Üst Komşunun Kafasını Koparmadan...

Gecekondusunda zannediyor hala kendini herhalde.
daha açık nasıl aşşağılayacaktınız.
ben çalıyı dolaşayım da banlanmayayım.
kolay gelsin

Hanfendi ısrarla konuyu saptırıyorsunuz. Son kez söylüyorum. Gecekonduya taşınsam hiç ses yapmasam. Alt komşu rahatsız olmasın aman yavaş olayım desem. Biri de kalkıp kendini hala apartmanda zannediyor dese. Bu bana hakaret midir? Aşağılamak mıdır? Hayret bir şeysiniz yani.

Bence de ortada ..İyi günleeeerrrr :)

Ama var öyle bir yaşam şekli.
Hayatın da gerçeği değil mi?
Oralar Paristi bizim mi haberimiz yoktu?

Gecekondu diye bir şey yoktur demedik ki ipek ,öyle bir kültür de yok demedik ama konu sahibinin başta yazdığı şeyler basbayağı ayrım yapmak ve aşağılamak içindi ..Lütfen sen yapma bari :)

konu

peki

biz de paris değiliz yumusak bir dille kibarca eifade edilebilir..
onların alışkanlıkları böyleydi ama henüz çoklu yaşam şekline
ayak uyduramamışlar diye mesela.
Cidden ne alakası var yani?

Ülkenin kanayan yarası mı? evet

Hayatın gerçeği mi ? evet

Yani bunun adını gece kondu diye kimse koymadı burada ülkede bilinen şekli böyle.

Senin deyiminle walkmeni bir zamanlar yürüyen müzik aleti diye Türkçeleştirildikleri gibi bunu da kibarlaştırmak mı lazım? Hani hakaret vari bir şey yok gerçekten.

Olsa en başta ben protesto ederim.

SANA DA PEKİ..

Başta İpek olmak üzere herkese yorumları için teşekkür ederim. Ben çıkmadan yönetici geldi camları görmüş, halledeceğim dedi. Konum kapatılabilir, kalabalık etmesin. :)

Komsunuzun yaptigi ayip bisey de sizin gelip burda gecekonducular diye onlari asagilamaniz daha da ayip bence...
Neyse konuya gelirsek, uyarmaniz gerek. Hep diyorum komsuluk edecekseniz komsularinizla iletisimi kesmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…