- Konu Sahibi yalnizzcicek
-
aslında mevzu ailesi değil, kendisinin de sorunları var, özgür olmayı seven biri ve bir anlık sinir ile böyle kararlar alabiliyor, geçmiş zamanlarda ailesi ona engeli olmayan bir kız bulmuşlar ama o beğenmemiş, kızın çok kilosu varmış ve ailesi ev kızı olsun çalışmasın, bize de baksın istiyolar ama o istemeden kesinlikle evlendiremezler.... aslında kendisi de benle evlenmek istese ailesini razı edebilir
ben zaten yüzyüze görüşünce tam anlamıyla karar verdim, kendisinin psikolojik sorunları var, ailesi çok karışıyor kararlarına... zaten bana kadar da çıktıklarında ciddi değilmiş.. bilmiyorum ben bu kadar iyi niyetli olmasaydım keşkeyaniii ne bileyim çocuk ayrı bir havada, ailesi ayrı
bu kadar sorunun ortasına kendinizi bırakmaya bu kadar hevesli misiniz gerçekten?
evlendikten sonra da zilyon tane sorun çıkıyor zaten
kaldı ki evlenmeye gelene kadar adam gibi bir mutluluk bile yaşatmamış size
gerçekten bir sürü güzel anı biriktiremeden evlenmeyi düşünüyorsunuz.
evlendikten sonra nasıl anılara sahip olacağınızı bir düşünün derim ben.
ilk önceleri gelmek için can atıyordu doğum günümde gel dedim ailesi izin vermedi, kışın gelecekti, yılbaşı olduğu için bilet fiyatlarını çıkarıyorlar diye sinirlendi hem kışın gezemeyiz dedi, martta gelecekti ama kuzenlerine beni aratıp ailesinin istemediğini söyledi ve ayrıldı.. sizin dediğiniz yöndede tehlikeli insanlar var ama ben o konuda güveniyorum ona ama psikolojisi çok karışık kendisi bile anlamiyo bazen davranışlarınıLütfen beni yanlış anlama. Internette tanışmaya falan karşı değilim. Ama internette 1 sene hiç yüzyüze gelmeden hementatile gitmek ne cesaret. Sapığı var katili var.. Allah korumuş seni.
Ayrıca 36 yaşında bir insanın tavsiyesi hayatta sizin için savaşmayan kimse için savaşmayın. Bırakın o gelsin siz neden onun olduğu şehre gidesiniz ki? Önce o bir ciddiyetini göstersin yoksa çokta kiymetlendirmemek lazim. (Tabi iyilerin ve kıymet bilenlerin hakkini da verelim o ayri)
Dipnot: isim olmadığı dönemde orgu ormek beniçok fazla rahatlatir.
bununla ilgili bir konu var mi bu sitede acaba?Uzun yıllar önce engelli biriyle nişanlanıp ayrılmış biri olarak şunu söyleyebilirim; aileleri çok hassas oluyor, evlatlarının engelsiz biriyle birlikte olduğunda ezileceğini düşünüyorlar. Çok sevmiştim nişanlımı o vakitler, 20 yaş civarındaydım ama ailesine direnemedim, sonunda benim ailemde yeter dedi, muhtemelen böyle bir mevzudur.
İş konusu kötü olmuş, boş olduğunuz sürede kurslara falan gidin, biraz meşgul eder sizi en azından
bir-kac defa kendisini ıssız adam filmindeki adama benzetirdi, cinsellik yönünden değil tabi, hayatında kimseyi istemediğini bana kadar kimseye bağlanamadığını söylemişti.. birde böyle bir konu var mi bu forumda? ıssız adamlar ile ilgilişu an sizin tek derdiniz iş bulmak bence...
sevgili vs takılmayın...
sizi istememiş vardır bi durumu...
ya psikolojisi dengesiz ya beğenmedi vs...
siz iş bulmaya çalışın...
