• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komsuyla tartısma

Ayyyy çok iğrenç daha neler ya bu devirde, kadın pişkinligi ele almis iyice ,yakalandim diyip ozur dileyecegine temizlik ahkami kesiyor pissss
Not. Bizim sitede herşey yasak bişey silkelemekten tutunda kapıya ayakkabı bırakmaya kadar cezası 100 dolar :)) yerse silkele

pisligini disari atip, cevreyi kirleterek temizlik mi yaptigini saniyor.

yokmi apartman kurallari? imzaladiginiz? ben yorgani havalandirmak icin pencereye koydugumda aman kimsenin cami toz olmasin (ki ne kadar toz olabilirki) önce banyoda sirkeleyip öyle pencereye koyuyorum.

böyle insanlar insani hasta eder

Temizliği değil ama insanlığı öğretsen olacak
Bu nedir yahu
:sinirli:

Emsal davalar var kazanılmış savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Herkes üsttekinden çeker ben alttakinden. Dağda klubede yaşaması gereken insanlar apartmandan uzak dursun

Abartmamışsın. Apartmanda yaşıyorsan pencere açık kapalı farketmez hiçbir koşulda halı silkemeye hakkın yok. Bilmem kaç watt gücünde süpürgeler var süpür tertemiz olsun. Bir tek silkmeyle mi temiz oluyor bu halı

Öyle insanlar apartmanda değilde, tek katlı evde otursun yaa ne kadar ayıp.

Ben 7 aydır evliyim evim anneme cok yakın karsı karsıya oturuyoruz annemin üst komsusu cam acıkken balkonda Camasır seriliyken sürekli gırgır pisliği sac kılı falan atıyor asagıya 2 3 kere ben balkondayken üstüme gırgırın pisliğini attı bisey demedim. Annemin camasırlarının üzerinde kac kere sac kılları pis tozlar vardı uyarmamıza ragmen devam etti. Bugun evimdeydim sabah 11 gibi halı cırpmaya basladı annemin tüm camları kapalıydı. Saat 2 gibi anneme gittim annem evde yoktu camları actım ev havalansın dıye acmamla beni cagırması bir oldu camı kapat halı cırpcam dedi. Bende güzellikle abla sabahtan beri cırpıyosun bitmedi mi evi havalandrcam dedim basladı bu ben dinlene dinlene silkeliyorum oruclıyum bilmem ne. Bende dedim ben senin keyfini bekleyemem biraz düşünceli ol sabahtan beri camlar kapalı dedim yine kapattım camı içeri girdim baktım hala söyleniyor actım camı tekrar bu sefer diyo bu halı burda duracak silkelemiyorum bende balkon camlarını sonuna kadar actım dedim camlar acık yiyorsa silkele silkelerim dedi temizliği sizden mi öğrencem dedi bende dedim ben sana temizliği öğretmiyorum zamanında cırp evi havalandırcam diyorum dedim cırp halılarını dedim kapadım camı. Şimdide vicdan azabı cekiyorum cok mu abarttım diye
Hayir abartmamissin..ben olsam o haliyi tutar aşşaği cekerdim sonrada kapida beklerdim bakim ne dicek diye (galiba ben abarrtim :))

Balkondan gırgır pisliği,saç,kıl,tüy atmak da nedir ya? :bicak:
Malesef ki atıyorlar, ben 1. Katta oturuyorum cam önlerinde yemek artıkları ekmek kırıntısı oluyor. Balkonda saksilarim var içlerinde yumak yumak saç oluyor bazen.

Hayvanlar insanlardan daha temiz , insanlar malesef ki kul hakkı bile dinlemiyorlar

Gayette haklısınız. Benim yengemde öyledir, kaç kez uyarmamıza rağmen komşuları rahatsız olmasın diye, kaldıki onlarda kaç kez şikayete geldiler. Hala devam ediyor ve arttırarak. Böyle insanlar laftan anlamaz, inatla daha çok yapacaktır :110:

Aaaaa. O kadar sessiz kalmışsınız şımartmışsınız ki, halıyı aşağıya çırparken izin bile almıyor. Ki niye çırpıyor benim balkonuma pencereme. Camlar kapalı da olsa çırpmasın pencerem kirlenir. Ayıp denen birşey var ya... Apartman kuralı bilmiyor mu bu kadın? Kendi balkonuna silkelesin silkeleyecekse. O silkeleyecek benim balkonum kirlenecek ben balkon yıkayacağım???
Kendi balkonunu kirletsin yıkasın o ne ya...

Pislikleri milletin evine gönderip birde temizlikten bahsediyorlar :bicak: yok az bile demişsin yan taraf eltimin balkon camina denk geliyor ben oraya silkelememek için merdivenimin basina silkeleyip tozları süpürüp siliyorum napalim o da benim yüzümden sürekli cam mı silsin

Bizim apartmandakiler hic halı silkelemiyor (ben dahil) ne kadar pis insanlarmisiz:)))
Biz yikamaya vermeyi tercih ediyoruz. Gunluk temizlikte de elektrik supurgesiyle supuruyoruz. En kotu supur sil. Rabbim hayirli komsu versin herkese bizede. Ben kirimi banyoya silkelerim, sonra ordan alir posetlerim. Banyomu tertwmiz yıkarım oh miss. Ustelik birinci katta oturuyorum.

Oruç oruç dinlenerek yapıyormuş da cam açmayacakmışsınız da. Oruç oruç kul hakkına giriyorum, izin ver daha çok hakkınıza gireyim demiyor da.:sinirli:

Off bende de var sürekli çırpan. Halı sofra bezi çocukların yediği çikolata abut cubur paketleri :( kaç kez uyardım hiç umursamıyor ben artık beddua ediyorum ne yapayım Allahından bulsun inş

Back
X