Üst komşumuzun kapısına dayanıp kavga çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum

Apartman zor iş özellikle bunu bir şancı ve opera yapan biri olarak söylüyorum.
Çok şürkür ki çok anlayışlı ve sanatsever insanlarlayım.
Bundan önce ki evimizde o zaman lisedeydim
çocuklu bir aile vardı ve düşman başına..
Aynı şeyleri yaşadım en son ortalığı birbirine kattım çirkefleştim ve taşındılar.
Ben en alt kattayım ama maşallah karton gibi evler biri hapşursa biz burdan çok yaşa diyoruz.
Bende piyano çalıyorum.. Gitar çalıyorum. Ve GÜRÜLTÜ yerine MÜZİK duyurmamdan da şikayetçi olan kimse yok hatta istek eser isteyenler var çok şükür bunu laf etmediler :49:
Her şeyin zamanı var tabii bunlar bu zamanlar içerisinde yapıldığı sürece saygı sevgi ve hoşgörü oluşur..Gürültüye gelincede malesef bütün bunlardan yoksun bireyler var ve onların çocukları.
Nasıl gördüklerinibilmeyiz ama çocuklarına gösterdikleri terbiye dışı bir hareket.
Bende çoook yaramazdım fakat asla bir yerde annemin dibinden ayrılmazdım bir şeyi meralk edip dokunmazdım bile hele birde gece 9 dedi mi saat uyurdum ufacık kuzenlerim var onlarda öyle alıştılar..
Böyle eğitim verilmezse patavatsız bireylerde büyüyor olacak.
Bence siz çok hoşgörülü olmayın böyle bir konuda onlarda zerre hoşgörülü yok çünkü..
Sertçe dile getirin babanızdan bu kadar çekinmenize gerek yok takmayın onu söylesin dursun.

canım ben kızımı da bazen sıpa diye seviyorum hatta eşşek sıpası diye:1:

allah kimsenin tepesine böle komşular vermesin

ay dün yazdigimi okudumda :) nasil yazmisim anlamadm,sanirim canim sIkkndi böyle konusmusum:)
ya ben de her gördügüm cougu essek sipsasi diye seviyorum ve benim takildigim konuya bak
sanirim dün biraz gergindim muhalefet olmak istedim,bilemiyorum ruh halimden kaynakli
kusura bakmayin yaa sacmalamisim

ay dün yazdigimi okudumda :) nasil yazmisim anlamadm,sanirim canim sIkkndi böyle konusmusum:)
ya ben de her gördügüm cougu essek sipsasi diye seviyorum ve benim takildigim konuya bak
sanirim dün biraz gergindim muhalefet olmak istedim,bilemiyorum ruh halimden kaynakli

yok cnm önemli değil.
benim kızım sürekli uyandığı için gece gündüz hiç uyumuyordu bebekken. hoş şimdi de pek uyuduğu söylenemez...
apartmandaki herkes diyor senin kızın kadar uyumayanını görmedik diye.
hatta bi gün öyle zor uyuttum ki 3 saat mi, ne salladım. neyse kulak pamuğu vardı plastik kutuları oluyor ya kendi kutusu. neyse içinde kulak pamuğunu alırken,pamuk kısmı az bişey değdi plastik kutuya yani kendi kutusuna ve o sese uyandı..
ben artık ağlıyordum allahım suçum ne diye...

yok cnm önemli değil.
benim kızım sürekli uyandığı için gece gündüz hiç uyumuyordu bebekken. hoş şimdi de pek uyuduğu söylenemez...
apartmandaki herkes diyor senin kızın kadar uyumayanını görmedik diye.
hatta bi gün öyle zor uyuttum ki 3 saat mi, ne salladım. neyse kulak pamuğu vardı plastik kutuları oluyor ya kendi kutusu. neyse içinde kulak pamuğunu alırken,pamuk kısmı az bişey değdi plastik kutuya yani kendi kutusuna ve o sese uyandı..
ben artık ağlıyordum allahım suçum ne diye...

Üst komşumu ıyyyy benimkini duysanız hepiniz halinize şükredersiniz sanırım....Benimkini Allah düşman başına vermesin o kadar diyorum yanii...