Iste o karışıklıkta oluyorzaten ne olursa. Gardiyan bir arkadaşım suçlular arasında en normali katillerdir demişti. Çünkü bir insan aniden soygun kapkaç yapmaz. Ama aniden birisini öldürebilir diye açıklamıştı.ilk önceleri gelmek için can atıyordu doğum günümde gel dedim ailesi izin vermedi, kışın gelecekti, yılbaşı olduğu için bilet fiyatlarını çıkarıyorlar diye sinirlendi hem kışın gezemeyiz dedi, martta gelecekti ama kuzenlerine beni aratıp ailesinin istemediğini söyledi ve ayrıldı.. sizin dediğiniz yöndede tehlikeli insanlar var ama ben o konuda güveniyorum ona ama psikolojisi çok karışık kendisi bile anlamiyo bazen davranışlarını
Sıkma canını bu da gecer daha iyi bi iş daha iyi bi sevgili bulursunuz kendinize sans verin biraz...öncelikle merhaba arkadaşlar, benim şu son dönemlerde başıma gelenler gerçekten beni çok yordu ve üzüyor... 27 yaşındayım iki hafta öncesine kadar sevgilim tarafından terkedildim, hemde tatil dönüşü, 1 yıldır tanışıyorduk, internetten tanışmıştık git-gide mesajlar, telefon konuşmaları, görüntülü görüşmeler vs. birbirimize iyice alıştık ve ailesiyle falan da telefonda görüştüm, ancak internetten tanıştığımız için babası beni istemişti, bu arada 2 defa ayrılıp geri barıştık, ilkinde ben aramistim ikincisinde o aradi bensiz yapamayacağını, ailesinin söylediklerinin umrunda olmadığını, beni özlediğini vs. söyleyip tekrar konuşmaya ve yüzyüze görüşmek için bir tatil ayarlamaya karar verdik, hem birbirimizi yüzyüze görmek hemde kendisinin o aralar birsürü evrak sorunu tarzı işleri vardı, kafa dağıtmak istemiştim, bu arada kendisi engelli birisi benim engelim yok, normal olarak 3 günplanlamıştık, yaşadığı şehre gittim ancak bana normalde olduğu gibi sıcak davranmadı, ben beni beğenmediğini düşündüm önceleri ama öyle çirkin biri de değilim, oturmasını, kalkmasını bilen, temizligine bakimina dikkat eden biriyim zaten o da hep söylerdi karakterimi çok beğendiğini, tatil süresinde ne boynuma sarildi ne öptü. ve şu da bir gerçek ben engeli ile ilgili hiçbişey sormadim zaten böyle şeyleri dert etmediğin onun kendisini sevdiğim için ilgimi bile çekmedi ben daha çok güzel zaman geçirmeye odaklandim ama o birkaç kere kendiliginden anlatti engeli ile ilgili birkaç birşey .. ve o gün zaten ailesi arayıp gelmesini istediler, benim ertesi güne biletimi aldık ve ertesi gün gittim ben yaşadığım şehre... kendi şehrime gelince ne mesajlarıma cevap verdi ne aradı, ben aradığımda ışe açmadı, sorduğumda ışe hayatında kimseyi istemediğini, evlenmeyi düşünmediğini, benle ilgili bir sorununun olmadığını ama evlenmeyi kesinlikle istemediğini söyledi ve ayrılmak istedi... ne kadar konuşmaya sorunun ne olduğunu anlamaya ve birlikte çözelim desem de konusmadi istemedi, beni heryerden engelledi... telefondan whatsaptan vs. vs. ama hep dediği şey senle ilgili değil, ben hayatımda kimseyi istemiyorum dedi durdu... bu olaydan sonra cok üzüldüm tabii agladim durdum...
ve iki gün öncede işkur süresi bittiği için birkaç kişiyi işten cikardilar, kendimi işe verip savunuyordum ama o da gitti elimden, zaten öyle ahım şahım bir iş değildi fabrika ortamıydı ama ekmek paramı çıkarıyordum, aileme yük olmuyordum... bugün de tekrar işkura gittim ve şok oldum moralim daha darmadağın oldu, dünkü bir iskur programini bitirdikten sonra baskasina baslamak icin 6 ay beklemek gerekiyormus, zaten işsizlik had safhada ve küçük bir şehirde yasıyorum zaten iş bulma imkânı çok kısıtlı, heryer işkur ile işci alıyor ama ben 6 ay ne yapicam parasız... zaten 4 ay geçici almışlardı ama ben böyle bir kural olduğunu bilmiyordum nerden iş bulacam şimdi...işsiz olduğun için şu an ayrıldığımız hep aklıma geliyor ve üzülüp ağlıyorum, şu son iki.gunde üzüntüden sigaraya başladım... bilmiyorum ne yapicam ben...
