- 17 Temmuz 2014
- 2.223
- 3.522
- 248
Merhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaa
Kafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar