üst komşumdan gelen sesler :(

yok canım yok bizimkiler
tv cep telefonu maç bağımlısı
maç yayınları için yok hd kutu olsun diye müşteri hizmetleri ile kavga ederler.
Yatak odasındaki maç için hiç özen göstermezler
Böyle filmler falan da beklentiyi yükseltiyor işte Sonra da böyle benim gibi evde kalıyorsun. Bak millet tutkulu sevişme anılarını yazıyor, ben daha öpüşme anımı yazamıyorum
Sana katılıyorum valla öyleside çok sıradan be kardeşim.. Tamam hayvan gibi şiii yapmaya gerek yok ama yinede renkli olmalı bence
İşte biraz renklendirmeye kalkınca da duvarların(!) azizliğine uğruyorsun.
Valla şöyle bir düşündüm de eski sevgililerimi, yok anam hiçbirinin gideri yok Evde kalmam daha hayırlı olmuş İyiler de hep kapılmış zaten

[QUOTküçükrya1, post: 42435760, member: 413053"]eşin ağzını kapatıyorsa
senin çocuğa sesini duyurmaman imkansız şekerim
Suan küçük olduğu için derin uyuyor bilmiyorum bu bir sıkıntı mı ama eşim bazen cok bagirdin rezil olduk diyip duruyor is bitince kendimi çok suçlu hissediyorum napiyim yok mu edeyim kendimi yada sevismeyeyim mi[/QUOTE]

seviş canım seviş
ama bağırmadan
yoksa ağzını kapatıverir

Ohooo o da bisey mi siz yine dua edin sadece ses duyuyorsunuz ya surekli o hallerinin canli canli gormek zorunda kalsaydiniz ne yapacaktiniz :) benim karsi apartmanda var oyle sapik bi cift hatta konu da acmistim bi ara napabilirim diye. Hergun isik acik perde acik sevisiyorlardi resmen. O zamanlar kisti balkonj cok kullanmadigimdan perdemi cekip gormeyebiliyordum. Simdi sicaklarda aksamlari ancak balkonuma cikarak serinleyebiliyorum ondada burnumun dibinde her gun ne halt yediklerini izliyorum. Kadin hamile bide bir yazdir evde sadece kilotla geziyor camlar filan hep acik bide camış gibi 7/24 elinde bi yelpaze yatip duruyo arada bi banyoya giriyo cikip gelip camin onunde giyiniyo resmen tiksiniyorum artik yani. Arkamizi donup oyle oturuyoruz mecbur ama sonucta evime misafir filan da geliyor coluk cocuk hep goruyorlar valla. Nasil bir ahlaksizlik ben cozemedim hala.

Yalnız adam daha dikkatli, ağzını kapatıyormuşgün onu dinliyorum enim bildiğim genelde tam tersi olurdu ya...
Evet bana hep is bitince cok bagirdin rezil olduk diyip duruyor 5 dk sonra yine rezil olduk ya falan 1 gun onu dinliyorum yerin dibine gecesim geliyor o anlarda sonrasi utanmakla geciyor anlican ama dikkat meselesi degil ki bu bişey oluyo fiyorum ya bilerek bagirmiyorum bagirmasam ya bayilcam ya olcem gibi hissediyorum.off yasamayan bilmez neyseki herseferinde olmuyor.

ahh ahhhh

Aabsürd kalıyorum hdigima pisman pldum hee ben anormalim ama cevremde konusulsa absurd kalyorum hep ik evlendigim zamanlar millet saklıyor sanıyordum yok bende tuhaflik varmış var bende bir sorun kesin ben evlenmeden önce ruyalarimda bosalirdim hep mesela evlendikten sonra bunu yakin evli arkafaslarimla konustugumuzda böyle bişey hiç yasamadiklarini soylemislerdi erkeklerde oluyo o demislerdi yerin dibone gecmistim