Benimki temizlik hastası 24 saat temizlik yapar,geçen gece 3 te koltukrı çekip süpürüyordu, uyarmak bağımak çağırmak kesinlikle çözüm değil...Ev sahibim sırf onun çirkeflikleri yüzünden evini bırakıp gitmiş düşünün artık...Kısaca ilk olayı anlatayım;yeni taşındığım günlerde balkona bir çıktıp üst komşu halı yıkıyor, buraya kadar herşey normal, ama sonra bir gördüm ki halıyı sarkıtıp hortumla duruluyor, hortumun ucunu görüyorum, bağırdım çağırdım oralı olmadı, çıktım yukarı napıyorsun diye ne dese bağenirsiniz oda üst komşusuyla anlaşmış ikiside halı yıkacakmış bugün...Bende dedim yanlış kişiyle anlaşmışsın senin suyun bana geliyor derhal kapa o suyu dedim, bağıra çağıra kapadı...Neyse huylu huyundan vazgeçermi, kadın ruh hastası hergün halılar silkilir benim yemek masamı görse bile çekinmeden silker,sigarasını aşağı çırpar,çöpünü aşağı atar ve en komiğide eşi yönetici ve malesef ev sahibi...

Derken bu yaz bu hanımın kızları yine aynı şekilde halı yıkadı bu sefer suyun debiside okadar yüksekki bütün sular benim açık olan salon camımdan içeri kadar girdi,perdeler camlar o biçim anlayacağınız...Bende çıldırdım tabi utanmaz kız bana senin camın kirlenmesin diye halımı durulamıycakmıyım demez mi? Anasına ne ki danası ne olsun hesabı...Dedim şimdi polis çağırıyorum,tabi bu sırada ağız dalaşı falan Allahtan evdede misafirm var oda gördü herşeyi...

Neyse çok geçmeden kızın annesi geldi,dedim heralde özür dileyecek :)) Kadın nerdeyse üzüerime yürüyüp beni dövüyordu..Utanmadan bana burası benim müstakil evim dilediğimi yaparım sende ses çıkaramazsın demezmii...Dedim hanfendi burası apartman dairesi bir kere müstakil ev değil,haa benim kiracı olmamı kastediyorsan bu evin kirasını ödediğim sürece bu ev benim gibi laflar ettim...Kadın daha çok çıldırdı, ben çok sakindim ve öğretmen edasıyla tane tane konuştukça kendi cahilliğine kapatmak için çirkefleşti...Derken komşular aldı götürdü ve bende göz dağı vermek için şikaetçi olacam ve tazminat ödeyecen diye gözünü korkuttum...Derken eşime anlattım herşeyi oda onun kocasıyla konuştu ve kocasıda daha önce ev sahibimde aynı şeyden şikayetçi olduğu için karısına bağırark saf dışı etti ve bir nevi şimdi dikkat ediyor ama cahil insan işte insanlara deşifre olduğu için dışrdan kimseye göstermiyorda gece yarıları gürültü yaparak tahrik etmeye çalışıyor...Allah tan duymamaya çalışıyorum ozamanda daha çok deli oluyor,valla koca ilçeye rezil oldu çirkef kadın, ruh hastasıyla uğraşmak zor anlıyacağınız...

Üst komşumu ıyyyy benimkini duysanız hepiniz halinize şükredersiniz sanırım....Benimkini Allah düşman başına vermesin o kadar diyorum yanii...

Benimki temizlik hastası 24 saat temizlik yapar,geçen gece 3 te koltukrı çekip süpürüyordu, uyarmak bağımak çağırmak kesinlikle çözüm değil...Ev sahibim sırf onun çirkeflikleri yüzünden evini bırakıp gitmiş düşünün artık...Kısaca ilk olayı anlatayım;yeni taşındığım günlerde balkona bir çıktıp üst komşu halı yıkıyor, buraya kadar herşey normal, ama sonra bir gördüm ki halıyı sarkıtıp hortumla duruluyor, hortumun ucunu görüyorum, bağırdım çağırdım oralı olmadı, çıktım yukarı napıyorsun diye ne dese bağenirsiniz oda üst komşusuyla anlaşmış ikiside halı yıkacakmış bugün...Bende dedim yanlış kişiyle anlaşmışsın senin suyun bana geliyor derhal kapa o suyu dedim, bağıra çağıra kapadı...Neyse huylu huyundan vazgeçermi, kadın ruh hastası hergün halılar silkilir benim yemek masamı görse bile çekinmeden silker,sigarasını aşağı çırpar,çöpünü aşağı atar ve en komiğide eşi yönetici ve malesef ev sahibi...

