- 25 Mart 2013
- 570
- 321
- 323
- Konu Sahibi MamasLiebling
-
Hep dedimki yuzyuze bakiyoruz, komsuyuz sonucta hep alttan aldim.. ama olacak gibi degil.. belediyeye mi sikayet ediliyor??
cirkeflik yapacak mizacta biri degilim maalesef.. keske cirkeflesebilsem :-/
Hemen eline ollavayı al cık yatağı ustune vur tavana tavana hey hey
böyle konular görünce gözüm korkuyor doğrusu biz şu an en üst katta oturuyoruz çok sakin bi bina gürültü yok küçük çocuk yokama yazın taşınacağız üstümüzde iki kat var bende sesten çok etkilenirim şimdiden kara kara düşünüyorum acaba üsttekiler nasıl birileri diye sizin üstteki çocuklarda çok küçükmüş üçüde allah yardımcınız olsun
Evet, şikayet şansınız var ama bir avukat olarak soyluyorum ki olayın ustune gitmezseniz hic ilgilenmiyorlar bile.. Tamam bacım hallederiz der yollarlar.. Bizimde üst komşumuz sizinkinin başka çeşidi, çocuk yok ama temizlik delisi aile, sabah kalkınca ve gece yatmadan once supurge, sonra makine acıyorlar. Bütün ses bizim evde, hergün koltukları yatakları çekiyorlar ama temizlikleri en az 3 saat.. Ben hala çözüm bulamadım, camlarını yıkıyorlar mesela butun kirli su bizim camlarda balkonlarda.. 10 yıldır bu apartmandayız, en az 150 kez çıktık kapılarına, ayy pardon diyip aynı devam ediyorlar.. kavgada ettim, en son terlik fırlattılar bize
Valla benim ust katımda da 2canavar var..
Tasındıgımız ılk sene rahatsız olup,kapıcıyla uyardık..
Şimdi benım cocugum oldu,alt katımdakı gelmesin dıye dua ediyorum hergun..
Çocukların normal yurume sesi bıle dan dan dan ediyor..cocugu olmayan anlayamıyormus bunu..
Senın talıhsızlıgın onların oturma odasının altında yatıyor olmanız
sanki beni anlatmışsınüstelik buraya taşınır taşınmaz doğum yaptım ve uyuyabilmek için yarım saate muhtaçken üst katımdakiler yüzünden sıfır uyku loğusalık geçirdim, kadına kırk kere uykusuzluktan sütüm kesilicek diye yalvardım tren görmüş gibi baktı suratıma hıı dedi kapadı kapıyı
eğer annem aynı şehirdde olsaydı tası tarağı toplar giderdim ben, ağladığımı biliyorum sinirden, onların da 2 yaşında oğlu var, evde bebek olunca gürültüyü anlayabilirim ama bu kadar boşvermişliği veOfff o da ayri sorun.. ne kadar anlayissiz insanlar.. allah nasip ederse temmuzda benim de dogumum olacak.. gerci gecen yaz yazliga.gitmislerdi.. ama bu sene gitmezlerse naparim diye dusunmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?