Sevmek sevişmek güzeldir özeldir bazen benimde inleyesim gelio ama sıkıyorum disimi millet beni dinlemek zorunda değil ozelimiz sonuçta :)
Arkadaslar güzel şeyler yazmışlar bencede kapıya not bırakmak mantıklı
"Az ötede Sevişin"
"Hayvan Gibi şii Yapıyorsunuz" :)
Ormanda sevisyildizlarin altinda
Sevişmek güzeldir her yerde olur yani gerçi bebeyle nasıl olacaksa
Doru senin beben varbnmki bebeklikten cocukluga terfi etti icin rahatim
HahahaSen buyuttun rahatsin ah ah özledim kocami valla regl de oldum üstüne bitmedi gitti gideydi bizde seviseydik :)
üst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar
üst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar
Bu insanlarda parkta öpüşseler sorun evlenip evlerinde sevişseler yine sorun.Cinsellik insanın doğasında vardır bir rahatlama biçimidir aynı zamanda ki böyle olunca seslerini ayarlamaları mantıksız oluyor.Zaten günümüzdeki evlerin duvarları da kağıt gibi.Bende yatak odamdan bütün tuvalet seslerini duyuyorum ama adamlara gidip hayvan gibi şii yapıyonuz diyemiyorumhatta bazı geceler horlama sesleri duyuyorum bence zamanla alışırsınız.
Bu insanlarda parkta öpüşseler sorun evlenip evlerinde sevişseler yine sorun.Cinsellik insanın doğasında vardır bir rahatlama biçimidir aynı zamanda ki böyle olunca seslerini ayarlamaları mantıksız oluyor.Zaten günümüzdeki evlerin duvarları da kağıt gibi.Bende yatak odamdan bütün tuvalet seslerini duyuyorum ama adamlara gidip hayvan gibi şii yapıyonuz diyemiyorumhatta bazı geceler horlama sesleri duyuyorum bence zamanla alışırsınız.
goriller yerleşik hayata geçti mi ?Bizimde karşı apartmanda oturan kıllı bir goril var pc yi camın önüne koymuş cam hep açık
her balkona cama çıktığımızda onun kıllı vücuduyla karşı kaşıya geliyoruz
24 saat başından kalkmıyor
dün gece yarısı da bir müzik açmış bas bas komşulardan biri çıldırdı kan çıkacaktı
yani anlayacığın beterin beteri var biz hem görüntü hem ses kirliği yaşıyoruz
birgün belediyeye şikayet edeceğim
geçmişgoriller yerleşik hayata geçti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?