Derken bu yaz bu hanımın kızları yine aynı şekilde halı yıkadı bu sefer suyun debiside okadar yüksekki bütün sular benim açık olan salon camımdan içeri kadar girdi,perdeler camlar o biçim anlayacağınız...Bende çıldırdım tabi utanmaz kız bana senin camın kirlenmesin diye halımı durulamıycakmıyım demez mi? Anasına ne ki danası ne olsun hesabı...Dedim şimdi polis çağırıyorum,tabi bu sırada ağız dalaşı falan Allahtan evdede misafirm var oda gördü herşeyi...

Neyse çok geçmeden kızın annesi geldi,dedim heralde özür dileyecek :)) Kadın nerdeyse üzüerime yürüyüp beni dövüyordu..Utanmadan bana burası benim müstakil evim dilediğimi yaparım sende ses çıkaramazsın demezmii...Dedim hanfendi burası apartman dairesi bir kere müstakil ev değil,haa benim kiracı olmamı kastediyorsan bu evin kirasını ödediğim sürece bu ev benim gibi laflar ettim...Kadın daha çok çıldırdı, ben çok sakindim ve öğretmen edasıyla tane tane konuştukça kendi cahilliğine kapatmak için çirkefleşti...Derken komşular aldı götürdü ve bende göz dağı vermek için şikaetçi olacam ve tazminat ödeyecen diye gözünü korkuttum...Derken eşime anlattım herşeyi oda onun kocasıyla konuştu ve kocasıda daha önce ev sahibimde aynı şeyden şikayetçi olduğu için karısına bağırark saf dışı etti ve bir nevi şimdi dikkat ediyor ama cahil insan işte insanlara deşifre olduğu için dışrdan kimseye göstermiyorda gece yarıları gürültü yaparak tahrik etmeye çalışıyor...Allah tan duymamaya çalışıyorum ozamanda daha çok deli oluyor,valla koca ilçeye rezil oldu çirkef kadın, ruh hastasıyla uğraşmak zor anlıyacağınız...

biran önce kaç oradan arkadaşım. böyleleri insanı hasta eder.....

zavallı kızım benim koşma yapma etme aşağıda insan var diye diye bıktırdık çok sıktık 4 yaşındaki yavrucağı..pandufları ses yapıyor çıkar onu derken eşim geçenlerde dayanamadım;ya tamam çocuğa bakmak güzel de dün yukarıdaki sabahın 6 sında terlikleri giymiş şak şak şak bi ordan oraya yürüyor bu çocuk akşam saatinde yürüyor bırak yürüsün ya bizim kadar çocuğunu sıkan yok aşağıdaki gece 1.5 ta çekiçle tak tak bi yere vuruyor kapıkar desen o biçim ! bırak dedim..
bana kızdı eşim olsun beni başkası ilgilendirmez.

hayır hakkaten kızım top oynama kızım koşma kızım sabahın köründe gülme sesli sesli...düşündüm de hele de bu konuyu gördükten sonra ben bu çocuğun yerinde olsam sanırım isyan ederdim.maşallah sabrına kızımın...
senin olaya gelince insan elbette çocuğuna baklmalı ha arad bir olur bak arada bir yapıyorsa bırak ses yapsın...ama gece 1 de 2 de hergün ama hergün ses oluyorsa elbette rahatsız eder..ne yalan sölim artık biraz kızıma arada bir izin veriyorum yoksa çocuk 4 duvarda çatlıcak..

Son düzenleme:

ben de kaç derim ..aslında böylelerin hakkından dişli birisi gelir...halı mı duruluyor hortumla çekiverecksin aşağı halısını pis yere hahhaha bak bi daha yapar mı...abim geldi aklıma..bahçe katında oturuyorlar.pencere kısmı bahçeye denk..anlatıyor;kadınlar her gün çıkıyor bağrış çağrışş konuşmaları bir de çekirdek çitliyor ..kafa kalmadı...aldım elime çalı süpürgesini çıktım bahçeye ver Allah ver tozu süpürdüm üstlerine doğru..hepsi kaçıştı bir daha da pencerenin önünde oturmadılar:DDD ahhahah koptummm "sen şimdi ciddi ciddi süpürdün elinde süpürgeyle "dedimm evettt diyor bi de...bi keresinde de "uyarıyorum apartmanda ayakkabıları merdivende ta ortaya çıkarmayın millete geçecek yer bırakın diye dinleyen yok..aldım ayakkabının tekini ta apartman girişine fırlattım diyor....böyle şirretlikler bu tip ruh hastalarına gerek....Allah bilmiş de abimi kadın yaratmamış :9::9:

