- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
duyarlar duyarlar üst kat komşu gecenin 2 sinde elk süpürgesini açmıştı oklavayla tavanı vura vura kadını kucağıma düşürecektim az kalsın ama sonunda duyurdum baya bi vura vuravileda yada o tarz bişeyle biraz tıklatsalar anlaşılır sanırım. tabi onlar o derece ses çıkarırken duyabilirlerse
bi şekilde duyurmak lazım :) bide bunlar ses çıkarıyor ama çıkardıkları sesin bu denli etrafa yayıldığını fark etmiyor olabilirler. bi şekilde uyarılırlarsa sorun çözülür büyük ihtimal eğer teşhirci değillerse tabiduyarlar duyarlar üst kat komşu gecenin 2 sinde elk süpürgesini açmıştı oklavayla tavanı vura vura kadını kucağıma düşürecektim az kalsın ama sonunda duyurdum baya bi vura vura
E iyi de bacım o adamın evi çok katlıydı, sırf bir odayı sevişme/fantezi odası olarak ayırmıştı, duvarlar neyim deri döşemeydi yanlış hatırlamıyorsamGerekli teçhizat yokken evde denersen böyle herkes duyar işte Nerede bizde öyle gri herifler
ağlamaaa aşkla sevişmek ayıp değil ama başkalarını rahatsız etmek ayıp dikkat ediosan sorun yok yada duvarların kalınlığından eminsen sorun yok devam et
kapıyı çalıp kaçsınlar o zamanevet not olabilir en azından tam olarak kimden geldiği belirsiz olur :)
duymazlar sanmam o sesle o vileda tıkırtısını
Off ne sıradan ama değil mi? Soruyorlar niye evlenmiyorsun diye bir deBizdekiler perdeyi çek
ışığı ört
çocuk uyumuşmu git bir bak
Duvarlar sıkıntılı canım komşu wc girince dinliyoruz duş alınca haberimiz oluyo dikkat konusuna gelince oda degistiriyoruz sürekli bide eşim o esnada agzimi kapıyor birgün nefessiz kalıp olmezsem iyi ben en iyisi gidip konu açayım komsularim kesin duyuyordur napacagimi bilmiyorum diye benim bir oğlum var o duymasın diye zaten çok dikkat ediyoruz diyorum ya boraz daha buyudugunde esim kafama iki kat yastık falan koyacak sanirim
çok güldüm buna bak bu da olabilir değişik bir yöntemkapıyı çalıp kaçsınlar o zaman
hem dikkatleri dağılır öyle eski iştahlarıda kalmazçok güldüm buna bak bu da olabilir değişik bir yöntem
Off ne sıradan ama değil mi? Soruyorlar niye evlenmiyorsun diye bir de
Sana katılıyorum valla öyleside çok sıradan be kardeşim.. Tamam hayvan gibi şiii yapmaya gerek yok ama yinede renkli olmalı benceOff ne sıradan ama değil mi? Soruyorlar niye evlenmiyorsun diye bir de
Yalnız adam daha dikkatli, ağzını kapatıyormuşeşin ağzını kapatıyorsa
senin çocuğa sesini duyurmaman imkansız şekerim
ama neden yaptıkları anlaşılmaz bence yine devam ederlerhem dikkatleri dağılır öyle eski iştahlarıda kalmaz
bir kere anlamazda devam ederlerse onlarada kapıyı çalıp kaçmaya devam ederler eşek değillerse anlarlar heralde. öyle bişeyde not aracılığıyla bile olsa yüzyüze gelmek istemezdimama neden yaptıkları anlaşılmaz bence yine devam ederlernotta en azından belirtiliyor
oyttt maşallahDuvarlar sıkıntılı canım komşu wc girince dinliyoruz duş alınca haberimiz oluyo dikkat konusuna gelince oda degistiriyoruz sürekli bide eşim o esnada agzimi kapıyor birgün nefessiz kalıp olmezsem iyi ben en iyisi gidip konu açayım komsularim kesin duyuyordur napacagimi bilmiyorum diye benim bir oğlum var o duymasın diye zaten çok dikkat ediyoruz diyorum ya boraz daha buyudugunde esim kafama iki kat yastık falan koyacak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?