Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

Buraya herseyimi taklit etmesinden sıkılıp konu açtım bunun kocalarımızla ne alakası var ya hem günah almak istemem diyosun hemde ya kocana da göz diktiyse diyosun Allahtan günah almıyorsun asıl sen çelişiyorsun kendinle lütfen sen konuma yorum yapma çok art niyet sezdim sende ayrıca onunki imrenme olayını geçti bir olur iki olur herşeyimz aynı olacak diye bi kaide yok ben sadece bu durumda başka insanlardan görüş almak istedim aklıma bile gelmedi senin aklına gelen o kötü düşünce

Sen srdun ben soyledım sımdı bana cemkırmenın ne alemı var ???

Meraklı degılım konuna umurumda degıl bugun guzel bı gun polemıge gıremıycem senınle bırdaha mesaJımı alıntılamazsan cevap vermek zorunda kalmam

Ayrıca ne gıbı bı art nıyetım olabılır kı elıme ne gececekmıs cok komıksın

imreniyor demekki

Sana sormalı kocana da göz koymasın diyen sensin ne gibi bi iyi niyetle söyledin acaba???
Çemkirmek??? Sen önce üslubunu düzelt sonra polemiğe girersin alıntı yapma diyorsun kendin maşallah çok güzel alıntı yapıyorsun konuma meraklı değilsen çıkışlar sağdan...

Konu nerden nereye gelmiş sıkıcı bir durum ama cok can sıkacak bı durum değil inşallah istediğiniz gibi herkes kendi zevkine göre döşer evini

Birkac parca esyadan birsey olmaz.senin zevkini begeniyor olabilir.şimdilerde herkesin evi pembis pembiş .
Not:evim güzel evime ,evinin fotolarini atta bizde senden kopya çekelim.

Aynı dert bendede var ama artık söylemiyorum nerden aldığımı bide bugun parfümü mü istedi çok beğenmiş iki fıs sıkcam dedi kayınvalidesi geliyormuş güzel kokcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…