Apartman zor iş özellikle bunu bir şancı ve opera yapan biri olarak söylüyorum.
Çok şürkür ki çok anlayışlı ve sanatsever insanlarlayım.
Bundan önce ki evimizde o zaman lisedeydim
çocuklu bir aile vardı ve düşman başına..
Aynı şeyleri yaşadım en son ortalığı birbirine kattım çirkefleştim ve taşındılar.
Ben en alt kattayım ama maşallah karton gibi evler biri hapşursa biz burdan çok yaşa diyoruz.
Bende piyano çalıyorum.. Gitar çalıyorum. Ve GÜRÜLTÜ yerine MÜZİK duyurmamdan da şikayetçi olan kimse yok hatta istek eser isteyenler var çok şükür bunu laf etmediler :49:
Her şeyin zamanı var tabii bunlar bu zamanlar içerisinde yapıldığı sürece saygı sevgi ve hoşgörü oluşur..Gürültüye gelincede malesef bütün bunlardan yoksun bireyler var ve onların çocukları.
Nasıl gördüklerinibilmeyiz ama çocuklarına gösterdikleri terbiye dışı bir hareket.
Bende çoook yaramazdım fakat asla bir yerde annemin dibinden ayrılmazdım bir şeyi meralk edip dokunmazdım bile hele birde gece 9 dedi mi saat uyurdum ufacık kuzenlerim var onlarda öyle alıştılar..
Böyle eğitim verilmezse patavatsız bireylerde büyüyor olacak.
Bence siz çok hoşgörülü olmayın böyle bir konuda onlarda zerre hoşgörülü yok çünkü..
Sertçe dile getirin babanızdan bu kadar çekinmenize gerek yok takmayın onu söylesin dursun.

Gürültünün türünden çok saati önemli aslında. Saat 10'dan sonra hiçbir türlü gürültü yapılmaması lazım. Meslektaş sayılırız ama ben Konservatuvar'da klasik gitar okudum, şan değil, ve 8 yaşımdan beri de evde piyano çalarım ama eve 2. bir piyano (dijital, dolayısıyla istenildiği zaman sessiz, siz elbette bilirsiniz ama bilmeyenler olabilir) alana dek gece 9'dan sonra piyanoya dokunduğumu bilmem. Bir arkadaş da yazmış sizden önce, köyden indim şehire tarzında insanlardan da çekiyoruz, 7. nesildir şehirde yaşayan elit piyanistlerden de diye. Haklı. :) İster yaptığımız müzik olsun, ister çocuğumuzun sesi, hepsini kontrol etmek durumundayız. Ben hiçbir zaman şikayet almadım hatta sizin dediğiniz gibi istek isteyen bile olurdu, "şunu çal başımın ağrısına iyi geliyor" şeklinde... :) Ama gece 12'de sesli müzik yapacak olsam hiçbirinin memnun kalacağını sanmam, karşılıklı saygıyı yitirmemek lazım. Bu anlattıklarım, 1 sene öncesine dek uzun yıllardır oturduğum apartman için geçerliydi, tek bir aile hariç... Şimdi aynı semtte başka bir apartmandayım.
Eski evimizde tüm apartmanda sadece benim üst katımda oturan aile sorunluydu. 50 küsür yaşlarda bir anne baba, 30'lu yaşlarda bir kızları bir de oğulları vardı, ben hayatımda bu kadar rezil insanlar tanımadım. Yaptıklarını anlatsam şaşar kalırsınız; zaten anlatmakla da bitmez! Neyse taşındım, şimdi en üst kattayım, yan daireden pek ses gelmiyor çünkü mimari yapı ses gelmesine çok müsait değil, alt kattaki anne kız sabahtan başlıyorlar çığlık çığlığa kavga etmeye, gece 1-2'de de kapıştıkları çok oldu, duyup uyandığım da oldu ama benim için önemli olan kızımın uykusu bölünmesin. Kızım da çok şükür artık derin uyuyor, alt kattan gelen sesler üst katta olsa kesin uyanırdı ama şükür alt kattalar o anne-kız. Bir defa uyaracak oldum, kadın bana söylemediğini bırakmadı. Oysa ben onun üst katındayım, avantajlı olan benim, istesem hayatını cehenneme çeviririm ama yapmıyorum. Kızım deseniz, çocuk var mı yok mu anlamıyoruz derdi eski alt komşum, doğduğundan beri öyledir, yapısı sakin, benim özellikle yaptığım bir şey yok. (Alt kattakiler çok şanslı yani!) Tabii şarkı söylüyor, dans ediyor, oyun oynuyor ama bazı çocuklar gibi yırtınırcasına "böğürmeden", oraya buraya vurmadan... Akşam 8-9 yatar uyur, sabah 7 gibi kalkar BBC'de çocuklar için olan sabah programlarını izler ama sesini kısık açar ki aşağıya ses gitmesin. :) 4,5 yaşında bunu yapabiliyor demek ki bir 'insan', ama etrafımızdaki yetişkinler gerektiğinde o yaşta bir çocuğun sağduyusunda bile olamıyorlar ne yazık ki.