Suan küçük olduğu için derin uyuyor bilmiyorum bu bir sıkıntı mı ama eşim bazen cok bagirdin rezil olduk diyip duruyor is bitince kendimi çok suçlu hissediyorum napiyim yok mu edeyim kendimi yada sevismeyeyim mi

seviş canım seviş
ama bağırmadan
yoksa ağzını kapatıverir [/QUOTE]

senin libido hormonlar tavan yapmış şekerim
çok şanslısın vallahi

Bende yeni ayrıldım ve eski sevgilimi düşününce ne bilim gideri vardı bee
Bundan sonraki hayatımı ses çıkarıp, komşularımı rahatsız edemeyerek yaşıcam

Bende yeni ayrıldım ve eski sevgilimi düşününce ne bilim gideri vardı bee
Bundan sonraki hayatımı ses çıkarıp, komşularımı rahatsız edemeyerek yaşıcam
Ben yaşça büyüklere bakıyorum Daha karizmatik geliyor artık 30 ve üzeri

Hakkaten ya evlenmeden hatta sevismeyi opusmeyi bile bilmeden ruyalarinda orgazm olan var mıydı kızlar ben tek miyim yaa

Bi kere bağırmayın bakalım noluyo
Yani ben hiç duymadım bağırmadığı için ölen komaya giren kolu kopan vs :)

Bi kere bağırmayın bakalım noluyo
Yani ben hiç duymadım bağırmadığı için ölen komaya giren kolu kopan vs :)
Hani elini kesince ayyy vs bagirirsin ya oyle birsey bu oan düşünüp sonra bagirmiyodun ki

Aynisini soyleyecektim, gece tam uyuyacagiz yani sessizlik olunca tuvalette ust komsunun ne yaptiginin sesleri ayrintisiyla duyuluyor maalesef. Yandaki cocugun bagirmasi, cizgi filmi, asagidakinin tv sesi...
Bence konu sahibi umursamamali cunku apartmanda yasayinca sessizlik mumkun olmuyor.
İnsanlar kendileri dusunup baskalari yatak odamiza sahit olmasin diyemiyorsa yapacak bir sey yok gibi.

bide şu var belki sizinkide onlara gidiyor .binada sıkıntı var bariz .hani uyar diyecem ama o zamanda kadın bozabilir seni yani .bu şekilde .

Ayy neyse ben kaçtım böyle konulara hiç takilmam normalde konu sahibi inşallah bi yolunu bulursun bu durumdan kurtulmanin.Ama kizmayin insanlara yaa herkes sessiz olacak diye biseyde yok zaten kasıtlı yapanlar azdır bunu bence

bide şu var belki sizinkide onlara gidiyor .binada sıkıntı var bariz .hani uyar diyecem ama o zamanda kadın bozabilir seni yani .bu şekilde .

yok canım ya
ben seslerin böyle geldiğini bildiğim için
elimizden geldiği kadar sessiz yapmaya çalışıyoruz.
hem duyulmuyor hemde sessiz sedasız bitirmiş oluyoruz

Hakkaten ya evlenmeden hatta sevismeyi opusmeyi bile bilmeden ruyalarinda orgazm olan var mıydı kızlar ben tek miyim yaa

Gayet şanslı bir kadınsın. Kadınların %90'ı senin yaşadıklarını yaşayamıyor. Yaşamak için herşeylerini verebilecek kadınlar var. Kendini kötü hissetme, kötü hissedecek bişey yok. Tadını çıkar.

Başkalarıyla kendini kıyaslama, herkesin fizyolojisi, psikolojisi farklı. Hepimiz farklı farklı yaşıyoruz bu duyguyu. O rüyalar sadece erkeklerde olur diyenler de halt etmiş. Ergenlikten itibaren hormonlarımız değişiyor, sevişme ihtiyacı oluyor. Evlenene kadar cinsel birliktelik yaşamayanların ya mastürbasyonla ya da rüyada o enerjiyi bir şekilde boşaltması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…