdeki herşey de yeni doğal olarak herşeyi kendi zevkime göre aldım döşedim komşumla tanıştığımız günden beri evimde ne görse alıyor masa örtümün aynısını almış english home dan narlı objelerin vardı gitmiş ondan almış banyo paspası siyahti gitmiş benimkinden almş mutfakta yapay çiçeklerim var aynısını bulmş almş aynı yere koymuş mutfak halıma örtü aldım mor o da gitmiş pembesini almış dün de bulaşık altlığı aldım pembe onu görmüş yatak odasının camından mesaj attı nerden aldın diye fon perdemi beğendi gitti fon perde yaptırdı napıcam bilmiyorum evimin kopyasını yapmaya çalışıyor hiç hoşuma gitmiyor üzülmesin aramız bozulmasın diye bişey de diyemiyorum siz olsanız napardınız?

Hiçbişey. Zevklerimin beğenilmesi hoşuma gider.

Yani şimdi o english home masa örtüleri, narlı biblolar, fon perdeler falan herkesin evinde var. Zaten bütün evler birbirinin kopyası çok takılmayın. Zevkinizi beğenmiş demek ki.

Alsın ne var bunda.

Onun bulamayacağı, bulsa da para verip alamayacağı şeyler alırdım.
Mümkünse yurtdışından getirtirdim.

Ben de sevmiyorum herkeste olan şeylere sahip olmayı. O yüzden genelde o sırada moda olan (nar, kuş bibloları, english home'da satılan herşey, pembiş herşey) şeylerden uzak kalırım.

Benimde başımda aynı dert. Bi yakınımla aynı samimiyet içerisindeyiz hatta bizimki biraz daha abartılı , çocuklarımızın cantalarina kadar... birde ben önce alırım gitmediğim mağaza kalmaz günlerce ararim, o nasıl eder bilmiyorum en fazla 3 gün sonra evinde görürüm ne hikmet anlayamadim.
Bu yıllardır böyle...
Sonuç olarak ben sinir olmayı pes ettim...

Parasını benden istemediğü sürece gitsin alsın...
Ha şöyle de yapabilirsiniz beğenmediğiniz bişeyi alın ilkten.Masanın üstüne koyun obke falan.sonra o gördükten sonra gidip değiştirin beğendiğinizi alın

Bugün kadar alınmış şeyler için yapacak birşey yok sonuçta önce siz aldınız ama zaten her sene bişeyler moda oluyor, trend oluyor. Sendeki eşyaların aynısı komşunda olmasa da başka evlerde oluyor yani. Sadece komşunda gördüğün için sanırım biraz gözüne batmış ama görmediğin bir sürü evlerde var aynılarından. Başkalarıyla pişti olmamak için o yıl moda olan şeyleri değil de farklı olan şeyleri kullanabilirsiniz. Ben öyleyimdir mesela, herkeste olan şeyleri almak yerine daha farklı şeyler tercih ederim. Converse modasından iki yıl sonra mı ne ben aldım ilk converse'mi. Şu an hala daha dar paça kot gitmem mesela, bulamıyorum artık mağazalarda düz paça, hepsi dar, zorlanıyorum bile hatta ama olsun, ben sevmiyorum. Bacaklarım da gayet düzgün yani ama sevmiyorun, herkeste var. Böyle bişeyi evimiz için uygulayabilirsiniz dünyada çeşitten bol ne var? :)

Gicik oluyorsan gorusme, gorusuyorsanda acik acik soyle ne diye gidip herseyin aynisindan aliyorsun diye. Cocuk degil yetiskinsin yani sorunlarini konusarak hallet.
Bu arada bana gore akraba bile olsa bir kisinin uzerine bu kadar dusulmemeli komsulugunda bir siniri var hergun hergun birbirinizin evinde olmaniz bana ters geldi. Tabiki herkesin kendi tercihi ama bu kadar samimiyet illaki bir maraz dogurur.

Bence dert etmeyin araniz iyiymis belli ki kadın senin evini zevkini çok beğenmiş o da kendince evini güzelleştirmeye çalışıyor ben olsam sevinirdim secimlerim beğenildiği için.

senin komşun öyle benim amcamın eşi öyleydi sadece eltisi değil komşularıyla aynı eşya olsun derdindeydi sanırım psikolojik sorundandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…