Son düzenleme:
canım senı cok ıyı anlıyorum. eskı evımde benımde oyle bır kalabalık aile oturuyordu ust katımda. 3 cocugu vardı. allahım butun sesler evımın ıcındeydı sankı. kızım daha 2 aylık falandı. gece 4 tam uyutmusum (zaten uyuduguda 2 saattı) yukarıdan bır ses cosuklar kosuyorlar ama sankı evın ıcındeler bagırıyolar falan. sagolsun annesıde bagırıyoo "yavas olun asagıda ınsan uyuyooo" dıye..
kızım uyandı tabı o seslere esımde "allah razı olsun bak bızı dusunuyorlar " demıstı sınırımden gulmustum vallah.
tabı aıle apartmanında oturdugum ıcın ve tek yabancı ben oldugum ıcın sıkayet falan edemedım kadın bıraz degısıktı yanı. cok sukur evden tasındım sımdı en ust kattayım ustumde kımse yokkk cok sukurr :9:

Benim bebeğim eski apartmanımızdaki üst komşu olacak o insan müsveddeleri yüzünden 2 yaşında öğle uykusunu bıraktı. :( Özellikle rica etmeme rağmen, defalarca uyarmama rağmen, kasıtlı olarak bebeğimin uyku saatini bekleyip tam o anda tepesinde süpürge açıyorlardı ve 15 metrekare yeri abartmıyorum 1,5 saat boyunca sağa sola vura vura süpürüyorlardı. Gece bahçeye inerler geceyarılarına dek böğüre böğüre otururlar misafirleriyle, kaç defa polis çağırdım. Gece de defalarca uyandırdılar kızımı ve ben şikayet edince bağırıyorlardı "uyutmayacağız çocuğunu" diye, böyle manyaklardı, apartmanda herkes nefret ediyordu onlardan. Ama ben de uyumak isteyip de uyuyamayıp çaresizce ağlayan bebeğim adına öyle bir ah ettim ki, artık nerelerinden nasıl çıkacak bilmiyorum ama çıkacak. Şimdi taşındığım apartmanda en üst kattayım, özellikle üstümde komşu olmasın diye en üst kat tercih ettim, o derece nefret ettirmişlerdi beni. Ama iki yakaları bir araya gelmiyor, gelmeyecek. Daha başlarına ne işler gelecek kimbilir, inşallah gelir de duyarım.