inşallah teşekkür ederimSıkma canını bu da gecer daha iyi bi iş daha iyi bi sevgili bulursunuz kendinize sans verin biraz...
Ne işin var senin tanımadığın adamla tatilde hiç yakıştıramadımöncelikle merhaba arkadaşlar, benim şu son dönemlerde başıma gelenler gerçekten beni çok yordu ve üzüyor... 27 yaşındayım iki hafta öncesine kadar sevgilim tarafından terkedildim, hemde tatil dönüşü, 1 yıldır tanışıyorduk, internetten tanışmıştık git-gide mesajlar, telefon konuşmaları, görüntülü görüşmeler vs. birbirimize iyice alıştık ve ailesiyle falan da telefonda görüştüm, ancak internetten tanıştığımız için babası beni istemişti, bu arada 2 defa ayrılıp geri barıştık, ilkinde ben aramistim ikincisinde o aradi bensiz yapamayacağını, ailesinin söylediklerinin umrunda olmadığını, beni özlediğini vs. söyleyip tekrar konuşmaya ve yüzyüze görüşmek için bir tatil ayarlamaya karar verdik, hem birbirimizi yüzyüze görmek hemde kendisinin o aralar birsürü evrak sorunu tarzı işleri vardı, kafa dağıtmak istemiştim, bu arada kendisi engelli birisi benim engelim yok, normal olarak 3 günplanlamıştık, yaşadığı şehre gittim ancak bana normalde olduğu gibi sıcak davranmadı, ben beni beğenmediğini düşündüm önceleri ama öyle çirkin biri de değilim, oturmasını, kalkmasını bilen, temizligine bakimina dikkat eden biriyim zaten o da hep söylerdi karakterimi çok beğendiğini, tatil süresinde ne boynuma sarildi ne öptü. ve şu da bir gerçek ben engeli ile ilgili hiçbişey sormadim zaten böyle şeyleri dert etmediğin onun kendisini sevdiğim için ilgimi bile çekmedi ben daha çok güzel zaman geçirmeye odaklandim ama o birkaç kere kendiliginden anlatti engeli ile ilgili birkaç birşey .. ve o gün zaten ailesi arayıp gelmesini istediler, benim ertesi güne biletimi aldık ve ertesi gün gittim ben yaşadığım şehre... kendi şehrime gelince ne mesajlarıma cevap verdi ne aradı, ben aradığımda ışe açmadı, sorduğumda ışe hayatında kimseyi istemediğini, evlenmeyi düşünmediğini, benle ilgili bir sorununun olmadığını ama evlenmeyi kesinlikle istemediğini söyledi ve ayrılmak istedi... ne kadar konuşmaya sorunun ne olduğunu anlamaya ve birlikte çözelim desem de konusmadi istemedi, beni heryerden engelledi... telefondan whatsaptan vs. vs. ama hep dediği şey senle ilgili değil, ben hayatımda kimseyi istemiyorum dedi durdu... bu olaydan sonra cok üzüldüm tabii agladim durdum...
ve iki gün öncede işkur süresi bittiği için birkaç kişiyi işten cikardilar, kendimi işe verip savunuyordum ama o da gitti elimden, zaten öyle ahım şahım bir iş değildi fabrika ortamıydı ama ekmek paramı çıkarıyordum, aileme yük olmuyordum... bugün de tekrar işkura gittim ve şok oldum moralim daha darmadağın oldu, dünkü bir iskur programini bitirdikten sonra baskasina baslamak icin 6 ay beklemek gerekiyormus, zaten işsizlik had safhada ve küçük bir şehirde yasıyorum zaten iş bulma imkânı çok kısıtlı, heryer işkur ile işci alıyor ama ben 6 ay ne yapicam parasız... zaten 4 ay geçici almışlardı ama ben böyle bir kural olduğunu bilmiyordum nerden iş bulacam şimdi...işsiz olduğun için şu an ayrıldığımız hep aklıma geliyor ve üzülüp ağlıyorum, şu son iki.gunde üzüntüden sigaraya başladım... bilmiyorum ne yapicam ben...
