- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi MamasLiebling
-
Iyi hoş söylüyorsunuz da kadın çocuklara kanat mı taksın. Yan komşumun çocukları da öyle kadın ağlıyor yalvarıyor artık el kadar çocuklara yapmayın diye ama yok olmuyorIyi aksamlar
ben ust kat komsumdan muzdaribim.. bir sene once tasindilar, maalesef ev kendilerinin.. dede, babanne, anne, baba ve uc cocuk oturuyorlar.. cocuklar 4, 3 ve 1,5 yasinda... apartman yapimiz cok sacma oldugu icin onlarin oturma odasi bizim yatak odamizin ustu oluyor.. ve bilhassa aksam saatlerde cok fazla ses yapiyorlar. Uc cocuk birden hem odalarda hem koridorda kosturuyorlar.. kac kere kadina dedimki 'gunduz yaptiginiz ses sorun degil ama aksam 9dan sonra cocuklar kosmasin, kizim erken uyuyor, esim yorgun geliyor dinlenmek istyor' kadin her seferinde tamam haklisin diyor ama yine ayni yine aynikac kere gurultulerinden kizim uyandi.. dun mesela cok basim agriyordu, erken yatmak istedim.. ama uyumak ne mumkun.. patpatpat bir orda bi oraya kosuyorlar.. ciktim yine dedim lutfen zaten hastayiz, seside gectim cocuklar sadece kosmasin.. hmm tamam dedi kadin kapatti kapiyi..
cocuklar gurultu yapar ama anne baba olarak da belirli bi saatten gurultu yapmalarini engellemeliYiz.. benimde cocugum var, nasil ben uyutuyorsam, sende uyut yada cocuklarini sessiz bi sekilde oyala.. gercekten biktim artik.. esimde cok kiziyor, birgun onun cikip kavga etmesinden korkuyorum..
tatsizlik cikmasin diye hep guzellikle anlayisla karsiladim ama sabrim kalmadi artik..
anali kizli neymisler ya.hadi cocuktur olurda anneye sastimOrtak kaderler... Bizim de alt komşumuzun 4 yaşında caaaannnaaavvvaaarrr ötesi afacan bi kızı var. Arkadaş sabah 9da başlıyo ağlamaya koşmaya çığlık atmaya, gece 1de halaaa aynı enerjiyle yaramazlığa son gaz devam ediyo. Hele yazınnn malum sıcaktan herkesin kapı pencere açık, onlar da genelde balkonda. Aptmanlar arası bi de sık. Tıslasan karşı evdeki herkes duyuyo zaten...O çocuğun çığlıkları flüt çalmaları çığlık çığlığa ağlayışları beynime işliyo resmen... Ahh ahh... Kızı uyusa annesiyle babası coşuyo. Kadıncağızın maşallahı var ben öle bi sevişme görmedim duymadım. Gecenin 2sinden sonra inleme seslerine uyanır mı insan? Bunlar uyandırıyolarrr şaka gibiler!!! Kanayan yaram kanayaaannn...
odanızı değiştirseniz mümkünse sizde oturma odası yada başka oda olarak ayarlasanız tabi olabiliyorsa
doğumda yapacakmışsın bebekle daha zor olur bu gürültüyü cekmek
Evet anneler cocuklarini durduramiyor.. mesela ustumdekilerde dede nene var evde.. her biri bi cocugu oyalasa yine o kadar ses olmaz.. demekki evde herkes kim kime dumdumaBazı zamane annelerini anlamakta güçlük çekiyorum, çocuklarıni o kadar çok şımartıyorlar ki... biz çocukken az bi hopladığımızda evdekiler uyarırdı aman komşulara gürültü gitmesin sessiz olun diye.. şimdiki çocuklara bakıyorum da üç yaşında bebe, kalabalığın ortasında annesine patır patır vuruyo,bağırıyo çağırıyo, anne de gülüyo, e annesine saygılı davranmayı öğrenmeyen çocuk konu komşuya mı çevreye mi saygı duyacak, duyarlı olacak sanki.. bakın şu saatte yakında bi yerden yüksek bi film sesi duyuyorum şu anşimdi ben bunları kırk katırla mı kırk satırla mı öldüreyim
Ahh kardeşim inan ki bni anlatmısson..
Cok rahatsız oluyorum ya sabır diyorum... Gece 12 de pat pat pat cocuk kosusturmaları
Biyerlerden atlamalar..
