Üst komşumla problemim

Allah sabır versin size canım nerde oturuyorsunuz acaba site yönetimi yokmu yada taşınmayı düşünmüyormusunuz işiniz çok zor insan sinirden çatlar resmen

üst komşumla yaşadığımız sorunu bende anlatmak istedim onlar sonradan taşındı sadece merhabamız var salon balkonları kapalıdır bizimki ise açık hanfendi balkonun dışına ip germiş çamaşırlarını ipe seriyor sarkıtıyor yani dış kısımdan güzel bir semtte açık site içinde oturuyoruz nekadar kötü bir görüntü olduğunu söylememe gerek yok bence onu geçtim zaten ama çarşaf sererken boyuna aşağı sarkıtıyor benim balkon komple kapanıyor rüzgar esiyor çarşaf saga sola savruluyor yazın balkon açık olunca çarşafı neredeyse salona geliyor sertdigi herşey sarkıyor ben o odaya girerken sürekli gözüme takılıyor birde çalıştığı için hemen almıyor kuruyanı bekletiyor öyle günlerce bir gün dayanamadım görevliden haber gönderdim eşimede patladım oda akşam eve gelince tüm çamaşırları çekti aşağı bıraktı ertesi akşam kapım çaldı iki adam ve üst komşu duymadığım hakaret kalmadı kadın babası ve kardeşini üzerime saldı resmen komşuymuşuz idare edecekmışım sizi buradan sürerim diye tehdit etti adam beni sinirlerim bozuldu çok ağladım ozaman eve gelince bu defa eşim bir arkadaşı ile yukarı çıktı erkekse şimdi çıksın diye adamlar kaçımştı kadının kocası ise özür dilemiş onların adına ama maalesef hala çamaşır sermeye devam ediyor geçen çamaşırları kendiliğinden bahçeye düştü sabah baktım yerden külot atlet topluyodu

Aynı durumu kuzenimde yaşadı , belediyeye şikayette bulundu ama o resim çekti ki kanıt istiyorlar yani istediler o balkonuna yemek masasına gelen tozlarıın resmini çekti , ve camdan onu silkelerken videoya çekti , bunu cd ye aktarıp belediyeye gitti , kadın para cezası aldı. Ayrıca camdan halı silkelemek kat mülkiyeti yasasının 18. maddesine aykırıdır 70 lira para cezası çekmişlerdi bence kadını uyar şikayet etmek zorunda kalıcam de. Baktın devam ediyor belediyeye git ama dediğim gibi resim falan istiyorlar delil olmadan olur mu herkes kafasına göre birilerini şikayet eder o zaman. O sileledği an video resim çek. Video daha iyi olur.

Allah sabır versin size canım nerde oturuyorsunuz acaba site yönetimi yokmu yada taşınmayı düşünmüyormusunuz işiniz çok zor insan sinirden çatlar resmen

Ev kendimize ait canım anlayisli komşularımız sayesinde biraz daha birikim yapıp ya en üst kat ya da müstakil düşünüyoruz üstte kimse olmasın ya onceleri anlayisli davranmaya çalıştık ama iste ama...büyük bir site degil iki bloklu 38 daireli minik site Aksaray'dayiz (lütfen İstanbul Aksaray ile karıştırmayın :-(. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…