• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum yardım edin lütfen.

Yarın son kez gidip konuşacagım ve bir dahaki gürültüde polis çağırcagımı sçyliycem. Eger yinede devam ederseniz mahkmeye vereceğim diyimbelki anlarlar. Valla eşim adliyeci zaten bize sorun olmaz onlar ugraşır , ama işte anlayacak kapasiteleri varmı bilmiyorum yaa, resmen asosyal yaşıyolar o çocuk 5 aydır hiç dışarı çıkmadı gündüz uyuyor gece tepiniyor yazık o çocuga dengesi bozulmuştur
Ben olsam bir sonraki uyarıdan sonra arayabileceğim her yeri arayıp şikayette bulunurum. Ev sahibi veya kiracı farketmez kimsenin bir başkasını rahatsız etmeye hakkı yok.

Polis sese gelir mi bilmem ama üst katımızda bağırış çağırış var. Karı koca birbirine girdi çocuk da ağlıyor desen gelirler muhtemelen. Belki polis kapıya gelirse akılları başına gelir biraz. Malesef bunlara yöneticinin yapacağı uyarı da bir işe yaramaz. Eski aprtmanımızda vardı böyle bir aile. Kaç kere uyarıldılar bilmiyorum. Değişen hiç birşey olmadı.

Ben olsam bir sonraki uyarıdan sonra arayabileceğim her yeri arayıp şikayette bulunurum. Ev sahibi veya kiracı farketmez kimsenin bir başkasını rahatsız etmeye hakkı yok.
İnanın bende böyle yapacagım. Bunca zaman eşimin telkinleriyle durdum yoksa canıma tak etti eşim hep frenledi beni ama ywter artık. Çocuguma yazık yaa

İnanın bende böyle yapacagım. Bunca zaman eşimin telkinleriyle durdum yoksa canıma tak etti eşim hep frenledi beni ama ywter artık. Çocuguma yazık yaa
Herşeyden önce çocuğunuzu düşünün.
Her yere şikayet edin,dişli olduğunuzu anlasınlar biraz da onlar uğraşsın.

o_Oo_O
Polis sese gelir mi bilmem ama üst katımızda bağırış çağırış var. Karı koca birbirine girdi çocuk da ağlıyor desen gelirler muhtemelen. Belki polis kapıya gelirse akılları başına gelir biraz. Malesef bunlara yöneticinin yapacağı uyarı da bir işe yaramaz. Eski aprtmanımızda vardı böyle bir aile. Kaç kere uyarıldılar bilmiyorum. Değişen hiç birşey olmadı.
:KK43::KK43: Gerçekten görgüsüz insanlarla yaşamak çok zor yaa, evi aldıgıma okadar pişmanım şuan satabilsem gerçekten birdaha ev falan almıycam yani kira da memnun olmazsam çıkarı giderim ama elim kolum baglı şuan okadar hevesle aldıgım evden sogudun bunların yüzünden o_O

ben her gece sevişme anırma bağırma çığlık sesi dinliyorum valla bıkmış durumdayım

müstakil eve geçicem uygun olduğum anda.
Yani birşey yapamadınız polis çağırdınızmı geldimi acabao_O

Önce yöneticiyle konusun biz öyle yapmıştık önce uyarı asmışlardi. Bizimkiler yine durmadı ama tek rahatsız olan biz değilmişiz diğer tüm komşulara ses gidiyormuş onlarda şikayet ettiler şimdi biraz daha az ses cikariyorlar. Sizden başka rahatsız olan komşu varsa imza toplayıp şikayet edebilirsiniz

Önce yöneticiyle konusun biz öyle yapmıştık önce uyarı asmışlardi. Bizimkiler yine durmadı ama tek rahatsız olan biz değilmişiz diğer tüm komşulara ses gidiyormuş onlarda şikayet ettiler şimdi biraz daha az ses cikariyorlar. Sizden başka rahatsız olan komşu varsa imza toplayıp şikayet edebilirsiniz
Başka rahatsıx olan varmı bilmiyorum çalıştığımız için pek kimseyi göremiyoruz malesef ama bizim üstte oldukları için ses birtek bize geliyordur bence çünkü boşluğa bakan odada ve mutfakta yapıyorlargenelde ve ses oldugu gibi bizim evde yaa, banyoda naptıklarına kadar geliyor onu geçti artıktakmıyorumda yere sürekşi atılan şeyler tepimeler adamın afedersiniz bagırma demiyorum artık böğürmesi bıktırdı yaa

Bu tür şikayetlere Polis bakmaz, Zabıta bakar.
Site olsaydı site yönetimi başvuru yapacaktı madem ki değil,
Siz zabıtayı arayıp derdinizi dile getireceksiniz,
Gürültü ölçme aleti kurumu yapıyorlar ve buna dayanarak para cezası kesiyorlar,
Zabıtayı aradığınız da umursamazlarsa, İlçe belediyenizi arayıp yada gidip dilekçe verip umursanmayı sağlamalısınız (kiiii yakın tarihte seçim olduğunu düşünürsek canını dişine takacaklarından eminim)
Allah yardımcınız olsun cahil insanlarla kendiniz uğraşmayın derim.

Bu tür şikayetlere Polis bakmaz, Zabıta bakar.
Site olsaydı site yönetimi başvuru yapacaktı madem ki değil,
Siz zabıtayı arayıp derdinizi dile getireceksiniz,
Gürültü ölçme aleti kurumu yapıyorlar ve buna dayanarak para cezası kesiyorlar,
Zabıtayı aradığınız da umursamazlarsa, İlçe belediyenizi arayıp yada gidip dilekçe verip umursanmayı sağlamalısınız (kiiii yakın tarihte seçim olduğunu düşünürsek canını dişine takacaklarından eminim)
Allah yardımcınız olsun cahil insanlarla kendiniz uğraşmayın derim.
Teşekkür ederim cvp için , geve vakti zabıta gelirmi acaba onlarda çalışıyormu geceleri, öyleyse ararım başvuruda yaparım, gencecik insanşar yaa ama nasıl bukadar cahil olabilirler anlayamıyorum yaa gerçekten

Teşekkür ederim cvp için , geve vakti zabıta gelirmi acaba onlarda çalışıyormu geceleri, öyleyse ararım başvuruda yaparım, gencecik insanşar yaa ama nasıl bukadar cahil olabilirler anlayamıyorum yaa gerçekten

Zabıtalarda da nöbet sistemi var bildiğim kadarıyla özellikle Büyük şehirler de

İşte dün aynısını bize yaptı buadam da duvara vurdum diye saydırıyor bize terbiyesiz kendi eviymiş istediğini yaparmış bizemi sorcakmış vs
Bu modellerin ağzında hep aynı laf. Allah yardımcınız olsun. Bunlardan yetişen çocuklar nasıl olacak Allah bilir. Komşu hakkının nasıl büyük bi hak olduğunu bilseler. Allah'a havale edin.

Ya gercekten cok ilginc. Dun 23 00 gibi kızim tıkandi ben buhar makinasi calistrcaktim sadece 5 dakika komsu mesaj attim uyudunuz mu problem olur mu kusura bakmayin diye.

Back
X