Benim bebeğim eski apartmanımızdaki üst komşu olacak o insan müsveddeleri yüzünden 2 yaşında öğle uykusunu bıraktı. :( Özellikle rica etmeme rağmen, defalarca uyarmama rağmen, kasıtlı olarak bebeğimin uyku saatini bekleyip tam o anda tepesinde süpürge açıyorlardı ve 15 metrekare yeri abartmıyorum 1,5 saat boyunca sağa sola vura vura süpürüyorlardı. Gece bahçeye inerler geceyarılarına dek böğüre böğüre otururlar misafirleriyle, kaç defa polis çağırdım. Gece de defalarca uyandırdılar kızımı ve ben şikayet edince bağırıyorlardı "uyutmayacağız çocuğunu" diye, böyle manyaklardı, apartmanda herkes nefret ediyordu onlardan. Ama ben de uyumak isteyip de uyuyamayıp çaresizce ağlayan bebeğim adına öyle bir ah ettim ki, artık nerelerinden nasıl çıkacak bilmiyorum ama çıkacak. Şimdi taşındığım apartmanda en üst kattayım, özellikle üstümde komşu olmasın diye en üst kat tercih ettim, o derece nefret ettirmişlerdi beni. Ama iki yakaları bir araya gelmiyor, gelmeyecek. Daha başlarına ne işler gelecek kimbilir, inşallah gelir de duyarım.
:53:pislikler.çocuk o ya ne düşmanlığın var o sabiye.ahın çıkar arkadaşım hiç merak etme.

canım kafan bi takıldıysa çıt ses çıksa sinirin bozulur seni anlayabiliyorum...çoçuğun suçu yok ama suç ailesinde annesinde babasında;)Yumuşak bir dille uyarabilirsin yani konuşmadan sorun çözülemez;)müzik dinleyerek uyu bugünlük tak kulaklığı kulağına:)

:53:pislikler.çocuk o ya ne düşmanlığın var o sabiye.ahın çıkar arkadaşım hiç merak etme.

Çıkar canım, çıkmaz mı? Allah'ın adaletine güvenim sonsuz, ona havale ettim. Kimse ondan iyi intikam alamaz.
Şimdi kızım 4,5 yaşında ve zaten başka bir apartmanın en üst katındayız ama o insan müsveddeleri yüzünden neler çektiğimizi ben bilirim. Hatırladıkça bile sinirim bozuluyor.
Ev alma komşu al diye boşuna dememiş eskiler... Eviniz cennet gibi bile olsa komşuda iş yoksa cehenneme döner o ev...

Ev alma komşu al diye boşuna dememiş eskiler... Eviniz cennet gibi bile olsa komşuda iş yoksa cehenneme döner o ev...

çok doğru.. 4 kişilik apartmanda bi tane bile komşu yok. üst kattakilere ilk zamanlar görünce iyi aksamlar, günaydın diyorduk.ya cvp gelmiyordu yada ağızlarının içinde birşeyler geveliyorlardı küfür mü ediyor cvp mı veriyor anlaşılmıyordu :27:

cnm benim bekarkenki yani annemin evindeyken üst komşum da halıyı böyle sulu sulu seriiyordu şarrrrr tepemizden aşşa sular akıyo balkon camlar o biçim....

ben de bıktım artık şırıngaya ayçiçek yağı doldurdum sıktım halılarına. ondan snra ketçap mayonez allah ne verdiyse bi güzel yıkadığı halıya yemek listesi yaptımmmm süper oldu. o günden snra hiç halı sermedi tepemizde.
sana da tavsiye ederim. sorarsa da ben yapmadım sen ii yıkayamamışsındır dersin:60::60:

ben de kaç derim ..aslında böylelerin hakkından dişli birisi gelir...halı mı duruluyor hortumla çekiverecksin aşağı halısını pis yere hahhaha bak bi daha yapar mı...abim geldi aklıma..bahçe katında oturuyorlar.pencere kısmı bahçeye denk..anlatıyor;kadınlar her gün çıkıyor bağrış çağrışş konuşmaları bir de çekirdek çitliyor ..kafa kalmadı...aldım elime çalı süpürgesini çıktım bahçeye ver Allah ver tozu süpürdüm üstlerine doğru..hepsi kaçıştı bir daha da pencerenin önünde oturmadılar:DDD ahhahah koptummm "sen şimdi ciddi ciddi süpürdün elinde süpürgeyle "dedimm evettt diyor bi de...bi keresinde de "uyarıyorum apartmanda ayakkabıları merdivende ta ortaya çıkarmayın millete geçecek yer bırakın diye dinleyen yok..aldım ayakkabının tekini ta apartman girişine fırlattım diyor....böyle şirretlikler bu tip ruh hastalarına gerek....Allah bilmiş de abimi kadın yaratmamış :9::9:

abin süpermiş cnm ya koptum...
hele elinde süpürgeyle kocakarıların üzerine toz süpüren bir erkeği hayal ediyorum da şimdi. kadınlar kaçşıyo falan. ay koptum ya valla. gülmekten:60::60::60:
flamencacım benim kızım da şimdi 2buçuk yaşında yukardaki yüzünden benimki de uyumuyo. önceki sayfalarda yazmıştım zaten öğlen uyutmak için bebek arabasına koyuyorum dışarda uyuyo kızım. ayrıca insanın aklına bi sürü şey geliyo. ben bi ara ayakkabılarının altına çivi çaksam da giyerken batsa da bikaç gün en azından evde yatar koşamaz diye düşünüyordum. insan iice psikopata bağlıyo bu durumlarda

