- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi gokalpiniremi
-
Oy oy oyyy aynisini bizim orda da yaptilar her gun kavga kiyamet. Boyleleriyle ugrasilmaz tasinmaya bakin
Ama ogrenciymissiniz ev de vermez ki herkes ogrenciye, kisasa kisas yapabilirsiniz
aman yine sesli sevişme mevzusu sandım
bence hiç konuşma, anlamazlar. tecrübeyle sabit. ha kavga ederim diyorsan o ayrı. yap onu.
Eline bir kap yemek al ve kapıyı çal
Tam açtıkların da biraz içeri doğru uzanır gibi yap
Yemeği yanlışlıkla dök, mümkünse şöyle bol yağ ve salçalı kuru fasulye olsun
Alt katındaki sabah 5 te süpürge açıyo
Dua et haline
10 cocuk bir de ana baba olsa 12 kisi sizi tukurukleriyle bogarlar. nasil koparacaksiniz kafalarini
Taşının ...Ayrıca gecekondu ,varoş muhabbeti çok irite edici..Bir bitmediniz dedirtiyor adama . .Gürültü kesilirde ,önyargı yıkılmaz ..
Kontrat, senet var hazirana kadar mecburen buradayız. Önyargılarım fazlasıyla vardır. Ama buraya sevine sevine gelmiştim gecekondu insanını apartmanda bulamazdık ne iyi oldu diye. Gecekondu mahallesi, varoştur demedim zaten konumda da. Kalabalık olduklarını ve apartmanda bu şekilde davranmalarının nedenini açıkladım.
kapıcınız yokmu
Bence siz öğrenci olduğunuz için sizi apartman sakini yerine koymuyorlar.Hatunlar evin içinde sinir krizi geçiriyorum resmen. Ciddi anlamda bende mi problem var diye düşünmeye başladım. Hayatım boyunca bir apartmanın en üst katında oturdum, alt kat da boştu, yani komşudan yana hiç sıkıntım olmadı. Şimdi başka şehirde öğrenciyiz sevdiceğimle. Ay konuyu toparlayamadım iyi mi?!
Neyse. Mahalle gecekondu mahallesi, gecekondular alınıp apartman yapılıyor sonra da birkaç katına o gecekondulardaki insanlar yerleşiyor. Bu yüzden apartman kültürleri yok. Zaten onar onar çocukları var, yan komşunun sesinden bir odada durulmuyor. Haftalardır sabahın 9unda üst komşunun matkap sesleriyle uyanıyorduk, dün polis çağıracaktım ki tadilat bitmiş yerleşmeye geçmişler. salonda oturuyoruz bir baktım yukardan sular seller akıyor. Camlarını mı hortumla yıkıyorlar ne yapıyorlar bilemiyorum bütün camlarım pis sular içinde kaldı. Böyle bir şey olabilir mi ya? En alt kattayız zaten bütün pislik camların kapıların önüne birikiyor bu nedir? Zaten camlarım silinmemişti henüz, ama insan en azından bir sormaz mı? Gecekondusunda zannediyor hala kendini herhalde. Çok sinirliyim! Gidip direk kopartayım mı ben bunların kafasını?Ne yapayım yani bir şeyler söyleyin banaaa...
gecekondu-varoş muhabbeti aşağılama tarzı konunuz ve sonrasındaki onaylayıcı yorumlar çok itici.
bir de kalbi varoş olanlar var..tahmin edersiniz ki
Müstakil kelimesini seçebilirdiniz ama neyse öyle diyelim ...Kontrat iptal edilince ne oluyor ki ?
sen direk muhattap olma öğrenci başaına iş alırsın..direk yöneticiyi devreye sokÖğrenci olduğumuz için senet imzaladık her ay için. Uğraşırız yani onların iptali vs. Bir de ev sahibimiz bizden aldığı kirayla kira ödüyor (başka şehirde işi için) onu da zor durumda bırakmak istemiyoruz kiracı bulamaz hemen. :/
Bence siz öğrenci olduğunuz için sizi apartman sakini yerine koymuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?