üst komşumdan gelen sesler :(

vileda yada o tarz bişeyle biraz tıklatsalar anlaşılır sanırım. tabi onlar o derece ses çıkarırken duyabilirlerse
duyarlar duyarlar üst kat komşu gecenin 2 sinde elk süpürgesini açmıştı oklavayla tavanı vura vura kadını kucağıma düşürecektim az kalsın ama sonunda duyurdum baya bi vura vura

duyarlar duyarlar üst kat komşu gecenin 2 sinde elk süpürgesini açmıştı oklavayla tavanı vura vura kadını kucağıma düşürecektim az kalsın ama sonunda duyurdum baya bi vura vura
bi şekilde duyurmak lazım :) bide bunlar ses çıkarıyor ama çıkardıkları sesin bu denli etrafa yayıldığını fark etmiyor olabilirler. bi şekilde uyarılırlarsa sorun çözülür büyük ihtimal eğer teşhirci değillerse tabi

Bizdekiler perdeyi çek
ışığı ört
çocuk uyumuşmu git bir bak

ağlamaaa aşkla sevişmek ayıp değil ama başkalarını rahatsız etmek ayıp dikkat ediosan sorun yok yada duvarların kalınlığından eminsen sorun yok devam et
Duvarlar sıkıntılı canım komşu wc girince dinliyoruz duş alınca haberimiz oluyo dikkat konusuna gelince oda degistiriyoruz sürekli bide eşim o esnada agzimi kapıyor birgün nefessiz kalıp olmezsem iyi ben en iyisi gidip konu açayım komsularim kesin duyuyordur napacagimi bilmiyorum diye benim bir oğlum var o duymasın diye zaten çok dikkat ediyoruz diyorum ya boraz daha buyudugunde esim kafama iki kat yastık falan koyacak sanirim

eşin ağzını kapatıyorsa
senin çocuğa sesini duyurmaman imkansız şekerim

Off ne sıradan ama değil mi? Soruyorlar niye evlenmiyorsun diye bir de

yok canım yok bizimkiler
tv cep telefonu maç bağımlısı
maç yayınları için yok hd kutu olsun diye müşteri hizmetleri ile kavga ederler.
Yatak odasındaki maç için hiç özen göstermezler

Biz eşimle çok güler kahkaha atarız.Eski evimizde bitişik bir bina vardı.Bir gece 12 civarı gülüşüp kahkaha atıyoduk.(Sevişme falan yoktu)Yandan güm güm duvara vuruldu(Yan binadan)Hiç hoş değil böyle şeyler bağıra çağıra sevişmek tamam abartı oluyor ama ota ..duvara vurulmaz kardeşim özel hayata saygı biraz da..

ama neden yaptıkları anlaşılmaz bence yine devam ederler notta en azından belirtiliyor
bir kere anlamazda devam ederlerse onlarada kapıyı çalıp kaçmaya devam ederler eşek değillerse anlarlar heralde. öyle bişeyde not aracılığıyla bile olsa yüzyüze gelmek istemezdim

oyttt maşallah

[QUOTküçükrya1, post: 42435760, member: 413053"]eşin ağzını kapatıyorsa
senin çocuğa sesini duyurmaman imkansız şekerim [/QUOTE]
Suan küçük olduğu için derin uyuyor bilmiyorum bu bir sıkıntı mı ama eşim bazen cok bagirdin rezil olduk diyip duruyor is bitince kendimi çok suçlu hissediyorum napiyim yok mu edeyim kendimi yada sevismeyeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…