ay hiç belli olmaz orası .farkında değilsindir .yok canım ya
ben seslerin böyle geldiğini bildiğim için
elimizden geldiği kadar sessiz yapmaya çalışıyoruz.
hem duyulmuyor hemde sessiz sedasız bitirmiş oluyoruz
ay hiç belli olmaz orası .farkında değilsindir .
şaka yapıyorum ya uyar bence rahatsız oluyorum çok çirkin eşimde duyuyor de .
ya oda gülüp geçiyor artık
geçen birşeyler yapalım dedi yorgunum dedim yattık.
Baktım sesler gelmeye başladı
5 dk sonra benimki elleri ile taaruza geçmeye başladı.
Sanırım sesler adamı teşvik etti birden
Haa haa komşu komşunun iniltisine muhtaçtır haa bu iyiymiş.
ya oda gülüp geçiyor artık
geçen birşeyler yapalım dedi yorgunum dedim yattık.
Baktım sesler gelmeye başladı
5 dk sonra benimki elleri ile taaruza geçmeye başladı.
Sanırım sesler adamı teşvik etti birden
e tamam işte sizede yararları var bu insanların bir bakıma .
Ya bizdede oyle yalniz yan dairede yeni evli bi cift vardi butun gun kavga gurultu polis komsular toplaniyordu rahatsiz olduklari icin gece de tam tersi inleme bagirma sesleri bi kere konusuBizimkilerde yaşlı apartmanda hiç öyle sesler duymuyorum üst kattaki teyze çok cazgır eşine çok bağırıyor hep kavga gürültü sesi geliyor.
başka bir aksiyon yok karşı apartmandaki goril adam dışında
Konuyu sanki ben yazmışım gibi hissettim. Aynen durumlar bizde de boyleydi. Hatta merhabalik olmamasi bile ayniydi,merhabaligimiz yok,tanımıyorduk. (Iyikide tanismiyorsun.yüzyüze baktigin insanların da ozel sesini.duymak oyle dusunmek cok.kotu )üst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar
Oklava vur yukariya sen deüst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar
23 canım :) senin?
Senin yaş kaçki?
öyle mi dersindaha karizmatik gelebilir ama canım
performans olarak çok şey bekleme
nerede 20 li yaşlarımız
33 den sonra herifler teklemeye başlıyor
Benimde 23 ama ben kendimden en fazla 5 yaş büyük birini istiyorum.23 canım :) senin?
Ya bizm gecen sene tasinan ciftte oyleydi.gunduz kavga gurultu eksik llmazdi. Ne hakaretler kufurler. Kadin serefsiz hayvan diye bagirirdi adama adamda o.. pu dan girer fahise şıllık diye kavgalari devam ederdi. Gecede ayni ama sevisirken . Bu sefer kadin hayvanim benime cevirirdi lafi adamda o..pum. fahi.. em diye ne guleedim ama . Neyseki skmdi duzeldi . Bitek yan apartmandaki komsumuzun kocasi yurtdiaindan gelmis onun telefinla aekadaslarina anlattigi hikayeleri dinliylruz. Kadin bagir cagir anlatiyor telefonda ayy dun gece bi yaptik sorma popomun ustune oturamiyorum diye anlatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?