Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evim büyük sayılır 200 m2 3 yatak odası açık mutfak salon kiler var kahvekolik
çok araştırdık
en iyi çözüm aslında üst kattın tabanına 5cm kalınlığında taş yünü döşenmesi ama tabiiki kabul edilmesi zor bir durum neticede yapılmış bitmiş yerleşilmiş ev kolay mı düzenini bozmak ev içindeyken inşaata girmek
biz tavana yaptıralım dedik ev 15 cm daralır dediler ki tavana yapılacaksa sesi engellesin diye 10 cm yaptırmak daha iyi olurmuş o da %70 oranında engellermiş
ona da 1500 tl el emeği +malzeme masrafları demişlerdi
o da takriben 3500 tl tutuyodu yani 5 bin tavan için e yeri söktür tabana yaptır döşemeyi tekrar yaptır tabi yer 6-7 cm yükseleceği için dolapları kapıları değiştir
20000 tl tutacaktı
biz eşimle kimseye yüzgöz olmayalım boşyere yüz yüze bakacağız eninde sonunda
aynı apartmanda oturuyoruz bir ihtiyacımız olduğunda birbirimize koşarız diye lisanı münasiple ve yalıtımı güçlendirmekle halledim dedik
neyse gene anlayışlı sayılırlarmış ki düzeldi öbür türlü olsa hayatım harap olurdu
ilköğretimde çalışıyorum hergün yüzlerce çocukla haşırneşirim eve gidince çıt olsa uykum kaçıyor o nedenle sessizlik çok önemli benim için
hahah abim kadar yapamam inan ama kadınlara da müstahak elin penceresi önünde car car bi de çekirdek atmak...herşey iyi de çivi olayı iyi değil canım düşünme bile derim....eden bulur unutma...boşver eğer bilerek ses yapıyorlarsa bulurlar yaptığını...
yok cnm ya yapmam zaten öyle bişey. o kadar gaddar değilim. hem yapsam nolcak çivi batınca yine hastaneye benim kocama gidecekler![]()
bu polis çağırma işi nasıl oluyor, benim komşumdan gündüz ses geliyor. gündüz çağırsam olmaz mı?
ketçap, mayonez.. koptum, koptummmm
o kadar güldüm ki şu çivi olayına
Allah da siizi güldürsün
napıyım cnm ya yukardan sular dökülüyo ohhhhhhhhhhh ii oldu ona bi tek temiz onlar ya bütün dünyada.hiç sevmem temizlik hastalarını da. evlerini temi,zlemekten toplamaya fırsatları olmaz sürekli temizlik ama ev dağınık. ne işe yarar ki o zaman temizlik. o yaptıkları temizliğin onda birini kendi temizliklerine göstermezler. pispis saçları haftalar önce yıkanmış yağlı saçlarıyla gezerler. çok var öyle temizlik hastası olup da pis pis günlerce yıkanmayıp ter kokan saçından yağ damlayan tanıdıklarım![]()
amin canım.. neyseki benim yukarımdaki gidecek bu ay içinde. ama bizim de tayin çıkcak muhtemelen. bakıyorum artık müstakil ev falan napıyım... sinir hastası olmaktansa biraz daha fazla para verip müstakil tutarım
en güzeli kesinlikle. çok para olacak böyle havuzlu bahçeli bi evde oturacaksın. ohhh misss
hatta alacaksın öyle bi ev. bu komşular komşuluktan soğutuyolar insanı. geçen gördüm mesela yukardakini salak bana slm vermiyo görmemezl,ikten geldim o da beni görmemezlikten geliyo. snra baktım eşime bakıyo ona slm vercek yani. kocam da görmemezlikten geldi![]()
ses çıkarcak başka bişi bulamadım ama![]()
bende üst kattayım ama alttakileride düşünüyorum bebek oluncayakadar herkes rahat şimdilik ama ağlayınca apartman inler valla:84:
Canım kesinlikle haklısın...
Benim de üst kata birileri taşındı aman Allahım...
Kadının köpeği var sabahın 7'sinde uyanıyorum o lanetler yüzünden...
Bi köpek havlaması bi koşması çileden çıkıyorum...
Köpekleri çok severim ama bunlar yüzünden soğudum...
Bence baban olmadığı bi gün git konuş annesiyle...
benim üst katıma da yeni bir aile taşındı köpekleri var
şimdilik fazla sesi çıkmıyor ama arada balkona çıktığımda havlama sesini duyuyorum korkuyorum:26:
ya apartmanda köpek beslenmez ki![]()