üst komşumdan gelen sesler :(

yok canım ya
ben seslerin böyle geldiğini bildiğim için
elimizden geldiği kadar sessiz yapmaya çalışıyoruz.
hem duyulmuyor hemde sessiz sedasız bitirmiş oluyoruz
ay hiç belli olmaz orası .farkında değilsindir .
şaka yapıyorum ya uyar bence rahatsız oluyorum çok çirkin eşimde duyuyor de .

ay hiç belli olmaz orası .farkında değilsindir .
şaka yapıyorum ya uyar bence rahatsız oluyorum çok çirkin eşimde duyuyor de .

ya oda gülüp geçiyor artık
geçen birşeyler yapalım dedi yorgunum dedim yattık.
Baktım sesler gelmeye başladı
5 dk sonra benimki elleri ile taaruza geçmeye başladı.
Sanırım sesler adamı teşvik etti birden

Haa haa komşu komşunun iniltisine muhtaçtır haa bu iyiymiş.

ben aşağıdakiler sohbet etse duyuyorum
öksürseler, çok afedersiniz gaz çıkarsalar duyuyorum.
wc sesleri hapşurmalar hepsini duyuyorum
onlar da beni 5 dk çekiversinler her zaman sessiz olmak için kendimi kasamam ki.
makul ölçülerde sesim çıkıyodur yani
ee zaten hava sıcak diye kapı pencere açık
yapacak bişey yok.

e tamam işte sizede yararları var bu insanların bir bakıma .

e tamam işte sizede yararları var bu insanların bir bakıma .

yok canım yok
yararları batsın
zaten işler çok
fena yorgunum
bir de hem komşu sesi hem benimkinin ceza sahasına girişleri
bitiriyor beni

Ya bizdede oyle yalniz yan dairede yeni evli bi cift vardi butun gun kavga gurultu polis komsular toplaniyordu rahatsiz olduklari icin gece de tam tersi inleme bagirma sesleri bi kere konusu

Konuyu sanki ben yazmışım gibi hissettim. Aynen durumlar bizde de boyleydi. Hatta merhabalik olmamasi bile ayniydi,merhabaligimiz yok,tanımıyorduk. (Iyikide tanismiyorsun.yüzyüze baktigin insanların da ozel sesini.duymak oyle dusunmek cok.kotu )
Gittim guzelce konustum,suclamadan,ben utanarak... kapidan tanittim kendimi " belki farketmissinizdir duvarlar inanilmak ince,nasil yapmislar anlamadim (binaya suc ,karsi tarafa degil ) aksam ve geceleri ses geliyor dedim. Nasil karsilayacaginizi bilemedigim icin cok cekinerek geldim "falan dedim cok medeni sekilde konustuk. A kusura bakmayin falan filan dedi.
Allaha sukur insanlik tavan mis demekki. O gun bugun ses yok..

Oklava vur yukariya sen de

yatak odası tavanına opörlörü yapıştırın. Sonra bir film açın tatile falan gidin.
Eğer bir daha sesini duymazsanız rahatsız olmuşlar demektir. Yok artış olmuşsa komşunuzun hayatına bir renk kattınız demektir. :)

Ya bizm gecen sene tasinan ciftte oyleydi.gunduz kavga gurultu eksik llmazdi. Ne hakaretler kufurler. Kadin serefsiz hayvan diye bagirirdi adama adamda o.. pu dan girer fahise şıllık diye kavgalari devam ederdi. Gecede ayni ama sevisirken . Bu sefer kadin hayvanim benime cevirirdi lafi adamda o..pum. fahi.. em diye ne guleedim ama . Neyseki skmdi duzeldi . Bitek yan apartmandaki komsumuzun kocasi yurtdiaindan gelmis onun telefinla aekadaslarina anlattigi hikayeleri dinliylruz. Kadin bagir cagir anlatiyor telefonda ayy dun gece bi yaptik sorma popomun ustune oturamiyorum diye anlatiyor.

bence tam o sesler geldiği sırada ya siz ya eşiniz gitsin kapıya, açacaklarını sanmıyorum :) olur da açarlarsa rahatsız olduğunuzu söyleyin belki utanırlar.

Benum de unıversıtede bi anım var yan daıre bıtısık benum odamla hece tuhaf tuhaf sesler geliyor sonra çözdüm olayı ben ay uyhhh neyse balkonlarda bıtısık kapılar pimapen kılıt yok kapı kolu yukarı kıvrılıyor ben bu sesler ı duyunca korktum ılk kez boyle bıseyee şahit oluyorum ssankı adam yanımda yapıyor gıbı ne saçma düşünüyorum sonra ya balkondan gecıp benıde sıraya gecırırse dıye korkudan uyuyamadım sonra bozum kuvet musluğu kırıldı yan komşuyu cagırdık megerse bu oglanla gelın kaynana falan yasıyorlar oğlan bı geldı pazulu kaslı kıvanç benzerı :]) ben olayı anlattım arkadaşım odamızı degıstırmeyı onerdı artık ne hayaller kurduysa buda böyle anım

yok artık ya bu kadar ortalara mı dökülüyor artık pess

Kartondan evlerde mi yaşıyorsunuz hanımlar maşallah her sesi duyuyormuşsunuz

Kapıya not bırakmak mantıklı bir çözüm belki utanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…