Sizde onlarin kapi önune bok birakin bakalim napicaklar
Ben bunu yapmıştımBence çırptığı döküntüleri topla bi faraşla. Sonra git kapısının önüne dök.
Ben bunu yapmıştımbaya bi ikna edici diyemem yine yapmıştı kadın...sonra kapısını kıracaktım resmen korkudan açamadı bi dahada olmadı bişiy...etraf temiz
Çok mantıklı geldi şu anBence çırptığı döküntüleri topla bi faraşla. Sonra git kapısının önüne dök.
Ben seslendim hiç tepki vermedi içeri girdi galiba baya yüksek sesle apartmanda oturuyoruz insanlar toplu yaşamayı ne zaman öğreneceek diye söylendim ama yok anlamıyolarEllerinize sağlık :)) bazen diş göstermek gerekiyor . Balkonda çay içerken eski üst komşum sofra bezi silkelemişti üstümüzden bakmadan , ben de öyle iğrenç öksürdüm ki kadın anında balkon kapısını kapatmıştı
Ben bunu demiştim, bir daha temiz çamaşırlarıma pislik silkelerseniz tuvalet çöpümü kapınızın önüne dökerim demiştim.Sizde onlarin kapi önune bok birakin bakalim napicaklar
Ya bendeki sorun ben konuşuyorum ya sadece yüzüme bakıyorlar bazen acaba Türkçe bilmiyorlar mı diye aklımdan geçiyor gerçekten sadece öylece bakıyorBen bunu demiştim, bir daha temiz çamaşırlarıma pislik silkelerseniz tuvalet çöpümü kapınızın önüne dökerim demiştim.
Delirmistim çünkü.
Ama işe yaradı
Gerek yok yüz göz olmaya kanunen yasak çık bir daha yaptığınızda elimde görüntülerle zabıta ve polise şikayette bulunacağım de. Yasa gereği toplu yaşam alanlarında rahatsız vermesi durumunda apartmandan bile çıkartılır gerekirse böyle insanlar insanlıktan anlamaz kanunlarla konuşun yöneticinize de söyleyin assın ilgili kanunu ya ilgili şahıs ya da tüm bina cezai yükümlülüklerine katlanır diyince o da üzerine düşeni mecbur yapacak
TCK’nın 123. maddesine “Kişilerin huzur ve sükununu bozmak”, TCK’nın 151. maddesine göre ise “Mala zarar vermek” suç. Huzur bozmanın cezası üç aydan 1 yıla kadar hapis. Kapı önünde terlik bulundurmak erken saatlerde çöp atmak bile çoğu zaman suçtan sayılıyor ve tüm binaya ceza kesiliyor. Söyleyin komşulara niye bir densizin hatasını bütün bina ödesin para dedin mi bizim insanımızın efeliği bitiyor. Hem bina sakinlerini de arkanıza alırsınızArtık yapacak bişey kalmadı gerçekten şikayet etmem lazım
Hey Ya Rabbim, biliyorum o kifayetsiz bakışları..Ya bendeki sorun ben konuşuyorum ya sadece yüzüme bakıyorlar bazen acaba Türkçe bilmiyorlar mı diye aklımdan geçiyor gerçekten sadece öylece bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?