B Blueejean Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 19 1 1 37 29 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Blueejean #21 Bende Burdayim .!.: Çoğu doktor ve ebeler emzirmeyi tafsiye ediyor ne kadar lık hamilesin sen daha yeni tatdirmaya başladım ben hiç mama vermedim Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum benim doktorum kes dedigi icin kestim. Simdi 8. Haftadayim oglum aramiyo da o konuda zorluk yasamadim cok sukur
Bende Burdayim .!.: Çoğu doktor ve ebeler emzirmeyi tafsiye ediyor ne kadar lık hamilesin sen daha yeni tatdirmaya başladım ben hiç mama vermedim Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum benim doktorum kes dedigi icin kestim. Simdi 8. Haftadayim oglum aramiyo da o konuda zorluk yasamadim cok sukur
B Bende Burdayim Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2016 711 384 33 45 29 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Blueejean #22 Blueejean .!.: Bilmiyorum benim doktorum kes dedigi icin kestim. Simdi 8. Haftadayim oglum aramiyo da o konuda zorluk yasamadim cok sukur Genişletmek için tıkla... Ben daha yeni test yaptım doktora gitmedim hemende kesmem başka bir şey yemiyor yavrum ben beslenmeme dikkat ederim bir süre
Blueejean .!.: Bilmiyorum benim doktorum kes dedigi icin kestim. Simdi 8. Haftadayim oglum aramiyo da o konuda zorluk yasamadim cok sukur Genişletmek için tıkla... Ben daha yeni test yaptım doktora gitmedim hemende kesmem başka bir şey yemiyor yavrum ben beslenmeme dikkat ederim bir süre
B Blueejean Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 19 1 1 37 29 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Blueejean #23 Bende Burdayim .!.: Ben daha yeni test yaptım doktora gitmedim hemende kesmem başka bir şey yemiyor yavrum ben beslenmeme dikkat ederim bir süre Genişletmek için tıkla... Senin bilicegin bisey sut bi sure sonra bozar derler horomonlardan dolayi tadi değişebiliyormuş umarim oyle olmaz
Bende Burdayim .!.: Ben daha yeni test yaptım doktora gitmedim hemende kesmem başka bir şey yemiyor yavrum ben beslenmeme dikkat ederim bir süre Genişletmek için tıkla... Senin bilicegin bisey sut bi sure sonra bozar derler horomonlardan dolayi tadi değişebiliyormuş umarim oyle olmaz