Son düzenleyen: Moderatör:
abin süpermiş cnm ya koptum...
hele elinde süpürgeyle kocakarıların üzerine toz süpüren bir erkeği hayal ediyorum da şimdi. kadınlar kaçşıyo falan. ay koptum ya valla. gülmekten:60::60::60:
flamencacım benim kızım da şimdi 2buçuk yaşında yukardaki yüzünden benimki de uyumuyo. önceki sayfalarda yazmıştım zaten öğlen uyutmak için bebek arabasına koyuyorum dışarda uyuyo kızım. ayrıca insanın aklına bi sürü şey geliyo. ben bi ara ayakkabılarının altına çivi çaksam da giyerken batsa da bikaç gün en azından evde yatar koşamaz diye düşünüyordum. insan iice psikopata bağlıyo bu durumlarda

hahah abim kadar yapamam inan ama kadınlara da müstahak elin penceresi önünde car car bi de çekirdek atmak...herşey iyi de çivi olayı iyi değil canım düşünme bile derim....eden bulur unutma...boşver eğer bilerek ses yapıyorlarsa bulurlar yaptığını...

Aynısını ben de yaşıyorum. Üst katımda ki çocuk gece 1 lere kadar koşuyor.Çocuğum yokken sesimi çıkarmıyordum ama şimdi 6.5 aylık kızım var tam uyuduğu zaman koşuyor bi yandan çığlık atıyor çıldırıyorum.Vuruyorum 5 dak susup geri başlıyor.

güya yeni binadayım ama üst katımda ışığı açıp kapasalar tık sesi aynen evin içinden duyuluyor
ben de gürültü sorunun yaşadım üst katımla 3 ay
uyarılarla ve artık başkalarını araya soktuk biraz düzelir gibi oldu
ama sadece suçu komşularıma bulmuyorum
yalıtımı var deyip satan mütehayite de buluyorum
kendisi en üst kata taşındı keyfi yerinde
ama bu çileyi yaşmak zorunda bıraktığı için onu affetmiyorum
evin tavan yüksekliği 2.50 daha yüksek olsa 2.70 falan gibi tavana ve tabana ses yalıtımı yaptırıcam 20.000 tl yi göze alıp ama bunu yaptırırsam ev 20 cm daha kısalıcak olucak 2.30 köhne ışıksız bir yer olup çıkıcak

Son düzenleme:
Komşunu merdivende, sokakta falan görürsen söyle istersen. Kapısına çıkıp söylemekten daha az tepki çekersin.
Biz eski evdeyken aynı sorundan muzdariptik, gece uyku uyutmazdı bizi üst kattaki çocuk, gece gece koltuk çekmeye çalışırdı düşün gerisini.
Kapısına çıkamdım, önce yönetici vasıtasıyla ikaz ettim. İkinci de polis çağırdım. Bir daha rahatsız eden olmadı.
Çocuktur yapar, ama ailesi de sahip çıkmalı.:19:
bu polis çağırma işi nasıl oluyor, benim komşumdan gündüz ses geliyor. gündüz çağırsam olmaz mı?

cnm benim bekarkenki yani annemin evindeyken üst komşum da halıyı böyle sulu sulu seriiyordu şarrrrr tepemizden aşşa sular akıyo balkon camlar o biçim....

ben de bıktım artık şırıngaya ayçiçek yağı doldurdum sıktım halılarına. ondan snra ketçap mayonez allah ne verdiyse bi güzel yıkadığı halıya yemek listesi yaptımmmm süper oldu. o günden snra hiç halı sermedi tepemizde.
sana da tavsiye ederim. sorarsa da ben yapmadım sen ii yıkayamamışsındır dersin:60::60:

ketçap, mayonez.. koptum, koptummmm :52::52:

Back
X