ondan sonrasını ben söylim doğumdan sonra 2 kat ohh miss tabi bunlar güzel günlerinsütü kesilince bi bakyon bişi kalmamış tabi bende böle oldu herkesin yapısı ayrıdır
İc camasir magazalarinda sutyen icine koymak icin sungerler satiliyor. Onlari kullaniyordum. Gogus resmen 2 beden buyuyordu valla kac sene kullandim onlari.
Bir de adnan saracoglu nun gogus buyutme kürü var canim istersen bir gozat.
Bu arada ablamin bebekten sonra bayagi buyudu. Cocuklari kac yasina geldi gogusler oyle buyuk kaldi.
İc camasir magazalarinda sutyen icine koymak icin sungerler satiliyor. Onlari kullaniyordum. Gogus resmen 2 beden buyuyordu valla kac sene kullandim onlari.
Bu arada ablamin bebekten sonra bayagi buyudu. Cocuklari kac yasina geldi gogusler oyle buyuk kaldi.
ondan sonrasını ben söylim doğumdan sonra 2 kat büyüyor taş gibi olyolar ohh miss tabi bunlar güzel günlerin kocan peşinden ayrılmıyor sütü kesilince bi bakyon bişi kalmamış tabi bende böle oldu herkesin yapısı ayrıdır
daha yaşın çok küçük yaa.. o yaşta benim de 75 ti.. şimdi 26 yaşındayım, 85 oldu..evli de değilim, özel bir şey de yapmadım.. kilo konusuna gelince o zamanlar 48-49 kilo filandım, şimdi 52-53.. çok bir fark yok yani kilomda da..nasıl oldu bilmiyorum ben de :) bence uğraşma bir şeyle.. ve ben o zamanlar bırak büyük göstermek istemeyi sırf belli olmasın dik durmasın diye penye sütyen kullanıyordum..
bence çok takma kafaya..