Üst Komşunun Kafasını Koparmadan...

gokalpiniremi

"Do What Makes You Happy"
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
1.093
725
163
Hatunlar evin içinde sinir krizi geçiriyorum resmen. Ciddi anlamda bende mi problem var diye düşünmeye başladım. Hayatım boyunca bir apartmanın en üst katında oturdum, alt kat da boştu, yani komşudan yana hiç sıkıntım olmadı. Şimdi başka şehirde öğrenciyiz sevdiceğimle. Ay konuyu toparlayamadım iyi mi?!

Neyse. Mahalle gecekondu mahallesi, gecekondular alınıp apartman yapılıyor sonra da birkaç katına o gecekondulardaki insanlar yerleşiyor. Bu yüzden apartman kültürleri yok. Zaten onar onar çocukları var, yan komşunun sesinden bir odada durulmuyor. Haftalardır sabahın 9unda üst komşunun matkap sesleriyle uyanıyorduk, dün polis çağıracaktım ki tadilat bitmiş yerleşmeye geçmişler. salonda oturuyoruz bir baktım yukardan sular seller akıyor. Camlarını mı hortumla yıkıyorlar ne yapıyorlar bilemiyorum bütün camlarım pis sular içinde kaldı. Böyle bir şey olabilir mi ya? En alt kattayız zaten bütün pislik camların kapıların önüne birikiyor bu nedir? Zaten camlarım silinmemişti henüz, ama insan en azından bir sormaz mı? Gecekondusunda zannediyor hala kendini herhalde. Çok sinirliyim! Gidip direk kopartayım mı ben bunların kafasını? Ne yapayım yani bir şeyler söyleyin banaaa...

Oy oy oyyy aynisini bizim orda da yaptilar her gun kavga kiyamet. Boyleleriyle ugrasilmaz tasinmaya bakin

Ama ogrenciymissiniz ev de vermez ki herkes ogrenciye, kisasa kisas yapabilirsiniz

Eline bir kap yemek al ve kapıyı çal
Tam açtıkların da biraz içeri doğru uzanır gibi yap
Yemeği yanlışlıkla dök, mümkünse şöyle bol yağ ve salçalı kuru fasulye olsun

ya her şeyi anladım da
sinirle bile olsa kafasını kopartırım kelimesi çok ürkütücü arkadaşım

Oy oy oyyy aynisini bizim orda da yaptilar her gun kavga kiyamet. Boyleleriyle ugrasilmaz tasinmaya bakin

Ama ogrenciymissiniz ev de vermez ki herkes ogrenciye, kisasa kisas yapabilirsiniz

Evet çok zor, bu evi de zar zor bulmuştuk ondan böyle iğrenç bir yere denk geldi.
aman yine sesli sevişme mevzusu sandım

bence hiç konuşma, anlamazlar. tecrübeyle sabit. ha kavga ederim diyorsan o ayrı. yap onu.

Ahahaha aklıma da geldi sesli sevişme. Yerleşsinler de bir, ayak sesleri duyuluyor onu da duyarız herhalde. Kavga kıyamete az kaldı, saygısızlık da bir yere kadar. :/
Eline bir kap yemek al ve kapıyı çal
Tam açtıkların da biraz içeri doğru uzanır gibi yap
Yemeği yanlışlıkla dök, mümkünse şöyle bol yağ ve salçalı kuru fasulye olsun

Yemeğimi bunlar için ziyan edemem valla. Hortumla mı gitsem hoş geldinize.
Alt katındaki sabah 5 te süpürge açıyo
Dua et haline

Of of of, sabır diliyorum.
10 cocuk bir de ana baba olsa 12 kisi sizi tukurukleriyle bogarlar. nasil koparacaksiniz kafalarini

Bir de gelini üst katta, oğlu alt katta falan. Artık katliama doğru gidecek bu olay.

Taşının ...Ayrıca gecekondu ,varoş muhabbeti çok irite edici ..Bir bitmediniz dedirtiyor adama ..Gürültü kesilirde ,önyargı yıkılmaz ..

Kontrat, senet var hazirana kadar mecburen buradayız. Önyargılarım fazlasıyla vardır. Ama buraya sevine sevine gelmiştim gecekondu insanını apartmanda bulamazdık ne iyi oldu diye. Gecekondu mahallesi, varoştur demedim zaten konumda da. Kalabalık olduklarını ve apartmanda bu şekilde davranmalarının nedenini açıkladım.

Müstakil kelimesini seçebilirdiniz ama neyse öyle diyelim ...Kontrat iptal edilince ne oluyor ki ?

kapıcınız yokmu

Yok maalesef, yöneticiye söylemeyi düşünüyorum ilk. Ben muhatap olmayayım, yönetici uyarsın. Uyarıdan anlamazlarsa huzursuzluk çıkacak mecburen. Ben nasıl gürültü yapmayıp saygısızlık etmiyorsam, kimsenin de gürültüsünü saygısızlığını çekmek zorunda değilim. Hooyyff!

Bence siz öğrenci olduğunuz için sizi apartman sakini yerine koymuyorlar.

gecekondu-varoş muhabbeti aşağılama tarzı konunuz ve sonrasındaki onaylayıcı yorumlar çok itici.
bir de kalbi varoş olanlar var..tahmin edersiniz ki

Yukarıda açıkladım. Her şeyi kötüye yorma huyunuzu düşünemeden yazmışım kusuruma bakmayın. :)

varoş diye bişey geçmedki konuda..apartman kültürleri yok dendi.ki bahsedilen şeye göre gerçekten yok..ne demek pencereden pis su gelmesi..gecenin bi vakti gürültü

Müstakil kelimesini seçebilirdiniz ama neyse öyle diyelim ...Kontrat iptal edilince ne oluyor ki ?

Öğrenci olduğumuz için senet imzaladık her ay için. Uğraşırız yani onların iptali vs. Bir de ev sahibimiz bizden aldığı kirayla kira ödüyor (başka şehirde işi için) onu da zor durumda bırakmak istemiyoruz kiracı bulamaz hemen. :/

sen direk muhattap olma öğrenci başaına iş alırsın..direk yöneticiyi devreye sok

Bence siz öğrenci olduğunuz için sizi apartman sakini yerine koymuyorlar.

Ben de öyle düşündüm ama apartmanda kimse bizi tanımıyor. Öğrenci miyiz evli miyiz bilmiyorlar. Ben minyonum belki de genç olduğumuz için olabilir. Çok sinir bozucuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…