• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum yardım edin lütfen.

Merhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaa☹️ Kafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar
Adamın çocuğa zıpla kızım demesi gerçekten de çok yanlış.Benim de tam tersi alt komşuyla başım dertte kendisi sabahtan akşama kadar yukardan gürültü geliyor mu diye bizi dinleyen takıntılı obsesif biri normal çocuk sesine bile tahammül edemeyen anlayışsız maalesef. halı silkelemem balkon yıkarken aşağı su akıyor öu diye dikkat eden birisiyim ama yok yaranılmıyo.Bi de benim çocuk yetiştirmeme laf etmez mi.Kendisi çok güzel yetiştirmiş vatana millete hayırlı bi evlat olmuş gibi konuşuyor.İnşallah kınadığının bin katını Allah ona verir başka bişey demiyorum bu kadına

Sizde sabah kalkonca sabahin korunde onlari uyandirin. Hatta bigun izin alin ayni sekilde gurultu yapin. Duvarlara bisielrle vurun . Soran olursa bisey cakiyodum diyin. Muzik acin bagira bagira sarki soyleyin.
Her odada gurultu olsun .
Ben 1.5 senedir ara ara boyle mudahale ediyorum

Yıllarca tepemizde tepindiler , bas bas tv izlediler. Bir de üstüne “biz çok çektik, siz de çekin biraz” dediler yüzsüzce. Bizimkiler gece çok geç yatıp sabahın köründe kalkıyorlardı. Evi satılığa çıkarınca amca gelip helallik istedi bizim yüzümüzden gidiyorsunuz diye. En üst kata taşınıp kısmen huzura kavuştuk. Yandan ses geliyor şimdi ama eskisi gibi değil.
Sizin durumunuzda olsam arada izin alıp gündüz sabahın köründen başlayıp öğlene kadar her odada tavana viledayla vururdum.

Alt kat komşumda beni şikayet etti polis geldi kapıya bir daha gelirsek para cezası var bilginiz olsun diye uyardı. Biz konuşup tatli ya bağladık . 17 aylık kızım var aşırı hareketli onun seslerini ben temizlik yapıyorum sanıyormuş.
Siz anlayışlı davranmışsınız en azından valla keşke yanlış anlama olsa benimki açık ve net yani adam çocuktan beter:110:

Yıllarca tepemizde tepindiler , bas bas tv izlediler. Bir de üstüne “biz çok çektik, siz de çekin biraz” dediler yüzsüzce. Bizimkiler gece çok geç yatıp sabahın köründe kalkıyorlardı. Evi satılığa çıkarınca amca gelip helallik istedi bizim yüzümüzden gidiyorsunuz diye. En üst kata taşınıp kısmen huzura kavuştuk. Yandan ses geliyor şimdi ama eskisi gibi değil.
Sizin durumunuzda olsam arada izin alıp gündüz sabahın köründen başlayıp öğlene kadar her odada tavana viledayla vururdum.
Siz kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza yaa

a aaa.cocugu durdurmaya calisir cocuk durmaz anlarim. kos zipla tepin yavrum ne demek yaa. ben yerinizde olsam once polis cagiririm. ciddiyetimi gosteririm. polislere de soylerim devam ederse sikayetci olucam iletin derim. devam ederlerse de en yakin karakola gider sikayette bulunurum. dava mi aciliyo takipsizlik mi veriliyo bilemem amaa yaparim.
Uğraşıcaz zaten beni frenleyen eşim yaa malesef, neyse dün konuştuk eşimle numarasını bulmuş adamın bugün konuşcak ve artık yetwr ben bir daha sizi uyarmak için zahmet etmiycem gereken her yere şikayet edicem diye söyliycek eger alttan almazsa dedi bugün polisi aramakla başlarız dedi. Yani yorum yapamıyorum ben bu insanlara

Adamın çocuğa zıpla kızım demesi gerçekten de çok yanlış.Benim de tam tersi alt komşuyla başım dertte kendisi sabahtan akşama kadar yukardan gürültü geliyor mu diye bizi dinleyen takıntılı obsesif biri normal çocuk sesine bile tahammül edemeyen anlayışsız maalesef. halı silkelemem balkon yıkarken aşağı su akıyor öu diye dikkat eden birisiyim ama yok yaranılmıyo.Bi de benim çocuk yetiştirmeme laf etmez mi.Kendisi çok güzel yetiştirmiş vatana millete hayırlı bi evlat olmuş gibi konuşuyor.İnşallah kınadığının bin katını Allah ona verir başka bişey demiyorum bu kadına
Sizinkide kötü ama gerçekten duvarlar inceyse çok ses gidiyor gerçekten. Sadece çocuk olsa inanın ses etmiycem ama yani adam çocuktan daha çok bagırıyor daha çok tepiniyor bir kızıoooooom diyişi var inanın ev inliyor çok kabalar yaa bunu nasıl eğiticez bilemiyorum

Bence hiç gidip muhatap olmayın. Tavana bass sistemi taktırın. Bunlar gürültü yaptığı an, açın müziği. Ayaklarının altı titresin. Onlar susunca siz de kapatın müziği. Gürültü yaptıkça açın. Böyle böyle eğiteceksin bu hay.vanları
Bu çok iyi fikir gwrçekten deneneblir:KK45: yalnız ergenlikte takılı kalmış bu insanları nasıl eğitebiliriz bilmiyorum:KK11:

1 sene önce Türkiye’ye annemi ziyarete gittim.
Komşumuz 4 yıldır tanıyorum.
Çok kriz geçirme raddesine geldim ama hep bir şekilde sustum.
Ayyy geçen sene hem hamileyim hem çocuğum var.
Kadın yok yani durmuyor özlemiş beni herhal.
O sesler o bağırmalar,kahkahalar gözüm döndü.
Çıktım kapıya önce uyardım,sonra bağırdım.
Baktım olmuyor giriştim kadına (siktirin gidin öyleyse beğenmiyorsanız lan. Dedi)
Allah ne verdiyse çok kaptırmışım kendimi(yılların birikmişliği)
Taşınıp gittikler sonra :D

Back
X