Üst komşumuz

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.839
1.165
373
Merhaba kızlar üst komşumuzdan bıktım artık :( Benim yatak odamla onların yatak odası aynı hizada her sabah bazanın arkası izmaritle dolu komidinin üstüne bile düştüğü oldu balkon ona keza adam sürekli içip içip bağırıyor son ses melankolik şarkılar gece gece uyutmuyorlar yiğenleri geldiginde tam bi ezziyet bir misafir geldiğinde utanıyoruz artık sesten eşinden ayrıldığı boşanma kağıdını yakmış külleri arabanın üstüne ve çamaşırlarımıza gelmiş hadi bi yangın çıksaydı uyardık kaç defa kibarca annesi babası hasta diye onlara söyleyip üzmek istemiyoruz ama ben artık ders çalışamaz oldum eşi burdayken yatak odalarını balkona taşıdılar yine bir şey demedik o sıcakta içerde tıkıldık.Ne yapsak bilmiyorum :(

Ev alma komsu al derler benimde basimda var bi tane :31: Allah yardimcimiz olsun.. Uyarmaktan baska ne yapabilirsiniz ki?... Zira bizde komsularimizi nazikce uyardik daha fazlasini yapamayiz..

Ev alma komsu al derler benimde basimda var bi tane :31: Allah yardimcimiz olsun.. Uyarmaktan baska ne yapabilirsiniz ki?... Zira bizde komsularimizi nazikce uyardik daha fazlasini yapamayiz..

Almaz olsaydık şu evi :50: Amin amin evet yani sonuçta onlarda para verip almışlar o evi..Kabaca uyarmak bana göre değil yani karşımdaki kırılsın istemem hemde güvenmiyorum o kadar şey yapan insan bi sinirlense :(

Almaz olsaydık şu evi :50: Amin amin evet yani sonuçta onlarda para verip almışlar o evi..Kabaca uyarmak bana göre değil yani karşımdaki kırılsın istemem hemde güvenmiyorum o kadar şey yapan insan bi sinirlense :(
Haklisin. Apartmanda baska rahatsiz olan var mi?

Haklisin. Apartmanda baska rahatsiz olan var mi?

En üst kattalar zaten ama merdivenden inerken falan adam kusar sürekli yiğenleri apartmanı yıkarlar başımıza :( Zaten apartmandaki herkes birbiriyle muhalefet kavga halindeler 2 kişi taşındı bu sorun yüzünden darısı bize olsaydı keşke :(

En üst kattalar zaten ama merdivenden inerken falan adam kusar sürekli yiğenleri apartmanı yıkarlar başımıza :( Zaten apartmandaki herkes birbiriyle muhalefet kavga halindeler 2 kişi taşındı bu sorun yüzünden darısı bize olsaydı keşke :(
Ayyy :26: Allah yardimciniz olsun o halde. Ya katlanacaksiniz gormezden gelip.. Yada (zor ihtimal) tasinmayi dusuneceksiniz..

Back
X