Misket atmalar yerlere.. İnan artık sabırımın son raddesindeuim.. Bi kac defa uyardı eşim ama yok.. Bnm kızım 2 yasında ınanın kosturmuyorum evde dikkatını baska yere veriyprum..misafir gelıyo bana cocuklara kosmamasını sölüyorum yapıyorum bunu yani.. Altımda oturanlarda insan sonucta..
Cocuklar biri 8 yasında biri 5 laftan anlıcak yastalar.. Bi anne baba demez mi oglum kıızm ses yapmayın bu saatte ayıp kımseyi rahatsız etmeyelim diye
Cok anlayıssızlar cok...
Sabrediyorum cok ne zaman patlıcam bakalım..
Allah büyük..ama komsuluk anlayıs cok önmli...
Öle mustakıl ev olsa tamam ama bide beb sitede oturpyrum.. Cok ses geliyo gercekten..
Kul hakkına giriyolar resmen.. Hasta oluyorum eşim aksama kadar trafikte eve gelince dinlenmek bi ohh demek istiyo..
Biraz anlayıs biraz insaf ya!!!
Eger ki karı kocanın sesleri cok cıkıyor yahut da diger büyUk bireylerin gürültülerinden rahatsız oluyorum deseniz çok iyi anlarım , ama aksam saatlerinden sonra onlardan degil de cocuklardan rahatsız oldugunuzu söylüyorsunuz.
Ama iste bazı cocuklar hiperaktifligiden dolayı mı artık söz dinlemeye biliyorlar , ben bekarım o yüzden pekte anlamam cocuk islerinden ama benim dusuncem bu ..
Yani cocugu ne kadar edepli yetistirsende , terbiye versende belli bir yasa kadar maalesef şımarıklıgına devam ediyor , laf anlamıyor.
Diyecegim şu ki ya empati yaparak bu duruma alısmaya calısın , ya da evinizi tasıyın.
Iyi hoş söylüyorsunuz da kadın çocuklara kanat mı taksın. Yan komşumun çocukları da öyle kadın ağlıyor yalvarıyor artık el kadar çocuklara yapmayın diye ama yok olmuyor
Ortak kaderler... Bizim de alt komşumuzun 4 yaşında caaaannnaaavvvaaarrr ötesi afacan bi kızı var. Arkadaş sabah 9da başlıyo ağlamaya koşmaya çığlık atmaya, gece 1de halaaa aynı enerjiyle yaramazlığa son gaz devam ediyo. Hele yazınnn malum sıcaktan herkesin kapı pencere açık, onlar da genelde balkonda. Aptmanlar arası bi de sık. Tıslasan karşı evdeki herkes duyuyo zaten...O çocuğun çığlıkları flüt çalmaları çığlık çığlığa ağlayışları beynime işliyo resmen... Ahh ahh... Kızı uyusa annesiyle babası coşuyo. Kadıncağızın maşallahı var ben öle bi sevişme görmedim duymadım. Gecenin 2sinden sonra inleme seslerine uyanır mı insan? Bunlar uyandırıyolarrr şaka gibiler!!! Kanayan yaram kanayaaannn...
çook haklısınız
ama ben kadınada çok üzüldüm 3 çocuk kayın peder kaynana of off..
kim bilir neler yaşıyor..
Ortak kaderler... Bizim de alt komşumuzun 4 yaşında caaaannnaaavvvaaarrr ötesi afacan bi kızı var. Arkadaş sabah 9da başlıyo ağlamaya koşmaya çığlık atmaya, gece 1de halaaa aynı enerjiyle yaramazlığa son gaz devam ediyo. Hele yazınnn malum sıcaktan herkesin kapı pencere açık, onlar da genelde balkonda. Aptmanlar arası bi de sık. Tıslasan karşı evdeki herkes duyuyo zaten...O çocuğun çığlıkları flüt çalmaları çığlık çığlığa ağlayışları beynime işliyo resmen... Ahh ahh... Kızı uyusa annesiyle babası coşuyo. Kadıncağızın maşallahı var ben öle bi sevişme görmedim duymadım. Gecenin 2sinden sonra inleme seslerine uyanır mı insan? Bunlar uyandırıyolarrr şaka gibiler!!! Kanayan yaram kanayaaannn...
çok zor yaa..Allah korusun valla..benimde üstümden altımdan ses geliyor ama senin anlattığın kadar deil..yöneticiye söyle toplantı yapılıp söylensin..yada artık çare kalmazsa eşiniz biraz sert çıkıcak yapçak birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?