- 3 Şubat 2018
- 25.854
- 111.235
- 598
kesinlikle katılıyorum birde ben üç beş kırıntıyı görmeyip alttan almadığım için suçluymuşum gibi oluyorYa bi de cok ilgincler bu sofra bezi silken insanlar. Gayet dogal birşeymis gibi davranip uste çıkıyorlar. Hayir bi de balkondan degil diğer taraftan silkince sanki o camlar hic açılmıyormuş gibi garipsiyorlar e ben balkondan silkelemedim diye. Yıl olmuş 2020 hala etrafı kirletip temizlik yaptığını temiz olduğunu düşünenler var.. Artık herkes öğrensin bi zahmet.
Annem yapmisti bunuBence çırptığı döküntüleri topla bi faraşla. Sonra git kapısının önüne dök.
tanımadığınız bir insandan bahsederken daha doğrusu arkasından konuşurken takındığınız üslup oldukça kaba ve tek beğenmeyen ben değilim ama madem bana saldırma ihtiyacı duydunuz açıklayayım kibarlık yapıp.Bu gizemasli denen arkadaş benim üst kat komşu galiba, atılan pisliği söylememden rahatsız olmuş ama medeni olmak güzel bir şey tavsiye ederim.
Ç
Çok mantıklı geldi şu anama apartman rutin temizleniyor bi şirket tarafından muhtemelen bunu da anlamazlar
Ben bu yöntemi denemiştim ama hiç faydası olmamistıBence çırptığı döküntüleri topla bi faraşla. Sonra git kapısının önüne dök.
o zaman derdinizi olduğu gibi anlatıp sofra bezi içinde , kemik peçete , allah ne verdiyse atıyor diyeceksiniz ki tepki çekmeyin.gizemliasli , hanımefendi, güvercini besleyecekse bir zahmet kendi camının önüne döksün. Başımdan aşağı değil. Başımdan aşağıya sadece ekmek akmıyor ne yazık ki, sofra bezi, içinden kemik, peçete, allah ne verdiyse düşüyor. Bunlar çevreyi kirletmedir. Kuş besleyecek de aşağıya iner, yem alır. Mecbur muyum her gün temizlemeye?
Ayrıca meb de bilmeli. Çevreyi kirletmeme ilkokulda öğretilen bir ders. Bunu bilmeyen biri yeni nesile ne öğretecek?
Ya aslında çok mantıklı geldi bir daha ben balkonda otururken yaparsa denicemSofra bezini silkelerken sarkan kısmından tut çek bidaha çırpamaz
Şakaydı aman ha
Yarın obürgün haberlerde konşusunun sofra bezini çırması sonucu cinnet geçiren alt komşu üstteki komşusunu aşağı çekti
Aslında hali sarkıtanların halıların da yağlı boyayla boyayacaksın, sonra Aaaa ben yapmadım çocuğum yaptı, sofra bezine de çocuğunuzun çişini atın, görsün anyayı konyayıYa aslında çok mantıklı geldi bir daha ben balkonda otururken yaparsa denicemen azından inkar etmeZler, görüyorum diyorum yok biz yapmadık diyorlar
Ben hiçbişey bilmiyorum haYa aslında çok mantıklı geldi bir daha ben balkonda otururken yaparsa denicemen azından inkar etmeZler, görüyorum diyorum yok biz yapmadık diyorlar
Yaa gerçekten iyi dayanmışsınız yedi sene ne demek, bu insanlar neden bu kadar bencil anlamıyorum. Bakalım bizim iş ne kadar sürecek, ya gürültü de oluyor ona bişey demiyorum benimde çocuğum var olabilir tamam ama bu pislik atmak ayrı bişey ya bilerek yapıyolarBen öyle bir deliyi 7 sene çektim zor Allah yardımcınız olsun, arsızlar malesef ki delirtiyorlar insanı kocaman 3 balkonum vardı 1 tanesinde oturamadım 7 yıl sesi, süpürgesi asla bitmedi sabah 6da gece 11 de süpürge yapar, sahurda tadilat yapıyorlardı, herşeyi halıları sofra bezlerini kafamdan aşağı silkeler, meyve kabukları, yemek artıkları, un, ped poşeti, yumak yumak saç, sigara izmariti, neler neler cam silerim 6m2 lik halıları demirlere vura vura silkeler, balkon yıkarım börek kırıntılarını aşağıya atar, normal söyledim olmadı, kavga ettim yine olmadı asla düzelmedi birgün zırlayarak kapıma geldi helallik alacakmış yaptıklarına çok pişmanmış taşınıyorum senin yüzünden Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sana hakkımı zerre helal etmiyorum kul hakkım olsun ahirette boynuna dolansın dedim çıktım o evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?