• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum yardım edin lütfen.

Rosebek88

27.10.14 Yiğit Kaan aşk#şükür#dua#mutluluk#herşey#
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
2.223
3.522
248
Merhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaa☹️ Kafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar

Kelin ilacı olsa başına sürer aynı bizde böyleyiz nefret ettim artık

Acaba her gürültü için geliyorlarmı yaa büyük bir şehirde yaşıyorum burada pek umursmaazlar diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevap için
İşe yaramasa bile sikayet ettiginizi bilsinler
Duvara vurunca bile ses yapmayı arttiran insanlar hiç birseyden anlamazlar gerçi ama :/
Oturanlar kiracı ise evsahipleri ile görüşseniz belki uyarır ev sahibi

pek birşey yapamazsınız bizdede vardı buna benzer bir komşu gece yaşıyorlardı resmen, kaç kere kadınla konuştuk, eşi ile görüştük (gündüz uyuyorlar dedi şaka gibi), ev sahibi ile görüştük ama bir yaptırım olmadı, polis bile çağırdım birkaç kez ama onlarda birşey yapmadı. en fazla ceza kesebiliyorlar.
ama bence siz bir kez daha uyarın , olmazsa apartman yöneticisi ile görüşün başka rahatsız olan varsa imza toplatın, gece 22:00 den sonra gürültü yaptıklarında polisi çağırın ve ev sahibide iletin muhakkak..

Lafta anlamıyorlar belli ki, şikayet etmekten başka bir yolunuz yok.

İşe yaramasa bile sikayet ettiginizi bilsinler
Duvara vurunca bile ses yapmayı arttiran insanlar hiç birseyden anlamazlar gerçi ama :/
Oturanlar kiracı ise evsahipleri ile görüşseniz belki uyarır ev sahibi
Malesef onlarda ev sahibi, gerçekten insanlıktan anlayacak gibi değiller okadar uyardık bizim için değilçocuk için dedik ama yok adamda genç birşey yani nasıl bukadar saygısız oluyorlar anlamıyorum yaa

pek birşey yapamazsınız bizdede vardı buna benzer bir komşu gece yaşıyorlardı resmen, kaç kere kadınla konuştuk, eşi ile görüştük (gündüz uyuyorlar dedi şaka gibi), ev sahibi ile görüştük ama bir yaptırım olmadı, polis bile çağırdım birkaç kez ama onlarda birşey yapmadı. en fazla ceza kesebiliyorlar.
ama bence siz bir kez daha uyarın , olmazsa apartman yöneticisi ile görüşün başka rahatsız olan varsa imza toplatın, gece 22:00 den sonra gürültü yaptıklarında polisi çağırın ve ev sahibide iletin muhakkak..
Malesef kendi evleri, hiçbirşey yapılamamsı çok kötü yaa kendi evimizde ruh hastası olacagız resmen ☹️

Ya olmadı kulaklık falan takın. Günah çocuk korkuyormuş:KK43:
Kendi çocuklarıda benim çocukla yaşıt yani adam anlamıyorsa bile kadın bir anne olarak az da olsa düşünmezmi vicdansızlar yaa:KK43: çocugumun dengesni bozdular

Belli bir saatten sonra gürültü yapmak yasak.
O saatten sonra polis çağırıp olayı anlatabilirsiniz. Ceza yiyince akılları başlarına gelir belki.

Kendi çocuklarıda benim çocukla yaşıt yani adam anlamıyorsa bile kadın bir anne olarak az da olsa düşünmezmi vicdansızlar yaa:KK43: çocugumun dengesni bozdular
Sinir oldum şimdi ya. Rezil edin bütün komşulara

Bunun bir değişik modeli de bizim altta var embesil kadın sabah 7 de kalkıp odun kiriyor evin icinde. Söyleyince de küfür ediyor.
İşte dün aynısını bize yaptı buadam da duvara vurdum diye saydırıyor bize terbiyesiz kendi eviymiş istediğini yaparmış bizemi sorcakmış vs

Belli bir saatten sonra gürültü yapmak yasak.
O saatten sonra polis çağırıp olayı anlatabilirsiniz. Ceza yiyince akılları başlarına gelir belki.
Ya bunu düşünüyorum ama polis gelir mi yaa , bir yerlerde okdudum polislerde gelmiyormuş artık gürültü vs şikayetleirne . Yoksa hemen arıycam yani

Bir şansınızı deneyin derim,bence gelirler.
Yarın son kez gidip konuşacagım ve bir dahaki gürültüde polis çağırcagımı sçyliycem. Eger yinede devam ederseniz mahkmeye vereceğim diyimbelki anlarlar. Valla eşim adliyeci zaten bize sorun olmaz onlar ugraşır , ama işte anlayacak kapasiteleri varmı bilmiyorum yaa, resmen asosyal yaşıyolar o çocuk 5 aydır hiç dışarı çıkmadı gündüz uyuyor gece tepiniyor yazık o çocuga dengesi bozulmuştur

Back
X