- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi huzurgerek
-
Canım benim heyecana gerek yok Diyarbakır metropol şehir.Ben Mardinliyim abim Diyarbakırda polis ön yargılı olmayın.
Panik yok,gayet iyiyiz..
Nasır Usta'da Adana, Hasanpasa Hani'nda kahvalti, Muharrem Usta'da ciger, Teknopark'ta tavuk şiş, Özler'de kibebumbar, paça çorbası, Tabier'de lahmacun yerse daha da dönmez her kimse..
Canım benim erkek arkadaşımla Diyarbakır merkezde asker.bizde çıktığında çok üzülmüstük bişi olur mu diye.ama çok şükür merkez guvenli tek sıkıntı uzun dönem yapacaksa eğer çarşı izni yok.
diyarbakır merkezi severim :)
güzel bi şehir.
olaylar oluyor bazen ama polis bakıyor zaten şehir merkezine
askerlerin bi sorun yaşayacağını sanmam.
Hiç telaş yapmayın televizyonda gördünüz gibi hergün olaylar falan olmuyor zamanla sevgilinizin memnun kalacağına emininim yukarda arkadaşın dediği gibi hem yemekleri hem burma kadayıfını yerse daha da dönmez
Atlatır Atlatırsınız zaman herşeyin ilacı şimdiden Allah sabır versin ha belki sevgiliniz sayesinde görmüş olursunuz diyarbakırı fena mı olurİnşallah canım ya daha önce hiç gitmedim tabi sadece tv'de gördüklerimiz.
Doğu zor oluyor asker için bir an önce atlatır umarım..
Atlatır Atlatırsınız zaman herşeyin ilacı şimdiden Allah sabır versin ha belki sevgiliniz sayesinde görmüş olursunuz diyarbakırı fena mı olur
Allah kavuatursun hepimizi... benimde kardeşim asker . Bu hafta cuma günü dağıtım olacak heyecanla bekliyoruz nereye gidecegini. Şuan amasya da kebap hep yatistilar çok rahat bir yer dualarim onun amasya da kalması
Canm öncelikle allah kavustursun:-D su an bilnek istedigin sey o askeriyenin fiziki kosullari sanırım, kolay olurmu askerligi diorsun. Ama bu yerle alakalı degilki. Komutanları, o donem orda olan askerler. Yani bir iyi der biri kötü bu durumda. Bence biraz kendine bırakmak iyidir. Birak birazcik burnu surtunsun, biraz zorluk ceksin. Iyi oluyor kıymet bilmelere basliyorlar. Nişanlım ispartadaydi harikaydi acemiliği. Ustaligida ispartada oldu aha dedik muhtesem geçecek. Gorev yeri değiştirildi cezaevine verdiler, kabus gibi bir askerlik gecirdi. Yani bu isler kısmet.Kızlar bilgisi olanlar yardım edebilir mi nasıl bir yerdir?
Canm öncelikle allah kavustursun:-D su an bilnek istedigin sey o askeriyenin fiziki kosullari sanırım, kolay olurmu askerligi diorsun. Ama bu yerle alakalı degilki. Komutanları, o donem orda olan askerler. Yani bir iyi der biri kötü bu durumda. Bence biraz kendine bırakmak iyidir. Birak birazcik burnu surtunsun, biraz zorluk ceksin. Iyi oluyor kıymet bilmelere basliyorlar. Nişanlım ispartadaydi harikaydi acemiliği. Ustaligida ispartada oldu aha dedik muhtesem geçecek. Gorev yeri değiştirildi cezaevine verdiler, kabus gibi bir askerlik gecirdi. Yani bu isler kısmet.
Ama icini ferahlatcaksa kaynim diyarbakir merkezdeydi gayet rahatti. Koguslarimizda klima bile vardı keyfimiz yerindeydi falan der hep.
Aaa bizim burdaymis Foça da o zaman ??İnşallah benim sevgilim İzmir de şuan şoför olarak gidecek usta birliğine hakkımızda hayırlısı bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?