- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi gokalpiniremi
-
cahilliğinize veriyorum..varoş gecekondu diye avaz avaz bağırmayın..Yukarıda açıkladım. Her şeyi kötüye yorma huyunuzu düşünemeden yazmışım kusuruma bakmayın. :)
sen direk muhattap olma öğrenci başaına iş alırsın..direk yöneticiyi devreye sok
varoş diye bişey geçmedki konuda..apartman kültürleri yok dendi.ki bahsedilen şeye göre gerçekten yok..ne demek pencereden pis su gelmesi..gecenin bi vakti gürültü
bu tür şeyler anlaşılır bence.Ben de öyle düşündüm ama apartmanda kimse bizi tanımıyor. Öğrenci miyiz evli miyiz bilmiyorlar. Ben minyonum belki de genç olduğumuz için olabilir. Çok sinir bozucuu.
cahilliğinize veriyorum..varoş gecekondu diye avaz avaz bağırmayın..
görgüsüzlüğün bilgisizliğin sadece oraya kanıksandığını nerden çıkardınız.
biraz dikkat edelim..burada da müstakil evlerinde oturan arakadaşlarımız vardır.
gecekondu insanları,hala kendisini gecekonduda sanıyor ,10 a 10 ar çocuk yapıyorlar sizce de iltifat olmasa gerek ..Biz mi yanlış anladık acep
bu tür şeyler anlaşılır bence.
Annemlerin apartmanında da çok öğrenci oturuyor. Karşılaştığım zaman alınlarında yazmıyor ama çok belli oluyor.
koloniler halinde gördülerse sizi
ısrarla yanlış anlamaya çalışıyorlar..10 çocuklu gürültü patırdı yapan insanlardan bahsediyor müstakil evlerde oturanların genellemesi yapılmıyorkiYa arkadaşlar bu öğrenci arkadaşımız bence aşağılamak istemedi. Bulunduğu muhiti anlatmaya çalıştı. Keza hortumla cam yıkamak da çok normal değil.
Ya arkadaşlar bu öğrenci arkadaşımız bence aşağılamak istemedi. Bulunduğu muhiti anlatmaya çalıştı. Keza hortumla cam yıkamak da çok normal değil.
ısrarla yanlış anlamaya çalışıyorlar..10 çocuklu gürültü patırdı yapan insanlardan bahsediyor müstakil evlerde oturanların genellemesi yapılmıyorki
Cahil oldup olmadığıma siz karar veremezsiniz. Varoş kelimesini de siz avaz avaz bağırıyorsunuz. Apartman kültürünün olmaması görgüsüzlük bilgisizlik değildir. Ben de şimdi gecekonduya yerleşsem sessiz olurum, camdan su dökmem. Apartmanda yaşıyormuşum gibi devam ederim. Bu şekilde alıştım çünkü. Benim de gecekondu kültürüm yoktur. Bu şekilde düşünsem açıkça yazardım.
Cahil oldup olmadığıma siz karar veremezsiniz. Varoş kelimesini de siz avaz avaz bağırıyorsunuz. Apartman kültürünün olmaması görgüsüzlük bilgisizlik değildir. Ben de şimdi gecekonduya yerleşsem sessiz olurum, camdan su dökmem. Apartmanda yaşıyormuşum gibi devam ederim. Bu şekilde alıştım çünkü. Benim de gecekondu kültürüm yoktur. Bu şekilde düşünsem açıkça yazardım.
Kültür meselesi yani..Konu bu da değil. Genelleme neden yapılmasın ki? Demin de yazdım. Ben de şimdi tek katlı eve yerleşsem hortumla cam yıkamam. Apartmana alışmışımdır çünkü. Apartmanda oturan insanların gecekondu kültürü yoktur, demenin nesi yanlış? Bunda kötü ne var anlam veremedim. İnsanlar oraya alışmış, o şekilde devam ediyorlar. Hakaret mi bu? Burdaki hatunlar da bir garip. :)
Ama var öyle bir yaşam şekli.Gecekondusunda zannediyor hala kendini herhalde.
daha açık nasıl aşşağılayacaktınız.
ben çalıyı dolaşayım da banlanmayayım.
kolay gelsin
Kimse çark ettim demiyorda biz yanlış anladık ..Hiç gecekonduda oturmadım ama kendini beyaz yakalı ilan edeni çok gördüm ..Neyse uğraşamayacağım..
Kendiniz söylemişsiniz apartman kültürleri yok diye.
Yeni taşındılarsa matkaptır, halı silkelemelerdir çok anormal değil tabi gecekondudan gelen bir aileye göre...
Bir toplantı yapıp uyulması gereken kuralları belirlerseniz ona göre hareket ederler diye umuyorum.
Ama var öyle bir yaşam şekli.
Hayatın da gerçeği değil mi?
Oralar Paristi bizim mi haberimiz yoktu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?