üst üste gelen dertler :(

yaniii ne bileyim çocuk ayrı bir havada, ailesi ayrı
bu kadar sorunun ortasına kendinizi bırakmaya bu kadar hevesli misiniz gerçekten?
evlendikten sonra da zilyon tane sorun çıkıyor zaten
kaldı ki evlenmeye gelene kadar adam gibi bir mutluluk bile yaşatmamış size
gerçekten bir sürü güzel anı biriktiremeden evlenmeyi düşünüyorsunuz.
evlendikten sonra nasıl anılara sahip olacağınızı bir düşünün derim ben.

ben zaten yüzyüze görüşünce tam anlamıyla karar verdim, kendisinin psikolojik sorunları var, ailesi çok karışıyor kararlarına... zaten bana kadar da çıktıklarında ciddi değilmiş.. bilmiyorum ben bu kadar iyi niyetli olmasaydım keşke

ilk önceleri gelmek için can atıyordu doğum günümde gel dedim ailesi izin vermedi, kışın gelecekti, yılbaşı olduğu için bilet fiyatlarını çıkarıyorlar diye sinirlendi hem kışın gezemeyiz dedi, martta gelecekti ama kuzenlerine beni aratıp ailesinin istemediğini söyledi ve ayrıldı.. sizin dediğiniz yöndede tehlikeli insanlar var ama ben o konuda güveniyorum ona ama psikolojisi çok karışık kendisi bile anlamiyo bazen davranışlarını

bununla ilgili bir konu var mi bu sitede acaba?

şu an sizin tek derdiniz iş bulmak bence...
sevgili vs takılmayın...
sizi istememiş vardır bi durumu...
ya psikolojisi dengesiz ya beğenmedi vs...

siz iş bulmaya çalışın...
bir-kac defa kendisini ıssız adam filmindeki adama benzetirdi, cinsellik yönünden değil tabi, hayatında kimseyi istemediğini bana kadar kimseye bağlanamadığını söylemişti.. birde böyle bir konu var mi bu forumda? ıssız adamlar ile ilgili

Iste o karışıklıkta oluyorzaten ne olursa. Gardiyan bir arkadaşım suçlular arasında en normali katillerdir demişti. Çünkü bir insan aniden soygun kapkaç yapmaz. Ama aniden birisini öldürebilir diye açıklamıştı.

Sıkma canını bu da gecer daha iyi bi iş daha iyi bi sevgili bulursunuz kendinize sans verin biraz...

yaşın kaç kardeşim
eğitim durumun nedir
üniversite sınavlarına hazırlanmayı neden düşünmüyorsun

Ne işin var senin tanımadığın adamla tatilde hiç yakıştıramadım

Allah yardımcınız olsun. İmtihanlar bazen böyle üst üste gelir ama bunları sigara hafifletmez. Sizin sabır ve duaya ihtiyacınız var. Bunlara sığındığınız zaman Allah mutlaka bir kapı açar, ummadığınız yerden rızıklanırsınız inşaallah

inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…