Seni anlıyorum üst katımda bir canavar yaşıyor.
Ama kayınvalide gelin karşılıklı oturuyorlar çift dairede.
benim üstümde oturan kayınvalide ..
1 yıl hiç ses etmedim tek laf söylemedim hiçbirşey yapmadım.
bir gece saat 01:00 gibi delirdim.. çocuğu kovalayan aile büyükleri evde koşturup gülüşüyorlar.. gittim merdaneyi aldım tavanı yıktım desem yeridir o kadar sert vurmuşum ki tozlar boyalar döküldü tavandan.. eşim kızdı.. yapma sabırlı ol vs dedi.bir yıl sabretmişim ne kadar sabredeyim daha ? sustular. bir daha da yapmadılar.
bir kere daha yaparlarsa yöneticiye gidip belediyeye başvuracağımı söyleceğim..
bazı arkadaşlar çocuktur yapar demişler.. hepimiz çocuk olduk,binlerce de çocuk tanıdık.
çocuk hasta da olabilir hiperaktif de olabilir doktor var terapist var götürürsün..
hayvan gibi yetiştirmezsin olur biter..
çocuğuna laf geçiremeyenler "amaaaaa çocuk bu yapacak yaramazlık "diyerek sıyrılıyorlar..
Ama kayınvalide gelin karşılıklı oturuyorlar çift dairede.
benim üstümde oturan kayınvalide ..
1 yıl hiç ses etmedim tek laf söylemedim hiçbirşey yapmadım.
bir gece saat 01:00 gibi delirdim.. çocuğu kovalayan aile büyükleri evde koşturup gülüşüyorlar.. gittim merdaneyi aldım tavanı yıktım desem yeridir o kadar sert vurmuşum ki tozlar boyalar döküldü tavandan.. eşim kızdı.. yapma sabırlı ol vs dedi.bir yıl sabretmişim ne kadar sabredeyim daha ? sustular. bir daha da yapmadılar.
bir kere daha yaparlarsa yöneticiye gidip belediyeye başvuracağımı söyleceğim..
bazı arkadaşlar çocuktur yapar demişler.. hepimiz çocuk olduk,binlerce de çocuk tanıdık.
çocuk hasta da olabilir hiperaktif de olabilir doktor var terapist var götürürsün..
hayvan gibi yetiştirmezsin olur biter..
çocuğuna laf geçiremeyenler "amaaaaa çocuk bu yapacak yaramazlık "diyerek sıyrılıyorlar..