Ağzına sağlık Nom, sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyordum.Valla sevişirken kendini bu kadar kaybeden çiftler bence ev seçerken her şeyden evvel ses yalıtımını
araştırmalılar.
Ne güzel sevişmeli bir hayat Allah daim etsin de..
Apartmandan söz ediyoruz. Yaşlısı var, uyuma güçlüğü çekeni var, hastası var, çocuğu, bebeği var.
Kendilerinin zevk aldığı bu iş tüm bu kişiler için bir eziyet..
Ağzına sağlık Nom, sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyordum.
Mesela ben de zor uyuyanlardanım, tam dalarken ses duyarsam anında dağılıyorum sonra da sinirden tüm gece ayakta kalıyorum. Bizim apartman da çok katlı ve yan bina ile bitişik, sağ sol, alt üst her yer ev. Düşünsene bir iki dairede böyle ses olduğunu. Kabus dolu bir gece olur herhalde bana.
Bence de bunu onların düşünmesi gerekiyor, karşı tarafı alakadar eden bir konu değil. Ses için önlem almayı tabii ki sevişen taraf düşünecek ben mi düşüneceğim? Oldu bir de mahalle muhtarı düşünsün bari!Böyle konular da çok açılır oldu.
Benim yeni taşındığım evde de yalıtım çok kötü.
Yan komşunun bebeği var ağlama sesleri ile uyanıyorum ki benim uykum çok ağırdır normalde.
Şimdi ben o sesi öyle net duyuyorsam benim sesim de gider bunu anlamak güç değil.
Ne kadar kendinden geçsen de tutacaksın kendini yani, ben gayet sessiz olduğum halde
yine de ses gider mi diye kendime hakim olmaya çalışıyorum.
Apartman da yaşayan herkesin de bu sorumluluğu taşıması gerektiğine inanıyorum.
Çok rahat insanlara hiç bir konuda tahammülüm yoktur.
Kesinlikle ya kapısına not bırakırdım ya da fırça ile falan tavanı hoplatırdım tam o sırada.
Ben niye utanayım onlar utansın..
Ben istediğim gibi sevişirim size hesap mı vercem be zihniyetindekiler de müstakil evde falan otursunlar ne bileyim..
Valla şartlar, durum konusu da benim değil onların sorunu evet..
Bence de bunu onların düşünmesi gerekiyor, karşı tarafı alakadar eden bir konu değil. Ses için önlem almayı tabii ki sevişen taraf düşünecek ben mi düşüneceğim? Oldu bir de mahalle muhtarı düşünsün bari!
Her gece mi oluyor demişler ama ha bir ha beş fark eder mi ya? Kadın çalışıyorsa ve uyuyamıyorsa ne olacak?
Benim okulum açılıyor mesela, zor da bir bölüm okuyorum, zamanım kıymetli, saniyelerle yaşıyorum okul dönemlerinde. Uykusuz kalmam, ders çalışamamam falan çok büyük kayıplar benim için.
Üst komşumuz sağ olsun, gecenin yarısı ud çalıp alem bile yaptı geçen kış. Hadi buyur yani, şimdi bu durumu kim tolere edecek?
İşte sen sevişirsin de karşı taraf senin naklen yayınını dinlemek zorunda mı acaba?Ama sen buradaki o yorumları okumadın mı?
Çatır çatır sevişirim yahu kime ne?
Kıskandın mı yoksa gibi yorumlar gelmişti yine böyle bir konuya.
Şok olmuştum
İşte sen sevişirsin de karşı taraf senin naklen yayınını dinlemek zorunda mı acaba?
Yok efendim sevişme sesiymiş, kötü bir şeymiymiş, ya hu iyi veya kötü farketmez ama ben milletin özeline bir kapı açmak istemiyorum. Dahil olmak istemiyorum belki, bunu anlamak bu kadar mı zor ya? Neden zorla iki kişilik eyleminize beni de katıyorsunuz?
Ya bizim evler biraz degisik yatak odalari havalandirmaya benzer bi yere aciliyor o yuzden yatak odasindaki sesler acaip geliyor ya. Zaten kadini dovuyor diye polis cagiriyorlardi herkes kadina biaey yapar diye gecen sene tasindilar Allahtan yaptii seyi teshir etmeyi seven bicok insan var ne yaziķ kiyok artık ya bu kadar ortalara mı dökülüyor artık pess
Bağırmak,höykürmek hakkımız Söke Söke alırızİşte sen sevişirsin de karşı taraf senin naklen yayınını dinlemek zorunda mı acaba?
Yok efendim sevişme sesiymiş, kötü bir şeymiymiş, ya hu iyi veya kötü farketmez ama ben milletin özeline bir kapı açmak istemiyorum. Dahil olmak istemiyorum belki, bunu anlamak bu kadar mı zor ya? Neden zorla iki kişilik eyleminize beni de katıyorsunuz?
Ne zorundası ya huZorundaymışız işte o kafalardan çok var maalesef
Sana neci, bencil bir toplum olduk çıktık.
Çok haklı olduğumuz, güzelce ricada bulunduğumuz bir konuda bile..
Ar, utanma kalmayınca sana ne sevişirim çatır çatır, çığlık da atarım ohhhh diye tepki almak mümkün.
Artık millet bu konulara uyarı da bulun, şikayetçi ol hakkını ara demek yerine taşın diye tavsiyede bulunur oldu..
Hayır bu sesin kavga sesinden, ev partisi sesinden ne farkı var ya? Sevişme sesi diye niye özel muamele görüyor ki? Bu mu yani bunu şirin gösteren?Bağırmak,höykürmek hakkımız Söke Söke alırız
Ben zevk almıyorum sanki anasını satayım. Bunu niye millete ilan edeyim. Hepsini geçtim çoluk çocuk var niye duysun sesimi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?