Allah yardımcınız olsun. İmtihanlar bazen böyle üst üste gelir ama bunları sigara hafifletmez. Sizin sabır ve duaya ihtiyacınız var. Bunlara sığındığınız zaman Allah mutlaka bir kapı açar, ummadığınız yerden rızıklanırsınız inşaallahöncelikle merhaba arkadaşlar, benim şu son dönemlerde başıma gelenler gerçekten beni çok yordu ve üzüyor... 27 yaşındayım iki hafta öncesine kadar sevgilim tarafından terkedildim, hemde tatil dönüşü, 1 yıldır tanışıyorduk, internetten tanışmıştık git-gide mesajlar, telefon konuşmaları, görüntülü görüşmeler vs. birbirimize iyice alıştık ve ailesiyle falan da telefonda görüştüm, ancak internetten tanıştığımız için babası beni istemişti, bu arada 2 defa ayrılıp geri barıştık, ilkinde ben aramistim ikincisinde o aradi bensiz yapamayacağını, ailesinin söylediklerinin umrunda olmadığını, beni özlediğini vs. söyleyip tekrar konuşmaya ve yüzyüze görüşmek için bir tatil ayarlamaya karar verdik, hem birbirimizi yüzyüze görmek hemde kendisinin o aralar birsürü evrak sorunu tarzı işleri vardı, kafa dağıtmak istemiştim, bu arada kendisi engelli birisi benim engelim yok, normal olarak 3 günplanlamıştık, yaşadığı şehre gittim ancak bana normalde olduğu gibi sıcak davranmadı, ben beni beğenmediğini düşündüm önceleri ama öyle çirkin biri de değilim, oturmasını, kalkmasını bilen, temizligine bakimina dikkat eden biriyim zaten o da hep söylerdi karakterimi çok beğendiğini, tatil süresinde ne boynuma sarildi ne öptü. ve şu da bir gerçek ben engeli ile ilgili hiçbişey sormadim zaten böyle şeyleri dert etmediğin onun kendisini sevdiğim için ilgimi bile çekmedi ben daha çok güzel zaman geçirmeye odaklandim ama o birkaç kere kendiliginden anlatti engeli ile ilgili birkaç birşey .. ve o gün zaten ailesi arayıp gelmesini istediler, benim ertesi güne biletimi aldık ve ertesi gün gittim ben yaşadığım şehre... kendi şehrime gelince ne mesajlarıma cevap verdi ne aradı, ben aradığımda ışe açmadı, sorduğumda ışe hayatında kimseyi istemediğini, evlenmeyi düşünmediğini, benle ilgili bir sorununun olmadığını ama evlenmeyi kesinlikle istemediğini söyledi ve ayrılmak istedi... ne kadar konuşmaya sorunun ne olduğunu anlamaya ve birlikte çözelim desem de konusmadi istemedi, beni heryerden engelledi... telefondan whatsaptan vs. vs. ama hep dediği şey senle ilgili değil, ben hayatımda kimseyi istemiyorum dedi durdu... bu olaydan sonra cok üzüldüm tabii agladim durdum...
inşallah aminAllah yardımcınız olsun. İmtihanlar bazen böyle üst üste gelir ama bunları sigara hafifletmez. Sizin sabır ve duaya ihtiyacınız var. Bunlara sığındığınız zaman Allah mutlaka bir kapı açar, ummadığınız yerden rızıklanırsınız inşaallah
biz yeni tanışmadık ki 1 yıl oldu neredeyse hem güvenmesem gitmem bendeNe işin var senin tanımadığın adamla tatilde hiç yakıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?