Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

Kıyafete de sıra geldi aldığım pantolunu beğendi illa para vereyim banada al dedi ben sacımı nasıl topluyorsam yada salıyorsam o da aynısını yapıyor hemen ilk başlarda benimde gururum oksandı demek zevkim güzel diye ama artık abartıya giriyor yaptığım yemeğin kokusunu bile duyup bende ondan pişircem diyo sen düşün

affedersin.

Çok samimiyseniz, ki en başta öyle demişsiniz. bişey söyleyemiyor olmanız garip.
bu kadar göze batar şekilde aynı şeyleri alıp aynı düzende yerleştiriyorsa, insan sırf meraktan sorar yahu..
Kırılgan hemen alınıyor o yüzden sormadım hiç kendi rahatsız oldu kızmıyon dimi bana dedi dün bende yoo demek zevkimi beğeniyosun ki soruyosun hep nerden aldığımı dedim o kadar

Bizim bir akraba da öyle idi. Sürekli aynını gider alır biz onda görüp söyleyince de aaa bu önceden vardı çok önceden derdi ki yeni satılan şeyler için bile aynı şeyleri söylerdi... Görüp alınabilir ama senden gördüm aldım çok beğendim dese daha hoş olur sanki, diğer türlü fesat gibi görünüyorlar.

Canım inan saç modelide aynı oluyor bazen iki yandan örerim balkona çıkarım seslenir bana konuşuruz sonra aksama doğru yine görürüm saçlar aynı yaptığım yemeği bile sorup aynısını yapar bu derece ikiz gibi olmak hoş olmuyor

Bazı aldıklarınızı "hediye" diyerek geçiştirin,denediniz mi bunu..

Çok özel şeyleri taklit ederse özellikle

Bence çok sinir bi duru. kendi zevki olmayan sürekli birilerini taklit eden insanlardan hoşlanmıyorum.

Eşimde farketti bu durumu yuh diyor o da

Şu hale baksana normal değil bu kadarı.
Bunun altında bi şey ararım ben şu son dediklerinden sonra bilhassa.
Kibar kalacağım, kalp kırmayacağım derken çok acayip bi yere doğru gitmiş durum.
Hasta mıdır ki? Bir çeşit fesatlık mıdır? Ya da hiç ömründe görmemiş midir desem, bu kadar da olmaz herhalde.
Şaka gibi konu :/

Yok artık gerçekten mi yaa

Böyle bir psikolojik rahatsızlık var mı acaba, bilenler vardır belki...

Bir de şeyi merak ettim acaba sadece sizi mi taklit ediyor, başka insanlarla nasıl? Ortak görüştüğünüz birileri varsa dikkatinizi çekmiştir

yatak odasının camından mesaj attı ne demek. bu kadar rahatsızsan görüşmeyi kes bence

Suan sadece bende gördüklerini alıyor ortak komşularımız var evet ama onlar 10 12 yıllık evli bizim yaşıtımız değiller ben 24 yaşındayım üst komşum 29 yaşında bi kızı var onlarla benim kadar samimi değil bu arada baharatlığımında bi benzerini almış aynı yere koymuş mutfakta

Sizi gerçekten beğendiği ve takdir ettiği ortada..

Kendisine siyam ikizi gibi yaşayan insanlardan hoşlanmadığınızıi Benzerliğin insanları tek tipleştirdiğini ve her insanın kendine has zevklerini ortaya koyması gerektiğini ve bunun karakterimizi etkilediğini ; farklılıkların bize birbirimize kazanımlarının olacagını, farklı pencerelerden bakabilen insanların diğer bıreyın ufkunu genısletecegını anlatın...

Olmazsa siz onu taklid edin... ve bunu cok belli ederek abartarak yapın. Düzelecektir.Egosunu biraz tatmin etmek iki tarafıda mutlu edebilir sanıyorum.

aldığın şeyler genel olarak herkeste var.
hele o madam coco ve english home tarzı herrrr evde var.
sende görünce beğenip kolaylıkla buluyor böylelikle.

yatak odasının camından mesaj attı ne demek. bu kadar rahatsızsan görüşmeyi kes bence
Onun yatak odasının camı benim mutfaga bakıyor perdeyi çekerken benim mutfağı grmüş aksam mesaj attı faceden nerden aldın gördüm diye bende yuhh nerden gördün kız dedim camdan baktım dedi öle yani

seni ve evini tamamıyla copy-paste yapacak anlaşılan bu kadın:))
ufak tefek ev eşyaları neyse de saçını bile kopyalayıp aynı gün aynısını yapması çook hastalıklı bir vaziyet.
büyük ihtimalle psikolojik sorunları vardır.

Deneyeceğim bunu

Aaa aldın eşyayı bibloyu aynı yere koymak nedir ya, sırf aynı olmasın diye alacağım varsada almam ben.
Bence bu arkadaşın vadesi çoktan dolmuş yavaştan mesafeyi açmaya başla derim.
Eşya saç modeli yemek çok gıcık Bi durum insan bişey almaya korkar aynısını alıcak diye bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…