- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi MamasLiebling
-
canim 3 kucuk cocugu zapt etmek kolaymi.sende bir tane hemde kiz cocugu varmis.bence evi bilerek aldiysaniz diycek bisey yok.yatak odasinin ustu oturma odasi olmamali.ayrica siz 9 da yatinca herkes yatamaz ki.dun ust katimda bir cocuk misafir belliki gece yarisina kadar hopladi zipladi evi dort dondu.2 cocugumda uyuyordu ama ne diyceksin.bir an once sussun diye bekledim kalfim oylece
Yoneticimiz yok maalesef.. evet esim de diyor ben cikayim diye ama bu sefer kavga buyur diye korkuyorum.. kadini az cok biliyorumda adamlarin nasil adam oldugunu bilmiyorum.. erkekler karistigi zaman olay buyur diye korkuyorim
Uyumayan çocuğu nasıl etken uyutacaksınız. Hangi anne istemez çocuk erkenden uyusun da rahat etsin. Bence acımasız davranıyorsunuz 11-12 den sonra çıkan ses evet yanlıs ama o saate kadar olan sese yapacak bişey yok çocuk bu. Koca adam olsa al döv yaniKanat takamaz elbette ama bir cok yolu vardir.. erken uyutmak gibi mesela..
Ben sizi hakli bulmadim aksine anlayissiz buldum iki cocugum var gece yarisi bile gurultu yapiyorlar o cocuklari sert bir sekilde disipline etmem gerekir buda kesintisiz aglama nobetleriyle daha cok ses demek..kimse dinlenme saatlerinde cocukla ugrasmak istemez demek ki cocuklari durduramiyor Allah komsunuza size ve cocuklarina karsi sabir versin..
valla ben de bunu diyecektimValla benim ust katımda da 2canavar var..
Tasındıgımız ılk sene rahatsız olup,kapıcıyla uyardık..
Şimdi benım cocugum oldu,alt katımdakı gelmesin dıye dua ediyorum hergun..
Çocukların normal yurume sesi bıle dan dan dan ediyor..cocugu olmayan anlayamıyormus bunu..
Senın talıhsızlıgın onların oturma odasının altında yatıyor olmanız
Eğer ,değil. Eyer atlara takılırSert bir sekilde disiplin edilmemeli tabiki cocuklar.
Ama cocuklar eyer asiri derecede yaramazsa, gecenin korune kadar kosuyorlarsa, ve alt katinizda baskalari hastayken yada erken yatmasi gerekirken dinlenemiyorlarsa bundan dolayi sorumlu olursunuz.
Eyer boyle bir problem varsa, ben cocuklarimla basedemiyorum deniliyorsa, o zaman birinci kattan kiraya cikmali yada birinci kattan ev almali.
Sonucta kimsenin ozgurlugu yada rahati baskasinin ozgurlugu ve rahatindan daha onemli deyil.
O zaman sizin deyiminizle soyle olmali kiralik yada satilik daire kriterlerine yaramaz cocukluyuz birinci kat olmazsa olmazida eklemeliler ki onu tercih edelim..Sert bir sekilde disiplin edilmemeli tabiki cocuklar.
Ama cocuklar eyer asiri derecede yaramazsa, gecenin korune kadar kosuyorlarsa, ve alt katinizda baskalari hastayken yada erken yatmasi gerekirken dinlenemiyorlarsa bundan dolayi sorumlu olursunuz.
Eyer boyle bir problem varsa, ben cocuklarimla basedemiyorum deniliyorsa, o zaman birinci kattan kiraya cikmali yada birinci kattan ev almali.
Sonucta kimsenin ozgurlugu yada rahati baskasinin ozgurlugu ve rahatindan daha onemli deyil.
inanın çok haklısınız ama o ailede haklı . neden diceksiniz o 3 küçük çocuğun aynı zamanda uyumasını sağlamak çok zor metabolizmalar farklı herkeste, yaşları çok küçük ve gürültü yapmamayı ifade etmek zor. biri dursa öteki kışkırtır. benim ikizlerim var şu an 3 yaşındalar ve tek çocuk büyütmeyle çok farklı bi durum. evimizi satıp yeni ev aldık 3 ay önce ve sırf gürültüyü engelleyemeyiz diye 1. kat aldık. buna rağmen ben üst kattakilere karşı bile bazen utanıyorum, gerçi onlarda gürültü yapıyor bende sitem etmedim.Iyi aksamlar
ben ust kat komsumdan muzdaribim.. bir sene once tasindilar, maalesef ev kendilerinin.. dede, babanne, anne, baba ve uc cocuk oturuyorlar.. cocuklar 4, 3 ve 1,5 yasinda... apartman yapimiz cok sacma oldugu icin onlarin oturma odasi bizim yatak odamizin ustu oluyor.. ve bilhassa aksam saatlerde cok fazla ses yapiyorlar. Uc cocuk birden hem odalarda hem koridorda kosturuyorlar.. kac kere kadina dedimki 'gunduz yaptiginiz ses sorun degil ama aksam 9dan sonra cocuklar kosmasin, kizim erken uyuyor, esim yorgun geliyor dinlenmek istyor' kadin her seferinde tamam haklisin diyor ama yine ayni yine aynikac kere gurultulerinden kizim uyandi.. dun mesela cok basim agriyordu, erken yatmak istedim.. ama uyumak ne mumkun.. patpatpat bir orda bi oraya kosuyorlar.. ciktim yine dedim lutfen zaten hastayiz, seside gectim cocuklar sadece kosmasin.. hmm tamam dedi kadin kapatti kapiyi..
cocuklar gurultu yapar ama anne baba olarak da belirli bi saatten gurultu yapmalarini engellemeliYiz.. benimde cocugum var, nasil ben uyutuyorsam, sende uyut yada cocuklarini sessiz bi sekilde oyala.. gercekten biktim artik.. esimde cok kiziyor, birgun onun cikip kavga etmesinden korkuyorum..
tatsizlik cikmasin diye hep guzellikle anlayisla karsiladim ama sabrim kalmadi artik..
O zaman sizin deyiminizle soyle olmali kiralik yada satilik daire kriterlerine yaramaz cocukluyuz birinci kat olmazsa olmazida eklemeliler ki onu tercih edelim..
iste her cocuk erken yatmiyor malesef.heleki oyle kalabalik bir ailede duzen zor is.acikcasi sizin yerinizde olsam tasinma planlari yaparim.cunku hem bebeginiz olacak hemde anlasilan o ki yukardakiler iflah olmayacak.Onlarin cocuklarinin da ucude kiz.. once biz geldik.. bir sene sonra onlar tasindi.. daha once baslalari oturuyordu.. bakin siz bir gunluk gorultude bile kalmissiniz oyle.. bende ilk zamanlar bisey demedim.. ama insanin hasta gunu oluyor kotu gunu oluyor.. evinde de dinlenemiyeceksen nerede dinleneceksin? Bana gore cocuklar erken yatmali.. ama erken yatirmiyorsanda altinda insan yasadigini da unutmamali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?